ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Επίσημο ανδρικό ντύσιμο – εμπνεύσου από τα σύνολα στο Instagram @menwithclass

Από τι χαρακτηρίζεται ένα κομψό ανδρικό ντύσιμο; Σήμερα δεν θεωρείται κομψό μόνο ένα outfit βασισμένο σε ένα ανδρικό κοστούμι. Με την πάροδο του χρόνου, το κομψό ανδρικό στυλ έχει πάρει πολλές διαφορετικές μορφές, προσαρμόζοντας στις τρέχουσες τάσεις. Αυτή η προσέγγιση στο smart casual στυλ επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση και προσαρμογή στις ατομικές προτιμήσεις. Πού μπορείς να βρεις έμπνευση για κομψές ανδρικές εμφανίσεις; Ο λογαριασμός @menwithclass στο Instagram, ο οποίος έχει πάνω από 5,5 εκατομμύρια followers, αποτελεί ένα πραγματικό ορυχείο έμπνευσης.

Το κομψό ανδρικό ντύσιμο μπορεί να έχει τη μορφή ενός total look σε στυλ smart casual, αλλά και να συνδυάζει στοιχεία διαφορετικών στυλ. Όπως συμβαίνει συνήθως, και εδώ ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

SS 24

Όταν σκεφτόμαστε το κομψό ανδρικό ντύσιμο, το κοστούμι είναι ίσως το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό. Και είναι μια σωστή σκέψη, διότι το κοστούμι είναι ο ευκολότερος τρόπος για να πετύχουμε ένα κομψό αποτέλεσμα στο ντύσιμο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και ο μοναδικός. Ωστόσο, ένα κοστούμι δεν θα δείχνει σωστά από μόνο του αν δεν συνδυαστεί με τα κατάλληλα στοιχεία. Τι πρέπει να προσέξεις; Το πουκάμισο, τα παπούτσια και, φυσικά, τη γραβάτα και το μαντήλι τσέπης.

Μαζί με το καφέ κοστούμι, φόρεσε ένα λευκό ή μπεζ πουκάμισο και καφέ ή μαύρα αξεσουάρ. Επίσης, μια πολύ καλή ιδέα είναι να συνδυάσεις το καφέ κοστούμι με… μια καφέ τσάντα με ρετρό χαρακτήρα.

Ενώ τα καφέ αξεσουάρ δείχνουν υπέροχα σε συνδυασμό με μπλε ή σκούρο μπλε κοστούμι. Η διατήρηση της ίδιας απόχρωσης δεν είναι απαραίτητη.

Τα κοστούμια με σχέδιο, όπως το καρό μοντέλο στην παραπάνω φωτογραφία, θα φαίνονται όμορφα με μονόχρωμα, υποτονικά αξεσουάρ. Ένα γκρι κοστούμι σε συνδυασμό με μαύρα παπούτσια είναι ένα επιτυχημένο σύνολο.

Θέλεις να κάνεις το κοστούμι σου να δείχνει ακόμα πιο κομψό; Φόρεσε το με ένα ασορτί γιλέκο και όλα τα αξεσουάρ, όπως γραβάτα και μαντήλι τσέπης. Πρόκειται για ένα κλασικό, κομψό στυλ που είναι ιδανικό για ένα επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά πλέον φοριέται και καθημερινά από τους λάτρεις αυτού του τρόπου ντυσίματος.

Ανδρικό γιλέκο VISTULA

Εάν το κοστούμι σου φαίνεται να είναι μια πολύ επίσημη επιλογή για ένα κομψό ανδρικό ντύσιμο, ένα σετ με παντελόνι chino μπορεί να είναι μια επιτυχημένη εναλλακτική λύση. Αυτή είναι μια λιγότερο κομψή παραλλαγή που θα αποδειχθεί τέλεια σε casual έκδοση, για όλες τις περιστάσεις όπου ένα κοστούμι μπορεί να φαίνεται λίγο υπερβολικό.

Το μπεζ παντελόνι chino σε συνδυασμό με ένα γαλάζιο πουκάμισο και λευκά αθλητικά είναι ένα διαχρονικό σύνολο, το οποίο θα είναι τέλειο όχι μόνο για το καλοκαίρι.

Μια πιο φθινοπωρινή παραλλαγή του look με μπεζ παντελόνι chino μπορείς να αποκτήσεις αντικαθιστόντας το μπλε πουκάμισο με σκούρο μπλε πουκάμισο, και τα ανοιχτόχρωμα αξεσουάρ με εκείνα σε camel απόχρωση.

Τα παντελόνια chinos δείχνουν υπέροχα όχι μόνο με πουκάμισο, αλλά και με μπλούζα polo, που είναι μια πολύ λιγότερο επίσημη έκδοση του, όπως εξακολουθεί να διατηρεί τον κομψό χαρακτήρα του outfit. Αρκεί να το συνδυάσεις με επίσημα παπούτσια.

Ένα κομψό κασμιρένιο ζιβάγκο σε μπορντό απόχρωση θα ταιριάξει υπέροχα με μαύρο παντελόνι chino και παπούτσια chelsea boots στο ίδιο χρώμα.

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot / via Getty Images

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News