ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Spring 2024 fashion trends: γυναικεία μπουφάν

3 min.

Τα πανωφόρια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο αυτή τη σεζόν, όπως φαίνεται στις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιαστών. Τα πιο μοντέρνα γυναικεία μπουφάν για την άνοιξη του 2024 θα είναι εκφραστικά και θα δίνουν τον τόνο σε όλη την εμφάνιση. Ειδικά για σένα, έλεγξα ποια μοντέλα κυριαρχούν στα σύνολα των κορυφαίων trendsetters και ετοίμασα ανάλογες προτάσεις από το MODIVO. Δες τα πιο trendy ανοιξιάτικα μπουφάν αυτής της σεζόν!

Δοκιμασμένα κλασικά κομμάτια σε νέες εκδόσεις, δερμάτινα μοντέλα σε vintage στυλ ή μήπως διαχρονικά μπουφάν bomber; Μάθε ποια μπουφάν θα είναι στη μόδα την άνοιξη του 2024.

MSS

Η έναρξη του 2024 στη μόδα σημαδεύτηκε από την τάση mob wife aesthetic. Τι σημαίνει αυτό; Πρόκειται για ένα στυλ ντυσίματος που μπορεί να περιγραφτεί ως το στυλ της «γυναίκας του γκάνγκστερ». Τα σύνολα αυτής της αισθητικής χαρακτηρίζονται από αίγλη, πολλά κοσμήματα και ρούχα που υπογραμμίζουν τη σιλουέτα, με κύριο στοιχείο τη γούνα, η οποία θα είναι ένα από τα πιο trendy πανωφόρια αυτή την άνοιξη! Η νούμερο ένα τάση είναι η γούνα με animal print (αυτό το μοτίβο εμφανίστηκε στην πασαρέλα του οίκου Dolce & Gabbana).

Μοντέρνα γυναικεία μπουφάν για την άνοιξη 2024: ψεύτικη γούνα
Photo by Claudio Lavenia/Getty Images

Δες επίσης >>> Μοντέρνα prints για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024

Τα πιο μοντέρνα γυναικεία μπουφάν για την άνοιξη του 2024 είναι κυρίως εκείνα με oversized κόψιμο. Τη δεύτερη θέση στη λίστα μας καταλαμβάνουν τα bomber jackets, που σημάδεψαν έντονα την παρουσία τους στο street fashion κατά τις φετινές εβδομάδες μόδας. Τα είδαμε επίσης στις πασαρέλες κορυφαίων σχεδιαστών. Τόσο τα κλασικά μπουφάν bomber σε μαύρο, λαδί και Peach Fuzz χρώμα όσο και κάθε είδους παραλλαγές τους – με φαρδείς ώμους, σε ασυνήθιστα μήκη, με φουσκωτά μανίκια ή με διάφορα print – θα είναι της μόδας.

Δες επίσης: Κορυφαίες τάσεις της γυναικείας μόδας για το 2024 – τα πιο μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ! >>>

Ήρθε η ώρα να ξεχάσουμε το κοντό μαύρο biker jacket, γιατί το πιο μοντέρνο μπουφάν για την άνοιξη του 2024 είναι αυτό που θυμίζει τους επαγγελματίες μοτοσικλετιστές και τους οδηγούς της F1 – δερμάτινο, με μπαλώματα και ένθετα σε έντονα χρώματα. Αυτό το μπουφάν απέκτησε δημοτικότητα χάρη στην τάση Y2K style και γρήγορα έγινε το αγαπημένο κομμάτι των it-girls – αρκεί να κοιτάξεις τις εμφανίσεις της Hailey Bieber, της Kylie Jenner και της Bella Hadid, που τους τελευταίους μήνες προωθούν τη μόδα για το μπουφάν μηχανής.

