ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ανδρική μόδα φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024 – ανακάλυψε τις κορυφαίες τάσεις από τις πασαρέλες

3 min.

Με τι θα μας εκπλήξει η ανδρική μόδα για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2022/2023; Οι σημαντικότεροι σχεδιαστές της βιομηχανίας της μόδας φρόντισαν να συνδυάσουν την ανεμελιά και την χαλαρότητα τόσο με τον πειραματισμό όσο και με τα γνωστά κλασικά κομμάτια. Αθλητική κομψότητα, κοστούμια σε νέα έκδοση και η επιστροφή του cargo παντελονιού – αυτές είναι μόνο μερικές από τις τάσεις που προωθούνται από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας αυτή τη σεζόν. Δες παρακάτω τι πρέπει να υπάρχει στην ανδρική ντουλάπα αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Τι θα είναι της μόδας τη σεζόν fall/winter 2023-2024; Ανακάλυψε τις κορυφαίες τάσεις της ανδρικής μόδας για αυτή τη σεζόν!

MSS

Κορυφαίοι σχεδιαστές που εργάζονται για τους πιο διάσημους οίκους μόδας κατέβαλαν προσπάθειες για να επανερμηνεύσουν αυτό που μας είναι ήδη γνωστό στην ανδρική μόδα για τη χειμερινή σεζόν. Το varsity jacket έχει αποκτήσει όγκο, το κλασικό ανδρικό κοστούμι έχει αναγεννηθεί ως καθημερινό casual σύνολο, το ανδρικό τζιν παντελόνι slim fit έχει αντικατασταθεί από cargo παντελόνι, και το κομψό σακάκι μπορεί πλέον να φορεθεί με παντελόνι φόρμας. Φυσικά, οι σχεδιαστές δεν έχουν ξεχάσει τα σχέδια και τα χρώματα. Δες παρακάτω τις πιο καυτές τάσεις της ανδρικής μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-2024.

Επιλέγοντας το ανδρικό smart casual στυλ, δηλαδή την αθλητική κομψότητα, θα νιώσεις και στυλάτος και άνετος. Για άλλη μια φορά, οι σχεδιαστές μόδας παρουσιάζουν αυτό το τέλειο μείγμα στις πασαρέλες ανακοινώνοντας τις τάσεις για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024. Επομένως, το κομψό καρό σακάκι συνδυάζεται με παντελόνι φόρμας, το παλτό που μοιάζει με ρόμπα με δερμάτινα αθλητικά παπούτσια και το παντελόνι κοστουμιού με φούτερ και καπέλο jockey. Πού μπορείς να αναζητήσεις τις πιο μοντέρνες εμπνεύσεις σε αυτό το στυλ; Πάνω απ’ όλα στις συλλογές του Dior, του Armani και του Kenzo.

ανδρικό smart casual στυλ
Dior
Φωτογραφία: Francois Durand/Getty Images

Το έχουμε δει ήδη σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και αμερικάνικες κολεγιακές ταινίες, όπως το Grease. Το μπουφάν bomber, γνωστό και ως varsity jacket, που φοριέται κυρίως από τους αθλητές της πανεπιστημιακής ομάδας ποδοσφαίρου, αποκτά μια νέα εμφάνιση αυτή τη σεζόν. Στις συλλογές των κορυφαίων σχεδιαστών για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-2024, έχει ελαφρώς oversized κόψιμο, είναι πολύ πιο ζεστό και κυκλοφορεί σε υποτονικά χρώματα: σκούρο μπλε, μαύρο, καφέ και λαδί. Αναζήτησε ιδέες για outfit με bomber jacket στην πασαρέλα της Prada.

