ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Χριστούγεννα 2023: εορταστικό look για εκείνη. Top 5 ιδέες για outfit

3 min.

Η μαγική εορταστική περίοδος που περιμέναμε όλο το χρόνο πρόκειται να ξεκινήσει. Εκτός από τα λαμπερά στολίδια και το νόστιμο φαγητό, αξίζει να φροντίσεις και για ένα μοναδικό ντύσιμο. Πώς να ντυθείς για τα Χριστούγεννα; Οι γιορτινές ημέρες είναι ξεχωριστές και ο καθένας τις περνάει με ελαφρώς διαφορετικό τρόπο. Επιλέγουμε επίσης διαφορετικά ρούχα για αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές. Ένα κομψό λαμπερό φόρεμα, ένας κλασικός συνδυασμός μαύρου και λευκού χρώματος ή μήπως ένα άνετο πλεκτό σύνολο; Ακολούθησε τον οδηγό μας με 5 δοκιμασμένα look για τα Χριστούγεννα!

Τι να φορέσεις για τα Χριστούγεννα του 2023; Δες τα εορταστικά look των influencers και πάρε μια χούφτα έμπνευσης από το MODIVO!

MSS

Το κόκκινο φόρεμα θα τονίσει υπέροχα τον εορταστικό χαρακτήρα των Χριστουγέννων. Η φλογερή απόχρωση του κόκκινου είναι ένα από τα πιο καυτά χρώματα της σεζόν (όπως μπορείς να διαβάσεις στο άρθρο μας σχετικά με τα colour trends για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-24), καθώς και το χρώμα που συνδέεται περισσότερο με την εορταστική περίοδο μετά το πράσινο.

Τι φόρεμα για τα Χριστούγεννα; Κόκκινο!
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ποια αξεσουάρ ταιριάζουν με ένα κόκκινο φόρεμα; Αυτό το εντυπωσιακό χρώμα αποτελεί το τέλειο φόντο για χρυσά αξεσουάρ – ένα ρολόι, σκουλαρίκια, κολιέ ή ακόμη και μια τσάντα σε χρυσή απόχρωση θα είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τη χριστουγεννιάτικη εμφάνισή σου.

Ψάχνεις για ένα κομψό outfit για τις γιορτές; Πάρε έμπνευση από το κλασικό look της Tamara Kalinic. Η blogger επέλεξε ένα κόκκινο maxi φόρεμα με ελαφρώς φουσκωτά μανίκια και το συμπλήρωσε με μαύρες γόβες για μια μοντέρνα πινελιά. Πρόσθεσε μια μαύρη τσάντα με ασημί αλυσίδα, διακριτικό κραγιόν και ένα κομψό χριστουγεννιάτικο ντύσιμο είναι έτοιμο!

Αναρωτιέσαι αν τα αστραφτερά φορέματα είναι στη μόδα; Οι σχεδιαστές μας δείχνουν για άλλη μια χρονιά ότι είναι! Αν ψάχνεις για ένα πρωτότυπο outfit για την εορταστική περίοδο, με το οποίο θα νιώσεις σαν μια πραγματική σταρ, αυτό το μοντέλο αξίζει να το σκεφτείς. Πάνω απ’ όλα, στη μόδα είναι τα φορέματα από ρέον ύφασμα, διακοσμημένα με ασημένια κλωστή και εκείνα που είναι πλούσια διακοσμημένα με παγιέτες.

Αστραφτερό φόρεμα για τα Χριστούγεννα
Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

Στο MODIVO θα βρεις τόσο φορέματα με λαιμόκοψη V που τονίζουν υπέροχα τη σιλουέτα, όσο και κλασικά σχέδια με μήκος midi. Συνδύασε το φόρεμά σου με παγιέτες με διακριτικά κοσμήματα – αρκούν τα μινιμαλιστικά σκουλαρίκια και ένα βραχιόλι. Ωστόσο, μπορείς να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου με άλλα, πιο εκφραστικά αξεσουάρ, όπως το έκανε η Caroline Daur. Η blogger φόρεσε ένα ασημί midi φόρεμα και το ολοκλήρωσε με δερμάτινες μπότες over the knee.

