ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Γυναικείο κοστούμι αντί για φόρεμα – στυλάτη πρόταση για επίσημες περιστάσεις και όχι μόνο

2 min.

Το κατάλληλο στοιχείο της γυναικείας ντουλάπας για ειδικές περιστάσεις θεωρείται το φόρεμα. Εν τω μεταξύ, δεν είναι όλες οι γυναίκες που αισθάνονται άνετα με αυτό το ένδυμα. Ευτυχώς, μια επιτυχημένη εναλλακτική λύση αποτελεί το κομψό γυναικείο κοστούμι. Δες και μόνη σου, ότι με αυτό το ρούχο που προέρχεται από την ανδρική ντουλάπα, μπορείς να φαίνεσαι πολύ θηλυκή!

Δες, με τι μπορείς να συνδυάσεις το γυναικείο κοστούμι, για να φαίνεσαι όμορφη κατά τη διάρκεια των επίσημων περιστάσεων και όχι μόνο.

MSS

Αυτό το στοιχείο της γκαρνταρόμπας είναι μια υπέροχη εμφάνιση για το γραφείο – ιδιαίτερα αν στη δουλειά σου υποχρεούται ένα επίσημο dress code. Θυμήσου ωστόσο, να στοιχηματίσεις σε τέτοιες περιστάσεις στα βασικά χρώματα – π.χ. το μαύρο, λευκό, σκούρο μπλε, μπεζ ή το γκρι. Για να δώσεις στο ντύσιμό σου λίγη χαλαρότητα, μπορείς να το ολοκληρώσεις με ένα πλουμιστό T-shirt αντί για το κλασικό πουκάμισο. Μαζί με όλο αυτό, φόρεσε και γόβες με μια νότα σε έντονο χρώμα, μια τσάντα στις ίδιες αποχρώσεις με τα παπούτσια, και είσαι έτοιμη!

57

Σακάκι και παντελόνι Patrizia Pepe

Και αν προτιμάς υποτονικές εμφανίσεις ή απλά η περίσταση δεν σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις το κοστούμι σου με ένα T-shirt με τύπωμα, στοιχημάτισε στο πουκάμισο και τα αξεσουάρ σε πιο κλασικά χρώματα – το μαύρο είναι πάντα μια τέλεια επιλογή!

58

Σακάκι Marciano Guess

Σκοπεύεις να πας σε γάμο ή σε πάρτι, όπου θέλεις να φαίνεσαι θηλυκή αλλά και πρωτότυπη; Για αυτή την περίσταση αντί για φόρεμα φόρεσε το γυναικείο κοστούμι! Δες, πόσο υπέροχα φαίνεται αυτό το στοιχείο της γκαρνταρόμπας συνδυασμένο με ημιδιαφανές τοπ, με γόβες και με μια μικρή τσάντα με μοτίβο δέρμα φιδιού:

59

Σακάκι Liu Jo

Οι πιο τολμηρές γυναίκες μπορούν να φορέσουν το κοστούμι πάνω σε… γυμνό σώμα. Έτσι κάνουν οι σταρ και οι trendsetters! Για μια τέτοια έκδοση μπορείς να διαλέξεις ένα μοντέλο σε ελαφρώς πιο έντονο χρώμα – π.χ. σε ζωηρό κόκκινο. Κι’ όμως θυμήσου, τα αξεσουάρ για αυτή την εμφάνιση να είναι διατηρημένα σε κλασικά χρώματα.

60

Σακάκι και παντελόνι Patrizia Pepe

Αν δεν είσαι τόσο τολμηρή για να επιλέξεις ένα σετ αυτού του τύπου, μπορείς να φορέσεις ένα oversize γυναικείο κοστούμι, το οποίο θα φαίνεται εξίσου κομψό. Μια πολύ όμορφη ολοκλήρωση μιας τέτοιας εμφάνισης είναι τα γυναικεία πέδιλα με τακούνι:

61

Σακάκι και παντελόνι Tommy Hilfiger

Αν και το κοστούμι θεωρείται ένα από τα πιο κομψά στοιχεία της ντουλάπας, χάρη στις λεπτομέρειες μπορείς πολύ εύκολα να το μεταμορφώσεις σε ένα καθημερινό ντύσιμο σε στυλ vintage, το οποίο πρόσφατα είναι εξαιρετικά της μόδας. Δες την παρακάτω εμφάνιση με γυναικείο πλουμιστό κοστούμι στο πρώτο πλάνο. Τα φαρδιά μπατζάκια του παντελονιού και τα πέδιλα με πλατφόρμα είναι αυτά τα στοιχεία, που έκαναν το σύνολο να αναφέρεται στη μόδα σε στυλ ρετρό.

62

Σακάκι Tommy Hilfiger

Και τι θα έλεγες για τον συνδυασμό του κοστουμιού με… τα αθλητικά; Χάρη στην πρόσφατα μοντέρνα τάση athleisure – δηλαδή τον συνδυασμό των επίσημων ρούχων με τα casual – μπορείς να του δώσεις έναν ελαφρώς αθλητικό χαρακτήρα! Το σετ αθλητικά παπούτσια + γυναικείο κοστούμι, το προωθούν οι πιο γνωστές influencers σε όλο τον κόσμο. Αυτά τα «μη ταιριαστά» στοιχεία της ντουλάπας αποτελούν εγγύηση μιας αντισυμβατικής και μοντέρνας εμφάνισης. Για να είναι το σύνολο σου αρμονικό, ολοκλήρωσε το με ένα έντονο T-shirt με τύπωμα.

63

Σακάκι και παντελόνι MAX&Co.

Ελπίζω, ότι σε έχω πείσει, πως το γυναικείο κοστούμι είναι ένα σύνολο, το οποίο αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου – θα σου χρειαστεί όχι μόνο για τις ειδικές περιστάσεις. Δες την ευρεία επιλογή από σακάκια και παντελόνια chinos στο MODIVO, και δημιούργησε το δικό σου μοναδικό σετ!

τάσεις και συμβουλές
Insta News