ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ανδρικό δερμάτινο μπουφάν – 5 ιδέες για outfit με biker jacket

3 min.

Το δερμάτινο μπουφάν είναι ένα από τα κορυφαία κλασικά κομμάτια της ντουλάπας και – όπως πολλοί πιστεύουν – ένα αναπόσπαστο χαρακτηριστικό ενός στυλάτου άνδρα. Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι εξαιρετικά ευέλικτο και κατάλληλο για άνδρες όλων των ηλικιών. Αν θέλεις να μάθεις πώς να φορέσεις ένα ανδρικό δερμάτινο μπουφάν και να δείχνεις σαν διασημότητα, καλώς όρισες στο άρθρο μας! Σου έχω 5 πρωτότυπες ιδέες για outfit με το biker jacket.

MSS

Η δημοτικότητα του δερμάτινου μπουφάν παραμένει σταθερή εδώ και χρόνια. Εάν έχεις αυτό το αξιόπιστο κλασικό κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σου, δες με τι μπορείς να το συνδυάσεις για να δημιουργήσεις στυλάτα all-day looks, smart casual σύνολα, καθώς και κομψές εμφανίσεις.

Δεν ξέρω κανέναν που να μην του πάει το δερμάτινο μπουφάν. Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια ανάμεσα στα πανωφόρια και κατέχει μαι μόνιμη θέση στην κορυφή της λίστας με τα μοντέρνα ανδρικά μπουφάν. Είτε πρόκειται για ένα μαύρο biker jacket είτε για ένα πιλοτικό μπουφαν με επένδυση από γούνα προβάτου, είναι μια τέλεια επιλογή για κάθε περίσταση και… σχεδόν για κάθε εποχή του χρόνου. Θυμάσαι με τι το φορούσε ο Μάρλον Μπράντο, που χαρακτηρίστηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως το ανδρικό style icon όλων των εποχών; Με ένα απλό λευκό T-shirt, ένα τζιν και μια τραγιάσκα! Με τι άλλο μπορείς να σετάρεις αυτό το εμβληματικό μπουφάν;

ανδρικά biker jacket
Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Αν προτιμάς μια ροκ εμφάνιση στο στυλ των μελών του συγκροτήματος Sex Pistols, δημιούργησε ένα outfit στο αξιόπιστο μαύρο χρώμα. Το κλασικό δερμάτινο τζάκετ ταιριάζει τέλεια με ένα μαύρο T-shirt και τζιν στο ίδιο χρώμα. Πώς μπορείς να αναβαθμίσεις αυτή την απλή εμφάνιση και να τη δώσεις ροκ χαρακτήρα; Συμπλήρωσε το look σου με αρβύλες ή με δερμάτινες καουμπόικες μπότες.

Αν δεν σου αρέσει να αποχωρίζεσαι το δερμάτινο μπουφάν σου τους ψυχρούς μήνες, σου έχω καλά νέα! Μπορείς να το φοράς σχεδόν όλο το χρόνο! Απλά επίλεξε το εξαιρετικά μοντέρνο μπουφάν πιλότου. Χάρη στη ζεστή και ευχάριστη στην αφή φόδρα του, το biker jacket με γούνα είναι ιδανικό για το φθινόπωρο και τις αρχές της άνοιξης. Το αγαπημένο μοντέλο ανάμεσα στους άνδρες είναι το δερμάτινο pilot jacket σε καφέ χρώμα, το οποίο δείχνει υπέροχα με μαύρο παντελόνι chino και ορειβατικά μποτάκια. Ωστόσο, τίποτα δεν σε εμποδίζει να το συνδυάσεις και με μπλε σκούρο τζιν και αθλητικά παπούτσια. Πρόκειται για μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση που θα σε κάνει να φαίνεσαι πολύ μοντέρνος.

ανδρικά δερμάτινα μπουφάν με γούνα
Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Εάν πάνω απ’ όλα εκτιμάς την πρωτοτυπία και τα outfits σου συνήθως χαρακτηρίζονται από μια ανέμελη πινελιά, τότε σίγουρα θα λατρέψεις το παρακάτω ντύσιμο. Για να δείχνεις κομψός και ταυτόχρονα χαλαρός και άνετος, συνδύασε ένα ελαφρώς oversized ανδρικό δερμάτινο μπουφάν με μαύρο τζιν σε ίσια γραμμή και ένα λευκό πουκάμισο έξω από το παντελόνι. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με άνετα sneakers για ένα υπέροχο smart casual look.

ανδρικά biker jacket
Φωτογραφία: Kirstin Sinclair via Getty Images

Το μπουφάν μηχανής έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι χαρακτηριστικό των οδηγών harley και έχει μπει για τα καλά στην καθημερινή μόδα. Το πιο μοντέρνο μοντέλο είναι αυτό με όρθιο γιακά και με φωτεινά ένθετα. Πώς να το φορέσεις; Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα look με το οποίο θα μοιάζεις με έναν επαγγελματία οδηγό της F1, συνδύασε ένα μπουφάν μηχανής με δερμάτινο παντελόνι και «γρήγορα» γυαλιά ηλίου. Για όσους προτιμούν μια πιο casual εμφάνιση, το biker jacket μπορεί να αποτελέσει μια μοντέρνα συμπλήρωση σε μαύρο τζιν και ένα απλό T-shirt.

μπουφάν μηχανής ανδρικά
Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Αν παρακολουθείς τις τρέχουσες τάσεις της μόδας και σου αρέσουν οι πρωτότυπες εμφανίσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη μπορείς να αντικαταστήσεις το σακάκι με ένα δερμάτινο μπουφάν. Το μαύρο με το λευκό είναι ένας συνδυασμός που είναι πάντα επιτυχημένος, γι’ αυτό και είναι τόσο δημοφιλής ανάμεσα στους άνδρες. Σέταρε το μαύρο biker jacket με παντελόνι κοστουμιού και με λευκό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το outfit σου με κομψά μοκασίνια ή δερμάτινα chelsea boots, και αν πρόκειται να πας σε επαγγελματική συνάντηση – επίσης με γραβάτα.

Αγαπάς το street style; Τέλεια! Η τελευταία από τις προτάσεις μου για ανδρικό outfit με δερμάτινο μπουφάν είναι ένα νεύμα προς όλους τους λάτρεις της μόδας του δρόμου. Άφησε στην άκρη το κλασικό μαύρο biker jacket και προτίμησε… ένα δερμάτινο μπουφάν bomber! Το πρωτότυπο μοντέλο χωρίς γιακά και με oversized κόψιμο είναι σίγουρο ότι θα τραβήξει τα βλέμματα των περαστικών. Ειδικά όταν το συνδυάσεις με χαμηλόμεσο παντελόνι baggy και έγχρωμα αθλητικά παπούτσια.

ανδρικά μπουφάν bomber
Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images)

Ελπίζω ότι οι παραπάνω εμφανίσεις σου έδωσαν έμπνευση και τώρα ξέρεις με τι να φορέσεις το ανδρικό δερμάτινο μπουφάν. Παίξε με τη μόδα και προτίμησε επώνυμα προϊόντα από το MODIVO!

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Spring/summer 2023: ανδρικές τάσεις της μόδας στις πασαρέλες

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News