Ο αθάνατος κλασικός συνδυασμός του μαύρου και του λευκού λατρεύεται από πολλές γυναίκες. Αν ένα φόρεμα με παγιέτες ή ένα κόκκινο φόρεμα δεν είναι το στυλ σου, προτίμησε τη διαχρονική κομψότητα. Επιλέγοντας ένα trendy λευκό πουκάμισο και μαύρο παντελόνι θα δημιουργήσεις μια chic και πολύ μοντέρνα εμφάνιση για την εορταστική περίοδο. 

Όταν αγοράζεις ένα λευκό πουκάμισο, δώσε προσοχή σε μοντέλα με ελαφρώς oversized σχέδιο και με διακοσμητικά στοιχεία – ένας φιόγκος, ένας γιακάς peter pan collar ή ένα βολάν στη λαιμόκοψη θα μεταμορφώσουν ένα απλό πουκάμισο και θα του δώσουν έναν μοναδικό χαρακτήρα. Όσον αφορά το μαύρο παντελόνι, ένα κομψό παντελόνι wide-leg είναι η τέλεια επιλογή.

Τι να φορέσεις στις γιορτες - κλασικό σετ κοστούμι με λευκό πουκάμισο
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Το μαύρο και το λευκό είναι πάντα ένας όμορφος συνδυασμός. Φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με φαρδύ γιακά με μαύρο παντελόνι wide-leg και ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα χαλαρό σακάκι. Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας κλασικής αλλά πολύ μοντέρνας εμφάνισης για τις γιορτές. Ειδικά για σένα έχουμε βρει παρόμοια προϊόντα στο MODIVO, ώστε να μπορέσεις να αναδημιουργήσεις αυτό το υπέροχο look.

Ένα ντύσιμο για τις γιορτές πρέπει να συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση, και ένα πλεκτό φόρεμα είναι η καλύτερη αντανάκλαση ενός τέτοιου outfit. Αυτή τη σεζόν φοράμε κυρίως oversized μοντέλα με mini μήκος, τα οποία ταιριάζουν όμορφα με μποτάκια με φαρδύ πάνω μέρος και με μπότες με τακούνι. Χάρη στα παπούτσια και τα κοσμήματα, ένα casual φόρεμα θα αποκτήσει πιο εορταστικό χαρακτήρα και εσύ θα νιώσεις μια απόλυτη άνεση. Επιπλέον, τα απαλά, πλεκτά ρούχα σε μπεζ χρώμα αναφέρονται στη ζεστή ατμόσφαιρα που μας συνονεύει στις γιορτές.

Εορταστικό look με πλεκτό φόρεμα
Photo by Daniel Zuchnik/Getty Images

Αν σου αρέσει το casual look της Elsa Hosk με μια fashion chic πινελιά, εμπνεύσου από το παραπάνω σύνολο. Το μοντέλο επέλεξε ένα oversized πλεκτό φόρεμα με ζιβάγκο και το συνδύασε με μαύρες μπότες με τακούνι. Είναι τα παπούτσια που δίνουν ξεχωριστό χαρακτήρα σε αυτή την εμφάνιση. Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ! Μια ζώνη θα είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Η τελευταία πρόταση για outfit για τις γιορτές είναι πολύ άνετο και πολύ εντυπωσιακό. Ο συνδυασμός παντελονιού με παγιέτες και tweed σακάκι θα δημιουργήσει ένα πρωτότυπο glamour σύνολο που θα σε κάνει να δείχνεις κομψή αλλά και να νιώθεις άνετα. Επίλεξε ένα εξαιρετικά μοντέρνο φαρδύ παντελόνι σε χρυσό, ασημί ή ροζ χρώμα. Μπορείς να το φορέσεις και αργότερα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Κάτω από το σακάκι, φόρεσε ένα γυναικείο πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό.

Χριστούγεννα σε glamour στυλ
Photo by Raimonda Kulikauskiene/Getty Images

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-2024 – δες ποια μοντέλα δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News