ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Πώς να ντύσεις το παιδί σου για έναν γάμο; Δες ιδέες για outfits για κορίτσια και αγόρια από το MODIVO

Όταν λαμβάνεις μια πρόσκληση γάμου που περιλαμβάνει και το παιδί σου, πρέπει να σκεφτείς όχι μόνο το δικό σου ντύσιμο. Αναρωτιέσαι πώς να ντύσεις το παιδί σου για έναν γάμο; Η λύση είναι να συνδυάσεις την κομψότητα με την άνεση! Ειδικά για σένα, έχω ετοιμάσει έτοιμες ιδέες για παιδικά σύνολα, ανάμεσα στις οποίες τα κλασικά μοντέλα συνυφαίνονται με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας. Μεταξύ των προτάσεων θα βρεις παιδικό φόρεμα με τούλι για κορίτσια, μια αέρινη εμφάνιση σε στυλ boho και ένα παιδικό σετ για αγόρια με λινό πουκάμισο.

Μπορείς να δημιουργήσεις κομψά και άνετα σύνολα για γάμο για κορίτσια και αγόρια με το MODIVO! Δες μοδάτες προτάσεις για αυτή την ξεχωριστή περίσταση.

SS 24

Όταν επιλέγεις ένα παιδικό outfit για έναν γάμο, πρέπει να θυμάσαι μερικούς κανόνες, χάρη στους οποίους θα φροντίσεις για την άνεση του παιδιού σου, καθώς και για μια κομψή εμφάνιση. Ποιοι είναι αυτοί οι κανόνες;

  1. Ντύσε το παιδί σου ανάλογα με την ηλικία. Αν και ένα παιδικό φόρεμα για κορίτσια με ελαφρώς εφαρμοστή γραμμή και κοστούμι τριών τεμαχίων είναι εξαιρετικά κομψά ρούχα, πρέπει να θυμάσαι ότι ένα παιδί δεν είναι μικρός ενήλικας. Όταν πρόκειται για το outfit για ένα μικρό παιδί, το πιο σημαντικό πράγμα πρέπει να είναι η άνεση και η ελευθερία κινήσεων.

  1. Επίλεξε ρούχα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Αν ο γάμος γίνεται το καλοκαίρι, το κοριτσάκι σου μπορεί να φορέσει ένα αέρινο φόρεμα με τιράντες, και το αγοράκι ένα λινό ή βαμβακερό πουκάμισο με κοντό μανίκι. Και τους ψυχρότερους μήνες, φρόντισε να πάρεις ένα πουλόβερ, σακάκι ή παλτό.

  1. Δώσε προσοχή στα υλικά των ρούχων από τα οποία κατασκευάστηκαν. Το καλοκαίρι, προτίμησε αέρινα υφάσματα που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει ελεύθερα, ώστε το παιδί να μην ιδρώνει πολύ και να μην υπερθερμαίνεται. Το υλικό πρέπει να είναι μαλακό στην αφή και προσαρμοσμένο στο ευαίσθητο δέρμα του παιδιού.

  1. Φρόντισε για τα άνετα παιδικά παπούτσια. Ποτέ μην βάζεις στα πόδια του παιδιού καινούργια σανδάλια ή κλειστά παπούτσια. Τα παπούτσια για μια τέτοια τελετή θα πρέπει να είναι δοκιμασμένα, ελαφρώς φορεμένα και καλά προσαρμοσμένα στο πόδι του παιδιού.

  1. Ετοίμασε ένα σύνολο έκτακτης ανάγκης για αλλαγή. Καθώς τρώει ή παίζει, το παιδί σου μπορεί να λερωθεί, οπότε αξίζει να έχεις έτοιμο ένα εφεδρικό outfit. Χάρη σε αυτό, θα αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις και θα παρέχεις στο παιδί σου άνεση.

Ένα κομψό, αέρινο και ρομαντικό φόρεμα θα είναι πάντα μια καλή απάντηση στο ερώτημα πώς να ντύσεις ένα κορίτσι για έναν γάμο. Επίτρεψε στο παιδί σου να συμμετέχει τουλάχιστον σε κάποιο βαθμό στην επιλογή του outfit, κάτι που θα το κάνει να αισθάνεται πιο άνετα με αυτό. Προτείνε μερικά σύνολα με το φόρεμα και επιλέξτε μαζί ένα ρούχο που θα αρέσει στη μικρή σου fashionista. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορεί να είναι είτε ένα τυπικό βραδινό φόρεμα από τούλι, είτε ένα καλοκαιρινό αλλά κομψό girly φόρεμα.

Κομψό φόρεμα για γάμο για κορίτσι

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Ένα κομψό φόρεμα σε παστέλ χρώμα, για παράδειγμα σε αποχρώσεις του ροζ, του ροδακινί, της μέντας, του μπλε και του μωβ, θα είναι τέλειο για γάμο για ένα κορίτσι. Μπορείς να επιλέξεις ένα μονόχρωμο μοντέλο και να το εμπλουτίσετε με αξεσουάρ όπως μια στέκα ή κορδέλα μαλλιών, ή μια ζώνη ή να προτιμήσεις ένα πλισέ φόρεμα από βισκόζη, που είναι εξαιρετικά μοδάτο αυτή τη σεζόν – είναι μια τέλεια πρόταση για ένα μεγαλύτερο κορίτσι.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Ένα παιδικό φόρεμα με ογκώδες κάτω μέρος για κορίτσι σε μπεζ, γκρι ή ακόμα και λευκό χρώμα θα είναι επίσης υπέροχο – ειδικά αν η νύφη ζητήσει από την κόρη σου, για παράδειγμα, να ρίχνει λουλούδια. Μια μικρή fashionista θα φαίνεται εξαιρετικά κομψή και σικάτη με αυτό. Πού να αγοράσεις ένα φόρεμα για γάμο για ένα κορίτσι; Όπως πάντα, θα βρεις τα πιο μοδάτα outfit στο MODIVO! Ρίξε μια ματιά στην προσφορά των brands Mayoral και Abel & Lula και σίγουρα θα επιλέξεις κάτι για το παιδί σου.

