ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ανδρικό τζιν μπουφάν – με τι να το φορέσεις;

3 min.

Το denim είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της καθημερινής μόδας. Δεν είναι τίποτα το περίεργο, καθώς αυτό το ύφασμα είναι ανθεκτικό, πολύ ευέλικτο και εύκολο στη φροντίδα. Το τζιν το αγαπούν όχι μόνο οι δημοφιλείς οίκοι μόδας, αλλά και οι influencers που συνεχίζουν να δημιουργούν εμφανίσεις με βάση το denim. Το τζιν μπουφάν είναι ένα απόλυτο must-have της ανδρικής ντουλάπας. Παρακάτω θα σε συμβουλέψουμε, με τι να το φορέσεις και πώς να δημιουργήσεις διαχρονικά outfit που δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα.

MSS

Πώς να φορέσεις το τζιν μπουφάν; Αυτό το ρούχο ταιριάζει σχεδόν με όλα όσα έχεις στην ντουλάπα σου! Ανακάλυψε τους πιο ενδιαφέροντες συνδυασμούς και εμπνεύσου από αυτούς για να δημιουργήσεις τις δικές σου εμφανίσεις. Και αν δεν έχεις ακόμα ένα τζιν μπουφάν στην γκαρνταρόμπα σου, φρόντισε να επισκεφθείς το ηλεκτρονικό κατάστημα MODIVO όπου θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από διαχρονικά μοντέλα.

Στην αρχή, το τζιν προοριζόταν αποκλειστικά για εργάτες και αγρότες – γι’ αυτούς δημιουργήθηκαν τα παντελόνια από λεπτό βαμβάκι. Ωστόσο, με την πάροδο του χρόνου, το ευέλικτο ύφασμα έγινε δημοφιλές σε όλους. Σήμερα, στις πασαρέλες δεν λείπουν τα total denim look και οι σχεδιαστές συνδυάζουν τζιν παντελόνια και μπουφάν με τα πάντα.

Prada

Φωτογραφία: Daniele Venturelli via Getty Images

Τι το ιδιαίτερο έχει το τζιν μπουφάν (εκτός από το γεγονός ότι είναι λειτουργικό, διαχρονικό και ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα); Το ιδιαίτερο κόψιμο του μπουφάν – με γιακά και ελαφρύ στένεμα στη μέση – τονίζει καλά την ανδρική φιγούρα, προσθέτοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα.

Τα ανδρικά τζιν μπουφάν διατίθενται σε διάφορες κλασικές χρωματικές παραλλαγές, μεταξύ των οποίων μία από τις πιο δημοφιλείς να είναι το ανοιχτό μπλε. Είναι μια επιλογή που δείχνει υπέροχα με έναν casual συνδυασμό με ένα λευκό T-shirt – μονόχρωμο ή με λογότυπο, με παντελόνι σε πιο σκούρα απόχρωση και με μοντέρνα αθλητικά παπούτσια. Αν θέλεις να αποκτήσεις μια πιο κομψή εμφάνιση με το τζιν μπουφάν, επίλεξε ένα εφαρμοστό μαύρο ανδρικό παντελόνι, ένα μπλουζάκι στο ίδιο χρώμα και τα παπούτσια chelsea boots.

Φωτογραφία: Christian Vierig/Getty Images)

Αν προτιμάς τα μαύρα ρούχα, ένα σκούρο τζιν μπουφάν σίγουρα θα σου αρέσει. Συνδύασε το με ένα μαύρο T-shirt, αθλητικά παπούτσια και γκρι τζιν παντελόνι – τα μονόχρωμα look είναι τώρα πολύ της μόδας! Αν κατά τη γνώμη σου το μαύρο μπουφάν λόγο του χρώματος του χάνει εντελώς το «denim χαρακτήρα» του, προτίμησε ένα μπουφάν σε σκούρα γκρι απόχρωση. Θα φαίνεται υπέροχα με ένα μαύρο total look και επιπλέον θα το φωτίσει λίγο.

Αν και το τζιν μπουφάν είναι εξ ορισμού ένα ελαφρύ μπουφάν, σχεδιασμένο για μέτριες θερμοκρασίες, η άφιξη των πιο κρύων ημερών δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βάλεις βαθιά στην ντουλάπα σου. Υπάρχουν πολύ δημοφιλή τζιν μπουφάν με γούνα προβάτου. Το τζιν μπουφάν με προβιά είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για το φθινόπωρο και τις αρχές της άνοιξης, χάρη στη ζεστή και ευχάριστη στην αφή φόδρα του. Πώς να φορέσεις ένα τζιν μπουφάν με γούνα; Αυτό το κομμάτι της γκαρνταρόμπας είναι ιδανικό για καθημερινά σύνολα και μπορεί να συνδυαστεί με τζιν παντελόνι με ξεβαμμένη όψη και ένα γκρι πουλόβερ.

Το μπλε, ως πολύ κολακευτικό και ευέλικτο χρώμα, είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα των ανδρών. Χρησιμοποίησε στο έπακρο τις δυνατότητες του denim total look συνδυάζοντας διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε. Για πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα, βάσισε το outfit σου σε ένα παιχνίδι αντιθέσεων. Συνδύασε ένα γαλάζιο πουκάμισο με ένα σκούρο μπλε τζιν, και ρίξε στους ώμους σου ένα μπουφάν σε παρόμοια απόχρωση. Χωρίς αμφιβολία, αυτό το denim look αξίζει να δοκιμαστεί.

Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images)

Τέλος, σου έχω μερικές ακόμα ιδέες για streetwear outfit που θα σου δώσουν έμπνευση αν ψάχνεις για μια πιο casual εμφάνιση. Εδώ οι δυνατότητες είναι πραγματικά πολλές, και ουσιαστικά το μόνο πράγμα που μπορεί να σε περιορίσει είναι η φαντασία σου. Για ένα ανέμελο look, συνδύασε ένα μπλε vintage μπουφάν με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι και ένα γκρι φούτερ. Ολοκλήρωσε το streetwear outfit σου με τα σωστά παπούτσια – είναι δύσκολο να βρεις καλύτερο μοντέλο από τα εμβληματικά αθλητικά παπούτσια Nike.

Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Εναλλακτικά, σέταρε ένα τζιν μπουφάν ή ένα αμάνικο τζιν μπουφάν με φούτερ με κουκούλα. Μπορείς επίσης να φορέσεις ασορτί παντελόνι φόρμας, δημιουργώντας έτσι το τέλειο streetwear outfit. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα μοντέρνο καπέλο jockey ή σκούφο beanie, και στα πόδια σου βάλε φυσικά τα sneakers.

Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images)

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Spring 2023 fashion trends: ανδρικά μπουφάν

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News