ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Outfits για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2023 – πώς να ντυθείς για το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς;

4 min.

Ένα casual ντύσιμο για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς ή μια εντυπωσιακή εμφάνιση με παγιέτες σε στυλ Great Gatsby; Είτε θα περάσεις αυτή την ξεχωριστή βραδιά σε μια πρωτοχρονιάτικη δεξίωση είτε σε ένα πάρτι στο σπίτι με φίλους, πρέπει να φροντίσεις το σωστό ντύσιμο – είναι η ιδανική στιγμή για να βάλεις στην άκρη τη φόρμα και να βγεις με ένα λαμπερό φόρεμα ή ένα κομψό κοστούμι. Αν δεν ξέρεις τι να φορέσεις για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2023, ακολούθησε τις συμβουλές μας! Στη λίστα θα βρεις ιδέες για outfit για γυναίκες και άνδρες.

Ένα φόρεμα με παγιέτες, ένα look με παντελόνι ή μήπως ένα ζακάρ σακάκι; Αυτές είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που αξίζει να λάβεις υπόψη όταν δημιουργείς την εμφάνισή σου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Αναρωτιέσαι πώς να ντυθείς για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Προτίμησε μια δοκιμασμένη λύση: ένα κοκτέιλ φόρεμα. Είναι η τέλεια επιλογή για τις περισσότερες περιστάσεις, ειδικά για ένα πάρτι στο κλαμπ, στο χορό αλλά και στο σπίτι. Δες ποια μοντέλα είναι φέτος στη μόδα και βρες το τέλειο φόρεμα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο MODIVO.gr!

Φόρεμα με παγιέτες – λάμψε σαν πραγματική σταρ

Μάλλον δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου για να λάμψεις από την κορυφή ως τα νύχια από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Εμείς επιλέγουμε τα αναντικατάστατα φορέματα με παγιέτες. Υπάρχουν αρκετές επιλογές για να διαλέξεις: ένα slip dress με λεπτή τιράντα, ένα λαμπερό μίνι φόρεμα σε glamour στυλ ή μια αστραφτερή δημιουργία με φαρδιά μανίκια. Στη μόδα είναι το παιχνίδι με τις αναλογίες, οπότε αν καλύψεις το ντεκολτέ σου, προτίμησε ένα μίνι μήκος και ανάδειξε τα πόδια σου. Με ένα glitter φόρεμα, περιόρισε τα αξεσουάρ στο ελάχιστο – οι παγιέτες δεν ανέχονται τον ανταγωνισμό ούτε στο μακιγιάζ.

Ένα μοντέρνο φόρεμα για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς – επίλεξε εντυπωσιακά cut-outs

Τα φορέματα με κοψίματα – είτε στην πλάτη είτε στη λαιμόκοψη – είναι μια ισχυρή τάση της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024, που προωθείται από οίκους μόδας όπως Versace, Fendi και Armani. Αν αναζητάς μια αισθησιακή και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, προτίμησε ένα δαντελένιο maxi φόρεμα με cut-outs. Το εξαιρετικά μοντέρνο διαφανές φόρεμα που αντιπροσωπεύει την τάση sheer trend θα είναι επίσης μια καλή επιλογή.

Μαύρο φόρεμα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – μια διαχρονική επιλογή για πάρτι

Ποιο χρώμα φορέματος είναι καλύτερο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα είναι πάντα μια ολόσωστη επιλογή, αλλά αυτή τη σεζόν το φοράμε σε μια ελαφρώς ανανεωμένη έκδοση. Οι σχεδιαστές προσφέρουν μαύρα φορέματα με λαμπερά στοιχεία και μοντέλα που μοιάζουν με σακάκι. Όποιο σχέδιο κι αν διαλέξεις από αυτές τις δύο προτάσεις, η εμφάνιση σου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2023 θα είναι τέλεια.

φορέματα για την παραμονή της πρωτοχρονιάς – μικρό μαύρο φόρεμα σε μια ασυνήθιστη εκδοχή
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ένα τέτοιο ντύσιμο φαίνεται υπέροχο σε έναν ενδιαφέροντα συνδυασμό με αθλητικά παπούτσια και πλούσια διακοσμημένα ασημένια σκουλαρίκια. Και τι χτένισμα να κάνεις; Το κεφάλι σου μπορεί να είναι ένας ψηλός κότσος σύμφωνα με την αισθητική clean girl look.

Όταν ψάχνεις για το τέλειο ντύσιμο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου τον χώρο και τον χαρακτήρα του πάρτι. Διαφορετική εμφάνιση θα επιλέξεις για ένα casual πάρτι στο σπίτι, άλλη για ένα τρελό πάρτι σε κλαμπ ή νυχτερινό κέντρο, και άλλη για έναν επίσημο δείπνο. Δες τις ιδέες μας για outfits ανάλογα με το είδος του ρεβεγιόν που έχεις επιλέξει.

Mini φόρεμα με πούλιες σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ είναι η τέλεια ευκαιρία για να κάνεις θεαματικούς πειραματισμούς με τη μόδα. Αν πρόκειται να πας σε ένα ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, επίλεξε ένα αστραφτερό φόρεμα στο στυλ της Camila Coelho. Οι πούλιες, το glitter και η λάμψη είναι μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-24.