Πώς να ντύσεις το παιδί σου για έναν γάμο; Επίλεξε τα παιδικά φορέματα με τούλι για κορίτσια

Ένα φόρεμα με τούλι για το γάμο είναι μια άλλη επιλογή που σίγουρα θα αρέσει στη μικρή πριγκίπισσα σου. Μικρές λεπτομέρειες όπως οι φιόγκοι ή οι δαντελένιες πινελιές κάνουν αυτό το είδος outfit να φαίνεται εξαιρετικά γοητευτικό και προσθέτουν ένα κοριτσίστικο σικ στην εμφάνιση του παιδιού. Επιλέγοντας ένα φόρεμα με τούλι και σιφόν, βεβαιώσου ότι η φόδρα είναι κατασκευασμένη από φυσικό ύφασμα – βαμβάκι, λινό ή βισκόζη.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Εκτός από τα τούλινα και πλισέ φορέματα για κορίτσια, τα ρομαντικά φορέματα με βολάν και τα διάτρητα μοντέλα σε στυλ boho είναι πάντα στη μόδα. Αν σου λείπουν οι ιδέες για το πώς να ντυθείτε για έναν γάμο, πάρε έμπνευση από τη γοητευτική τάση του 2022 με τα πανομοιότυπα φορέματα για μαμά και κόρη. Στο MODIVO θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από γυναικεία φορέματα για γάμο και σύνολα για κορίτσια σε παρόμοιο στυλ, τα οποία μπορείς εύκολα να ταιριάξεις.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Πώς να ντύσεις ένα αγοράκι για γάμο; Το παιδικό outfit πρέπει να είναι πάνω από όλα άνετο, αλλά και να ταιριάζει με τον εορταστικό χαρακτήρα της περίστασης. Απόφυγε λοιπόν τα αθλητικά σορτς, τα μπλουζάκια με μεγάλα prints και αυτά σε έντονα χρώματα. Προτίμησε μια ημι-επίσημη εμφάνιση με ένα πουκάμισο σε υποτονικά χρώματα όπως το σκούρο μπλε, το γαλάζιο, το μπεζ και το καφέ.

Παιδικά κοστούμια για αγόρια – ναι ή όχι;

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Μια πολύ συχνή επιλογή για αγορίστικο outfit για έναν γάμο είναι το κοστούμι, η οποία όμως δεν είναι πάντα η καλύτερη. Παρόλο που ένα παιδί με ένα επίσημο σετ με πουκάμισο και γραβάτα θα δείχνει εξαιρετικά σικάτο, αυτό το είδος ντυσίματος μπορεί να αποδειχθεί άβολο για ένα μικρό παιδί. Αν θέλεις να φροντίσεις την άνεση του παιδιού και ταυτόχρονα να δείχνει κομψό, επίλεξε ένα κομμάτι του κοστουμιού, π.χ. ένα σακάκι σε συνδυασμό με σορτς ή ένα παντελόνι κοστουμιού από αέρινο βαμβάκι σε συνδυασμό με μακρυμάνικο ή κοντομάνικο πουκάμισο για αγόρια.

Πουκάμισο και casual παντελόνι – αποδεδειγμένο σύνολο για αγόρια

Μια καλή επιλογή όταν πρόκειται για αγορίστικο ντύσιμο για γάμο είναι ένα λινό ή βαμβακερό πουκάμισο σε συνδυασμό με επίσημο παντελόνι και κομψά παπούτσια, π.χ. παιδικά μοκασίνια για αγόρια. Το dresscode δεν απαιτεί ένα αγορίστικο πουκάμισο να είναι μονόχρωμο, γι’ αυτό τους καλοκαιρινούς μήνες αξίζει να επιλέξεις μοντέλα με ρίγες ή ένα λεπτό σχέδιο.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Όσον αφορά τα παιδικά παπούτσια για έναν γάμο, εδώ επίσης αξίζει να βεβαιωθείς ότι η άνεση αποτελεί προτεραιότητα. Το παιδί σου θα τρέχει και θα χορεύει πολύ σε τέτοιου είδους εκδήλωση, οπότε τα άνετα παπούτσια είναι απαραίτητα. Καλό είναι να συνδυάσεις κομψά κομμάτια της ντουλάπας με αθλητικά παπούτσια, τα οποία θα σπάσουν ελαφρώς ένα επίσημο ντύσιμο. Ως εκ τούτου, τα sneakers με ένα κοστούμι για ένα αγόρι θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ωστόσο, αν θέλεiw να αποκτήσεις σε ένα πλήρως κομψό look, προτίμησε τα μοκασίνια ή τα δερμάτινα κλειστά παπούτσια. Με τι παπούτσια να συνδυάσεις ένα φόρεμα για κορίτσι για γάμο; Οι καλύτερη επιλογή θα είναι οι μπαλαρίνες με φιόγκο ή τα χρυσά ή ασημένια σανδάλια.

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Τα παιδιά κάνουν μπαμ στην καμπάνια του MODIVO – μοντέρνα παιδικά ρούχα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News