Διάβασε επίσης: Μοντέρνα ανδρικά μπουφάν για το φθινόπωρο και το χειμώνα – δες μοντέλα σύμφωνα με τις τάσεις της πασαρέλας >>>

ανδρικό bomber jacket
Prada
Φωτογραφία: Victor VIRGILE/Getty Images

Η μόδα σε στυλ utility εμφανίστηκε στις ανδρικές τάσεις πριν από μερικές σεζόν και όλα δείχνουν ότι τα ρούχα utility που θυμίζουν ρούχα εργασίας θα εξακολουθήσουν να είναι της μόδας και αυτό το φθινόπωρο. Το παντελόνι cargo με μεγάλες τσέπες αποτελούν σήμα κατατεθέν του στρατιωτικού στυλ. Μοντέλα με υποτονικά χρώματα και παντελόνια με camo μοτίβο εμφανίστηκαν στην πασαρέλα των brands όπως Ami, Givenchy, Dsquared2 και Vetements. Μπορείς είτε να τα λατρεύεις είτε να τα μισείς, αλλά δεν μπορείς να αρνηθείς την άνεση και τη χαλαρότητα που δίνουν σε κάθε εμφάνιση.

ανδρικό παντελόνι camo military style
Givenchy 
Φωτογραφία: Victor VIRGILE

Η ανδρική μόδα για τη σεζόν fall/winter 2023-2024 είναι γεμάτη από ρούχα σε υποτονικά χρώματα, ωστόσο οι σχεδιαστές κατέβαλαν επίσης προσπάθεια να συμπεριλάβουν και πιο εκφραστικά χρώματα και μοτίβα στις τελευταίες τους συλλογές. Μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν είναι τα ψυχεδελικά μοτίβα, τα οποία θα μπορούσαμε να δούμε στα ρούχα των Etro, Dsquared2, Paul Smith και JW Anderson. Δεν έλειψαν επίσης οι κλασικές επιλογές με τη μορφή του διαχρονικού καρό μοτίβου, το οποίο εμφανίστηκε πάνω σε κοστούμια, πουκάμισα σε grungecore στυλ και φθινοπωρινά παλτό.

ανδρικό γιλέκο / πουλόβερ αμάνικο με σχέδιο
Dsquared2
Φωτογραφία: Estrop/Getty Images

Όσον αφορά τα παλτό, η μόνη σωστή επιλογή αυτή τη σεζόν είναι τα μακριά μοντέλα που φτάνουν μέχρι το πάτωμα. Στις τάσεις της ανδρικής μόδας για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023-24 κυριαρχούν τα μακριά παλτό σε σκούρα χρώματα. Τέτοια σχέδια εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων στην πασαρέλα του Saint Laurent, του Dior και του Fendi. Επίλεξε ένα μάλλινο παλτό μέχρι τον αστράγαλο ή ένα δερμάτινο μοντέλο σε στυλ Matrix.

ανδρικό μακρύ παλτό για το φθινόπωρο
Dior
Φωτογραφία: Victor VIRGILE/Getty Images

Τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024, οι σχεδιαστές πειραματίζονται και επινοούν εκ νέου τους κανόνες της ραπτικής και επαναπροσδιορίζουν την ανδρική κομψότητα. Αυτό μεταφράζεται σε ένα oversized κοστούμι του Louis Vuitton, ένα boxy σακάκι με λωρίδες που παρουσιάστηκε στην πασαρέλα της μάρκας Ambush και μια ανδρική φούστα σε συνδυασμό με παλτό, που είχε προτείνει ο οίκος μόδας Fendi. Ένα πράγμα είναι σίγουρο – αυτή τη σεζόν βάζουμε το απλό κοστούμι βαθιά στην ντουλάπα και επιλέγουμε την πιο μοντέρνα έκδοση του.

ανδρικό oversized κοστούμι
Louis Vuitton
Φωτογραφία: Victor VIRGILE/ Getty Images

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Τα πιο μοντέρνα ανδρικά παπούτσια – τάσεις φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024. Ποια μοντέλα θα εμφανιστούν σύντομα στους δρόμους;

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Jacopo Raule via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News