Μεταλλιζέ έκδοση

Αν δεν σου αρέσουν οι παγιέτες ή αν απλά θέλεις να λάμψεις με έναν ελαφρώς διαφορετικό τρόπο – προτίμησε ένα μεταλλιζέ φόρεμα. Το χρυσό, το ασημί και άλλα λαμπερά χρώματα είναι ένα από τα top trends της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024. Για να αποφύγεις το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα της «υπερβολικής λάμψης», επίλεξε ανάμεσα σε μοντέλα σε ψυχρή απόχρωση – είναι πολύ πιο διακριτικά. Φρόντισε επίσης τα σωστά αξεσουάρ – ολοκλήρωσε τη μεταλλιζέ εμφάνιση σου με μαύρα πέδιλα και μακριά σκουλαρίκια με διακοσμητικές πέτρες.

Μια επίσημη πρωτοχρονιάτικη δεξίωση είναι η τέλεια ευκαιρία για να παρουσιαστείς με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι καθημερινά. Μια τέτοια εκδήλωση απαιτεί ένα επίσημο ντύσιμο. Και φυσικά, το ρούχο που θα τονίσει καλύτερα τον εορταστικό της χαρακτήρα είναι ένα βραδινό φόρεμα. Παγιέτες, φτερά, φούντες, κρύσταλλα και αστραφτερά αξεσουάρ – σε αυτή την περίπτωση, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο!

Χρυσό φόρεμα για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Μια άλλη επιλογή που έχεις, είναι να αντικαταστήσεις το κλασικό μαύρο look με ένα χρυσό φόρεμα για έναν εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή η εμφάνιση δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ, οπότε αρκούν λεπτά σκουλαρίκια, δαχτυλίδια και πέδιλα με λεπτό τακούνι.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε στυλ glamour

Θα πας σε μια πρωτοχρονιάτικη δεξίωση σε στυλ Great Gatsby; Αυτή είναι μια ειδική περίσταση για την οποία μπορείς να φορέσεις ένα μακρύ φόρεμα με φτερά ή μια αστραφτερή δημιουργία με κρόσσια. Σε ένα πάρτι στον Gatsby, το ντύσιμό σου πρέπει να λάμπει και να αστράφτει. Αξεσουάρ όπως εντυπωσιακές κορδέλες ή στέκες μαλλιών, κομψές μάσκες ή κολιέ με μαργαριτάρια θα είναι το ιδανικό.

Το look σου για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι πρέπει να έχει την τέλεια ισορροπία κομψότητας και άνεσης. Επίλεξε λοιπόν ένα outfit που θα δείχνει γοητευτικό αλλά θα είναι επίσης και άνετο. Τα κλασικά σύνολα μπορούν να αναβαθμιστούν με μοντέρνα αξεσουάρ, όπως εντυπωσιακά κοσμήματα ή λαμπερές τσάντες.

Πρωτοχρονιάτικο look με παντελόνι

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι μπορεί να έχει εξίσου εορταστική ατμόσφαιρα. Η ιδανική επιλογή θα είναι τα αστραφτερά και ταυτόχρονα πιο χαλαρά φορέματα ή παντελόνια. Το αγαπημένο μας look για ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο σπίτι είναι το παντελόνι με παγιέτες και το ασορτί κορμάκι.

Πρωτοχρονιάτικη εμφάνιση με τολμηρό χαρακτήρα

Τα φορέματα και top που δείχνουν σαν κορσέδες είναι μια hot τάση της σεζόν Fall/Winter 2023-24 και αποτελούν μια αναφορά στη μόδα της δεκαετίας του 2000. Αν σου αρέσει το Y2K style, δημιούργησε μια εμφάνιση για το πρωτοχρονιάτικο πάρτι στο σπίτι με έναν κορσέ, ο οποίος ταιριάζει υπέροχα με φαρδιά παντελόνια. Λάμψη σε στυλ McBling θα αποκτήσεις με ένα τσόκερ με κρύσταλλα.

Τι πρωτοχρονιάτικο look να επιλέξει ένας άνδρας; Όλα εξαρτώνται από το πώς σκοπεύεις να περάσεις αυτήν την ξεχωριστή βραδιά. Ειδικά για σένα, ετοιμάσαμε δύο προτάσεις για ανδρικές εμφανίσεις, που θα είναι ιδανικές για μια πρωτοχρονιάτικη δεξίωση και ένα πάρτι στο σπίτι με φίλους. Δες παρακάτω!

Κοστούμι για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς – ναι ή όχι;

Όσον αφορά τα ανδρικά σύνολα για το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, ένα από τα πιο κλασικά αλλά και κομψά look είναι το κοστούμι. Τα πιο μοντέρνα κοστούμια αυτή τη σεζόν είναι τα μοντέλα slim, με σακάκι από βελούδο ή ζακάρ που τονίζει ελαφρώς τη σιλουέτα. Φρόντισε να το συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο με μανσέτες με μανικετόκουμπα και ένα stylish παπιγιόν.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο σπίτι – τι να φορέσεις;

Αναρωτιέσαι πώς να ντυθείς για το ρεβεγιόν στο σπίτι; Η καλύτερη επιλογή για ένα λιγότερο επίσημο πάρτι είναι ένα ανδρικό look σε στυλ smart casual. Μπορείς να συνδυάσεις ένα καρό σακάκι με γκρι παντελόνι chino και ένα μονόχρωμο T-shirt ή πουκάμισο. Ποιο χρώμα πουκαμίσου είναι καλύτερο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Οι άνδρες συνήθως προτιμούν το κλασικό στυλ, δηλαδή το μαύρο και το λευκό χρώμα, αλλά μπορείς επίσης να πειραματιστείς με υφάσματα με σχέδια.

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Χρυσές τσάντες, ασημένια ψηλοτάκουνα, σκουλαρίκια με πέτρες – δες τι λαμπερά αξεσουάρ έχουν οι trendsetters στις ντουλάπες τους

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot / via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News