ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Υπέροχες ιδέες δώρων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2023

2 min.

 

Η ξεχωριστή στιγμή, κατά την οποία γιορτάζουμε τον ρόλο της γυναίκας στον κόσμο και εκδηλώνουμε τη θηλυκότητα πλησιάζει. Πότε είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας; Όπως κάθε χρόνο, την γιορτάζουμε στις 8 Μαρτίου! Την ημέρα αυτή, αξίζει να εκτιμήσεις όχι μόνο τις πιο σημαντικές γυναίκες γύρω σου, αλλά επίσης, ή ίσως πάνω απ’ όλα και τον εαυτό σου. Αναρωτιέσαι τι δώρο να επιλέξεις για την Ημέρα της Γυναίκας; Τα λουλούδια και το ρομαντικό δείπνο δεν είναι οι μόνες επιλογές που έχεις! Δες τον οδηγό μας για στυλάτα δώρα.

MSS

Ποιος είπε ότι τα δώρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας πρέπει να δίνονται μόνο από τους άνδρες; Αυτή η ξεχωριστή ημέρα είναι η τέλεια ευκαιρία να γιορτάσεις το self-love και να κάνεις ένα μικρό δώρο στον εαυτό σου, σε μια κοντινή σου φίλη ή στη μαμά σου. Δες τη λίστα μας με τα τέλεια δώρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2023!

Τα καλύτερα δώρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και άλλες περιστάσεις είναι τα προσεγμένα δώρα. Δείχνουν πόσο καλά γνωρίζεις τον παραλήπτη, είναι πρακτικά και επιπλέον τα εξατομικευμένα δώρα δίνουν μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Στο κορίτσι για το οποίο ψάχνεις το δώρο αρέσει να τα έχει όλα προγραμματισμένα; Το κατάλληλο δώρο για εκείνη είναι ένα στυλάτο ρολόι! Τόσο στις σύγχρονες επιχειρηματίες όσο και σε άλλες πολυάσχολες γυναίκες σίγουρα θα αρέσουν τα μοντέλα με χρυσό ή ασημί μπρασελέ.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Στο MODIVO θα βρεις επώνυμα ρολόγια από γνωστά brands, όπως τα αστραφτερά μοντέλα Michael Kors που λατρεύουν οι γυναίκες και τα πολυτελή ρολόγια Versace. Για όσες προτιμούν το κλασικό στυλ, προτείνουμε ένα ρολόι με δερμάτινο λουράκι και κομψό καντράν. Ενώ σε μια λάτρισσα ενεργού τρόπου ζωής, σίγουρα θα της αρέσει ένα πρακτικό smartwatch.

Πολλές γυναίκες θεωρούν ότι ποτέ δεν μπορείς να έχεις αρκετές τσάντες. Όσο περισσότερες, τόσο το καλύτερο! Άλλωστε, κάθε ντύσιμο χρειάζεται και μια διαφορετική – για τη δουλειά, για ένα πάρτι, για ένα ρομαντικό ραντεβού… Αν λοιπόν δεν ξέρεις τι δώρο να αγοράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια τσάντα είναι αναμφίβολα μια υπέροχη επιλογή!

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Αυτή τη σεζόν, στις πασαρέλες κυριαρχούσαν οι τσάντες baguette σε vintage στυλ, οι ασημένιες τσάντες χιαστί με λουράκι αλυσίδα και οι κομψές τσάντες χειρός. Προτίμησε ένα μοντέρνο δώρο για τη Γιορτή της Γυναίκας και επίλεξε ένα από τα τρέντι μοντέλα ή μια ευρύχωρη τσάντα shopper – είναι το τέλειο δώρο για κάθε γυναίκα.

Μια καλή ιδέα δώρου για την αγαπημένη σου μπορεί να είναι τα… αισθησιακά γυναικεία εσώρουχα! Επί του παρόντος, τα φοράμε όχι μόνο για μια ρομαντική βραδιά, αλλά και με καθημερινά outfit, για παράδειγμα με ένα oversized σακάκι. Πώς να επιλέξεις ένα σετ που να είναι καλόγουστο και θα αρέσει ταυτόχρονα στην παραλήπτρια;

Δες επίσης: Τοπ, σουτιέν με δαντέλα και άλλα – πώς να φορέσεις τα γυναικεία εσώρουχα σε καθημερινά look; >>>

 

 

Προτίμησε ένα κλασικό σχέδιο, δηλαδή ένα μπεζ ή μαύρο σουτιέν με δαντέλα σε ένα σετ με κιλοτάκι. Η αγαπημένη σου θα λατρέψει επίσης ένα αισθησιακό κορμάκι ή ένα σατέν μπουρνούζι. Περιττό να προσθέσω ότι τα εσώρουχα είναι το τέλειο δώρο και για τον εαυτό σου!

Ένα δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που θα φέρει χαμόγελο στο πρόσωπο της αγαπημένης σου; Ένα στυλάτο νεσεσέρ καλλυντικών! Αν λατρεύει το μακιγιάζ ή απλά έχει πολλά καλλυντικά, αυτό το δώρο σίγουρα θα της αρέσει. Ένα δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας δεν χρειάζεται να είναι πολύ εντυπωσιακό και ένα νεσεσέρ θα της είναι χρήσιμο για τα αξέχαστα ταξίδια που θα κάνετε μαζί.

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Ελπίζω ο οδηγός μας να σε βοήθησε να βρεις το τέλειο δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2023. Όλα τα προϊόντα, όπως πάντα, θα τα βρεις στο MODIVO!

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> OUTLET MODIVO – επώνυμα ρούχα σε προσφορά πάνω από -50%!

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Photo by Christian Vierig/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News