ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Πώς να φορέσεις το πουπουλένιο μπουφάν;

2 min.

Το πουπουλένιο μπουφάν είναι αναμφίβολα το βασικό στοιχείο της χειμερινής ντουλάπας. Όταν η θερμοκρασία πέφτει, αξίζει να επιλέξεις ένα μοντέλο που θα σε κρατήσει ζεστή ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες και δεν θα σε απογοητεύσει όσον αφορά την άνεση.

Τα πουπουλένια μπουφάν κυριαρχούσαν στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας κατά την παρουσίαση των τελευταίων συλλογών τους για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2020/21. Οι σχεδιαστές επέστρεψαν με εκλεκτικές φόρμες, λάμψη, πλήθος μορφών και χρωμάτων, μοντέλα oversize, βολάν και μεγάλους γιακάδες.

MSS

Και τι γίνεται με τη μοντέρνα εμφάνιση; Μπορούμε να δείχνουμε στυλάτες με το πουπουλένιο μπουφάν που μοιάζει με εκείνο από τις χιονοδρομικές πίστες; Μπορεί το πουπουλένιο μπουφάν να ανταγωνιστεί με το μάλλινο παλτό και μπορούμε να το σετάρουμε με ένα κομψό σύνολο; Φρόντισε να δεις, πώς να φορέσεις το πουπουλένιο μπουφάν αυτόν τον χειμώνα!

Στις λάτρισσες των ασυνήθιστων συνδυασμών και τελευταίων τάσεων σίγουρα θα αρέσουν τα πουπουλένια μπουφάν με κρόσια. Αυτή η τάση επιστρέφει κυκλικά στη μόδα, και τη φετινή σεζόν κυριαρχεί για τα καλά! Τα κρόσια φαίνονται υπέροχα κατά την κίνηση και προσθέτουν μια νότα ανεμελιάς στο κάθε σύνολο. Αν ψάχνεις για ένα πρωτότυπο πουπουλένιο μπουφάν, που θα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα αθλητικό total look ή ένα λευκό πουκάμισο και κλασικό τζιν παντελόνι, διάλεξε αυτό το μοντέλο.

420421

PINKO/PINKO

Δεν υπάρχει πιο ζεστό μοντέλο μπουφάν από το πουπουλένιο παλτό σε έκδοση maxi. Δεν θα μας απογοητεύσει ακόμη και όταν η θερμοκρασία πέσει κάτω από το μηδέν. Φαίνεται τέλεια μαζί με τα κλασικά στοιχεία της ντουλάπας, με επιτυχία θα αντικαταστήσει το μάλλινο παλτό. Σε συνδυασμό με μποτάκια με τακούνι θα δώσει μια νότα εκκεντρικότητας στο σύνολο. Ακόμη και ένα πουπουλένιο παλτό μπορεί να φαίνεται εξαιρετικά κομψό.

422423

MARC O’POLO/ GUESS

Αυτή τη σεζόν, τα μοντέλα με σχέδια έχουν εμφανιστεί στις συλλογές πολλών σχεδιαστών, μεταξύ άλλων του Moschino και Gucci. Εάν το κλασικό μαύρο μοντέλο είναι πολύ προφανές για σένα, διάλεξε αυτό με PRINT! Από την άποψη της πρωτοτυπίας σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει.

Εάν αναρωτιέσαι, με τι να συνδυάσεις ένα μπουφάν με πολύχρωμα σχέδια και φοβάσαι, ότι αυτό το μοντέλο θα ταιριάζει μόνο με τις κλασικές, υποτονικές εμφανίσεις, είμαστε εδώ για να διαλύσουμε τις αμφιβολίες σου. Αυτή τη σεζόν, η μόδα μας έδειξε ότι οι περιορισμοί δεν υπάρχουν. Μπορούμε να συνδυάζουμε τα prints και να μιξάρουμε τα χρώματα. Κάνε πειράματα με τη μόδα και παίξε με τις τάσεις. Απλώς να θυμάσαι, να βρεις έναν κοινό παρονομαστή κατά τον συνδυασμό των prints, π.χ. την ίδια απόχρωση διάφορων σχεδίων.

424425

FILA/ LOVE MOSCHINO

Είναι ένα αποδεδειγμένο μοντέλο, το οποίο ταιριάζει σχεδόν στην κάθε φιγούρα. Το κλειδί για ένα σωστά επιλεγμένο πουπουλένιο μπουφάν με ζώνη στη μέση είναι το σωστό μέγεθος. Ένα ελαφρώς πιο μεγάλο μοντέλο, που δεν θα είναι εφαρμοστό στο σώμα μας, θα λεπτύνει οπτικά τη σιλουέτα, και η ζώνη επιπλέον θα υπογραμμίσει τη μέση, δημιουργώντας το επιθυμητό σωματότυπο κλεψύδρα. Ανάμεσα στα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα είναι αυτά φτιαγμένα από βελούδο ή με γιακά σε έκδοση maxi.

426427

GUESS/PINKO

Αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές μοντέλο, με το οποίο πάντα θα αισθάνεσαι άνετη. Χάρη στην υπερβολική, ευρύχωρη μορφή του δεν χρειάζεται να ανησυχείς ότι θα είναι υπερβολικά εφαρμοστό. Τα oversize πουπουλένια μπουφάν θα αποδειχθούν τέλεια με την κάθε εμφάνισή σου, και όσον αφορά την πρακτικότητα σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσουν.

428429

MARC O’POLO/ WEEKEND MAX MARA

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο MODIVO.gr

τάσεις και συμβουλές
Insta News