ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Τοπ, σουτιέν με δαντέλα και άλλα – πώς να φορέσεις τα γυναικεία εσώρουχα σε καθημερινά look;

4 min.

Τοπ, δαντελένια σουτιέν φορεμένα κάτω από ένα oversized σακάκι ή ένα αισθησιακό κορμάκι αντί για το κλασικό πουκάμισο; Το «Naked Dressing» είναι on top εδώ και πολλές σεζόν! Τα εσώρουχα φορεμένα με εμφανή τρόπο είναι μια τάση που έχουν ερωτευτεί όχι μόνο οι σχεδιαστές και οι trendsetters, αλλά και οι γυναίκες που τους αρέσει ο λεπτός αισθησιασμός στην καθημερινότητά τους. Πώς να δημιουργήσεις εμφανίσεις όπου τα εσώρουχα αποτελούν το πιο βασικό στοιχείο; Δες παρακάτω!

Τα εσώρουχα που φοριούνται ως εξωτερικά ρούχα και ως ορατό μέρος του outfit δεν είναι κάτι καινούργιο στη μόδα, αν και εξακολουθεί να φαίνεται εκπληκτικό. Πιθανότατα όλες μας γνωρίζουμε τα εμβληματικά σύνολα της Madonna από τη δεκαετία του ’90, συμπεριλαμβανομένου του κωνικού σουτιέν που σχεδίασε ο Jean Paul Gaultier ή την τάση «naked dress» που προώθησε η Kate Moss. Ακόμη και η πριγκίπισσα Diana ακολούθησε αυτό το trend και στο κόκκινο χαλί του Met Gala το 1996 φόρεσε ένα φόρεμα από τον Dior που έμοιαζε με νυχτικό. Οι σταρ της ποπ και της R&B μουσικής, συμπεριλαμβανομένης της Jennifer Lopez, η οποία στις αρχές της δεκαετίας του 2000 φορούσε crop top και χαμηλόμεσα παντελόνια με μποξεράκι που φαινόταν από έξω, και λίγα χρόνια αργότερα – με στρινγκ.

MSS

Οι σταρ και τα σούπερ μόντελ εκείνης της εποχής προώθησαν την τάση να φοράμε τα εσώρουχα από έξω. Τη δεκαετία του ’90, στις πασαρέλες των brands όπως Prada, Tom Ford και Chanel τα σουτιέν και τα κιλοτάκια αποτελούσαν το κύριο στοιχείο των εμφανίσεων.

Κοιτάζοντας τον αριθμό των συλλογών για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2023 στις οποίες πρωταγωνιστούν σουτιέν με δαντέλα, κορσέδες και διαφανή ενδύματα, η φετινή χρονιά θα ανήκει στην τάση outerwear intimates. Ο οίκος μόδας Versace μας προτείνει εσώρουχα σε gothic στυλ και διαφανείς κάλτσες πάνω από το γόνατο. Ο Christopher Kane συνδύασε κορμάκια με δαντέλα με σατέν φούστες για να δημιουργήσει αισθησιακά σύνολα. Ο Saint Laurent σέταρε διαφανή σουτιέν με παντελόνια λατέξ σε στυλ Matrix.

Σε τι οφείλουμε την επιστροφή των εσωρούχων που φοριούνται ως μέρος του outfit; Στη σημερινή πραγματικότητα, δεν αναζητούμε πλέον μόνο την άνεση, αλλά και την ελευθερία έκφρασης του εαυτού μας, την αποδοχή του σώματός μας και της θηλυκότητας μας. Σημαντική ήταν και η συμμετοχή των social media. Υπάρχουν πάνω από 100.000 δημοσιεύσεις κάτω από το hashtag στο Instagram #underwearasouterwear, και οι influencers του TikTok αναδημιουργούν τις τελευταίες εμφανίσεις της Kylie και της Kendall Jenner με σορτς που μοιάζουν κιλοτάκια σε συνδυασμό με καλσόν.

Τα it-girls δείχνουν ότι τα εσώρουχα μπορούν να είναι τόσο η βάση όσο και το κύριο στοιχείο ενός look. Τα επιλέγουν πλέον όχι μόνο για βραδινές εμφανίσεις, αλλά και για casual outfit. Πώς να φορέσεις τα σουτιέν με δαντέλα, κορμάκια και αθλητικά τοπ με στυλ; Μάθε παρακάτω!

Πώς να φορέσεις ένα σουτιέν με δαντέλα;

Ένα δαντελένιο σουτιέν και ένα oversized σακάκι είναι ένας τέλειος συνδυασμός. Συσχετίζουμε αυτό το σετ κυρίως ως στοιχείο ενός casual look με κολάν ποδηλασίας, αλλά φαίνεται εξίσου όμορφα σε μια κομψή έκδοση. Προτίμησε ανοιχτά χρώματα, απαλές υφές και στυλάτα αξεσουάρ, όπως γόβες στιλέτο σε χρώμα ροζ της πούδρας και σκουλαρίκια με πέρλες.

