ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Επιστροφή στο MODIVO – πώς να την κάνεις; Απλή διαδικασία βήμα προς βήμα

2 min.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των αγορών στο ηλεκτρονικό κατάστημα MODIVO είναι οι δωρεάν και εύκολες επιστροφές. Μπορείς να παραγγείλεις όλα αυτά τα πράγματα που θέλεις να δοκιμάσεις και μετά να αποφασίσεις τι θα αφήσεις στην ντουλάπα σου. Δεν θα πληρώσεις ούτε δεκάρα για να επιστρέψεις τα υπόλοιπα προϊόντα! Επιπλέον, δεν χρειάζεται να περιμένεις στην ουρά στο ταχυδρομείο ή να συσκευάσεις το δέμα με ειδικό τρόπο. Δες πώς να κάνεις μια επιστροφή στο MODIVO βήμα προς βήμα.

MSS

Όταν κάνεις ηλεκτρονικές αγορές, έχεις το δικαίωμα να έχεις αμφιβολίες για το αν θα νιώθεις καλά με ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Γι’ αυτό καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι μπορείς να κάνεις τη σωστή επιλογή με την ησυχία σου, στέκοντας μπροστά στον καθρέφτη σου.

Για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας, στη MODIVO προσφέρουμε δωρεάν επιστροφές, ανεξάρτητα από το ποσό που δαπανήθηκε για τις αγορές. Έχεις έως και 30 ημέρες για να το κάνεις. Πώς; Ας ξεκινήσουμε από την ερώτηση πώς αγοράστηκε το προϊόν.

Βήμα 1: καθόρισε τον τρόπο αγοράς

  • online – χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σου στο MODIVO,
  • online – ως επισκέπτης (χωρίς να συνδεθείς).
  • Εάν έχεις κάνει μια αγορά χρησιμοποιώντας τον ατομικό σου λογαριασμό στο MODIVO, απλά συνδέσου, επίλεξε τη συγκεκριμένη παραγγελία από τη λίστα στα δεξιά της οθόνης και ακολούθησε τις περαιτέρω οδηγίες. Όλη η διαδικασία επιστροφής στο MODIVO είναι πολύ διαισθητική και δεν θα σου πάρει περισσότερο από λίγα μόνο λεπτά!
  • Εάν παρήγγειλες προϊόντα ως επισκέπτης, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προετοιμάσεις τον αριθμό της παραγγελίας και τη διεύθυνση email σου. Κάνε κλικ ΕΔΩ και συνέχισε ως επισκέπτης. Θυμήσου ότι θα βρεις τον αριθμό της παραγγελίας σου στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας.

Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επιστροφής του προϊόντος θα βρεις επίσης στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σου.

Βήμα 2: Επίλεξε τον τρόπο αποστολής:

  • Γενική Ταχυδρομική

Τοποθέτησε τη συμπληρωμένη φόρμα επιστροφής στο κουτί με το επιστρεφόμενο προϊόν. Επίστρεψε το δέμα μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής στην ακόλουθη διεύθυνση, η οποία βρίσκεται και στο έντυπο επιστροφής: Modivo.gr Malkia Drum Sandanski, 2800 Bulgaria (00359 74990807). Μπορείς να επιστρέψεις το δέμα απευθείας στο πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής ή να καλέσεις τον κούριερ να έρθει στη διεύθυνση που αναγράφεται. Η αποστολή της επιστροφής είναι δωρεάν.

Γυναίκα συσκευάζει ένα προϊόν για επιστροφή ασφαλισμένο με αεροπλάστ

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το προϊόν που επιστρέφεις στο κατάστημα πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία και να έχει όλες τις ετικέτες.

Βήμα 3: επαλήθευση του δέματος και επιστροφή χρημάτων

Αναρωτιέσαι τι ακολουθεί; Μόλις στείλεις τα ανεπιθύμητα προϊόντα πίσω σε εμάς, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα άλλο. Τώρα ήρθε η ώρα για τη διαδικασία επαλήθευσης του δέματος και επιστροφής χρημάτων, οπότε παρακαλούμε να κάνεις λίγη υπομονή.

  1. Επαλήθευση του δέματος − στο Τμήμα Επιστροφών θα ελέγξουμε αμέσως εάν το περιεχόμενο του δέματος ταιριάζει με το αίτημά σου. Μόλις ολοκληρώσουμε θετικά την επαλήθευση, θα λάβεις από εμάς ένα μήνυμα στη διεύθυνση του email σου. Έχουμε 14 ημέρες για την επαλήθευση, αλλά συνήθως διαρκεί πολύ λιγότερο χρόνο.
  2. Επιστροφή χρημάτων – θα λάβεις τα χρήματα σου με τον ίδιο τρόπο που πλήρωσες για την παραγγελία σου.
  • PayPal/Google Pay/Klarna/κάρτα – η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται συνήθως εντός 1-3 ημερών μετά την ολοκλήρωση της επαλήθευσης,

πληρωμή με αντικαταβολή ή παραδοσιακό τραπεζικό έμβασμα – η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται στον τραπεζικό λογαριασμό που παρέχεται στη φόρμα επιστροφής, εντός 14 ημερών από την ολοκλήρωση της επαλήθευσης.

Γυναίκα που πραγματοποιεί μια επιστροφή εύκολα μέσω της εφαρμογής
Η επιστροφή στο MODIVO δεν είναι μόνο δωρεάν αλλά και εξαιρετικά εύκολη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιστροφές μπορείς να ενημερωθείς απευθείας στο modivo.gr στην καρτέλα επιστροφές.

Πώς μπορώ να ανταλλάξω ένα προϊόν;

Για να ανταλλάξεις ένα προϊόν, κάνε μια νέα παραγγελία, πλήρωσέ την και επίστρεψε αυτό που δεν σου ταιριάζει. Θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα για το επιστρεφόμενο προϊόν.

Τι γίνεται αν έχω πετάξει το χαρτοκιβώτιο της MODIVO; Μπορώ να στείλω πίσω τα παπούτσια σε άλλο χαρτοκιβώτιο;

Μπορείς να μας στείλεις πίσω τα προϊόντα σου σε οποιοδήποτε χαρτοκιβώτιο. Απλώς βεβαιώσου ότι δεν υπάρχουν πάνω του παλιές, ξεπερασμένες ετικέτες αποστολής.

Διάβασε επίσης άρθρα σχετικά με τις τάσεις για το 2023/2024:

Fall/Winter 2023-24: Top τάσεις της γυναικείας μόδας >>>

Ανδρική μόδα φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024 >>>

τάσεις και συμβουλές
Insta News