Ποιο θα είναι το πιο μοντέρνο μπουφάν για την άνοιξη του 2024; Racing jacket!
Φωτογραφία: Jeremy Moeller/Getty Images

Ακριβώς δίπλα στην ψεύτικη γούνα και το δέρμα, το denim είναι στην κορυφή των τάσεων για το 2024. Οι διάφορες εκδοχές του εμφανίστηκαν στις πασαρέλες των κορυφαίων σχεδιαστών κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων μόδας. Τα τζιν μπουφάν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024 προωθούνται μεταξύ άλλων από τους οίκους Chanel και Valentino. Σχεδιαστές μόδας και trendsetters υποστηρίζουν ότι αυτός είναι ο πιο μοντέρνος συνδυασμός της σεζόν! Προτίμησε μια παρόμοια απόχρωση του denim και σέταρε ένα τζιν παντελόνι boyfriend με ένα oversized τζιν μπουφάν για να δημιουργήσεις ένα υπέροχο look σαν από τις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας.

Δες επίσης >>> Γυναικείο τζιν μπουφάν: outfits που οι fashionistas έχουν αγαπήσει

Μοντέρνο μπουφάν για την άνοιξη 2024: denim jacket
Φωτογραφία: Edward Berthelot/Getty Images

Τα μοντέρνα μπουφάν για την άνοιξη του 2024 περιλαμβάνουν επίσης διαχρονικά μοντέλα από τουίντ που θυμίζουν τα εμβληματικά σακάκια του οίκου μόδας Chanel. Φέτος, της μόδας είναι τα κλασικά μαύρα και λευκά μπουφάν boxy, αλλά και τα παστέλ σακάκια από ύφασμα μπουκλέ. Πώς να τα φορέσεις αυτή τη σεζόν; Το τουίντ μπουφάν ταιριάζει τέλεια με κομψό ντύσιμο με φόρεμα. Ωστόσο, μπορείς να το φορέσεις με ανέμελο τρόπο, όπως το κάνουν οι στυλάτες Γαλλίδες – με φαρδύ τζιν παντελόνι και μπαλαρίνες ή αθλητικά.

Κομψό ανοιξιάτικο μπουφάν 2024: tweed
Φωτογραφία: Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Τα καπιτονέ μπουφάν και τα καπιτονέ αμάνικα μπουφάν έχουν γίνει μόνιμο κομμάτι της ανοιξιάτικης μόδας, γι’ αυτό και δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα μας. Αυτό το ελαφρύ μπουφάν είναι ένα διαχρονικό μοντέλο που ταιριάζει με τα πάντα, και επιπλέον θα σε προστατέψει από την ανοιξιάτικη ψύχρα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε καπιτονέ μπουφάν σε μια ολόκληρη γκάμα χρωμάτων – από μπεζ και λαδί μέχρι τα εξαιρετικά μοντέρνα παστέλ μοντέλα. Οι trendsetters επιλέγουν συνήθως το κλασικό μπεζ καπιτονέ μπουφάν και το φορούν με δερμάτινο παντελόνι, κολάν, αλλά και με φόρμες.

Το επόμενο κομμάτι θα αρέσει σίγουρα σε όσες αγαπούν τα grunge vibes, καθώς το 2024 τα δερμάτινα μπουφάν επιστρέφουν στις μοτοσυκλετιστικές τους ρίζες. Αυτή την άνοιξη, τα biker jacket θα είναι πολύ oversized, μακριά και βαριά και με ελαφρώς ξεβαμμένη όψη. Οι δικτάτορες των fashion trends προωθούν κυρίως καφέ μοντέλα σε vintage στυλ, που θυμίζουν εκείνα της δεκαετίας του ’80.

Δες επίσης >>> 7 ιδέες για outfit με biker jacket

Μοντέρνα μπουφάν 2024: δερμάτινα σε vintage στυλ
Φωτογραφία: Christian Vierig/Getty Images

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Μόδα 2024: τάσεις στα αξεσουάρ κατευθείαν από τις πασαρέλες

τάσεις και συμβουλές
Insta News