Ιδέα για outfit από το MODIVO:

1. Σουτιέν με Δαντέλα Aubade

2. Φούστα Pencil

3. Σκουλαρίκια

4. Τσάντα Guess

5. Μπλέιζερ JJXX

6. Γόβες Eva Minge

Μπλούζα με διαφάνεια + σουτιέν

Ένας άλλος τρόπος να φορέσεις το σουτιέν από πάνω; Σύμφωνα με την τάση sheer trend! Η μόδα για διάφανα φορέματα, μπλούζες ακόμα και φούστες είναι μία από τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας αυτής της σεζόν. Αν ψάχνεις ιδέες για το πώς να την ενσωματώσεις στα outfit σου, ρίξε μια ματιά στο παρακάτω look. Βασίζεται σε ένα διάφανο κορμάκι, το οποίο σε συνδυασμό με μαύρο σουτιέν και σατέν φούστα δημιουργεί μια συνεκτική εμφάνιση. Φόρεσε ένα δερμάτινο μπουφάν perfecto από πάνω για να δώσεις μια πικάντικη πινελιά στο ντύσιμο σου.

Δες επίσης: Y2K style – δες τα πιο δημοφιλή κομμάτια του στυλ της δεκαετίας του 2000. >>>

Ιδέα για outfit από το MODIVO:

1. Δερμάτινο Μπουφάν Calvin Klein Jeans

2. Κορμάκι Undress Code

3. Σουτιέν με Δαντέλα Chantelle X

4. Σατέν Φούστα Simple

5. Κολιέ

6. Τσάντα LOVE MOSCHINO

7. Γόβες Patrizia Pepe

Τοπ με δαντέλα σε casual look

Τα σατέν μπλουζάκια από ρέον ύφασμα φέρνουν αμέσως στο μυαλό τα νυχτικά. Σήμερα τα φοράμε και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλά βάλε ένα σακάκι ή ένα oversized πουκάμισο πάνω από ένα δαντελένιο τοπ, και θα αποκτήσεις μια κομψή εμφάνιση που είναι ιδανική τόσο για το γραφείο, όσο και για ένα ρομαντικό ραντεβού ή μια έξοδο με τη φίλη σου.

Αθλητικό σουτιέν όχι μόνο για το γυμναστήριο

Τη δεκαετία του ’90, τα αθλητικά σουτιέν «βγήκαν» από το γυμναστήριο στους δρόμους. Τα φορούσαν οι φαν του streetwear σε συνδυασμό με τζιν baggy ή oversized παντελόνι. Η μόδα έχει κάνει τον κύκλο της και σήμερα τα φοράμε πολύ συχνά σε καθημερινά σύνολα, βάζοντας την άνεση σε προτεραιότητα. Με τι να φορέσεις τα σπορ crop top; Η πρότασή μας είναι ένα streetwear look σύμφωνο με την τάση dopamine dressing: τζιν cargo, ροζ oversized πουκάμισο και αθλητικά παπούτσια. Τα σπορ σουτιέν φαίνονται εξίσου όμορφα με κολάν και ένα oversized σακάκι.

Ιδέα για outfit από το MODIVO:

1. Τζιν Simple

2. Καπέλο Jockey Guess

3. Σουτιέν Calvin Klein Underwear

4. Στρινγκ Calvin Klein Underwear

5. Πουκάμισο Tommy Hilfiger

6. Ρολόι Casio

7. Τσάντα Coach

8. Σκουλαρίκια Luv AJ

9. Παπούτσια Nike Air Max

Κορμάκι με δαντέλα για κομψή εμφάνιση

Θεωρείς το λευκό πουκάμισο με ένα γυναικείο κοστούμι πολύ βαρετό; Ακολουθώντας τα βήματα των στυλάτων κοριτσιών στο Instagram, αντικατάστησε το με ένα κορμάκι με δαντέλα ή κορσέ! Αυτή η τολμηρή πινελιά θα σπάσει το επίσημο ντύσιμο και θα δώσει στο oversized κοστούμι έναν πιο θηλυκό χαρακτήρα. Ανάλογα με το αν προτιμάς μια κομψή εμφάνιση ή ένα casual σύνολο σε στυλ streetwear, φόρεσε τακούνια με μυτερή μύτη ή πολύχρωμα αθλητικά.

Ιδέα για outfit από το MODIVO:

1. Μαντήλι Versace Jeans Couture

2. Μπλέιζερ Silvian Heach

3. Κορμάκι Guess

4. Παντελόνι Silvian Heach

5. Αθλητικά Calvin Klein Jeans

6. Τσάντα Guess

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News