Αναζήτηση...

Ένα στυλάτο δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2022 – δες τις καλύτερες ιδέες δώρων!

2 min.

Μας πλησιάζει μια ιδιαίτερη στιγμή, κατά την οποία θα γιορτάσουμε τον ρόλο της γυναίκας στον κόσμο και θα εκδηλώνουμε τη θηλυκότητα. Πότε πέφτει η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας; Όπως κάθε χρόνο, τη γιορτάζουμε στις 8 Μαρτίου! Αυτή τη μέρα, αξίζει να εκτιμήσεις όχι μόνο τα πιο σημαντικά κορίτσια από το περιβάλλον σου, αλλά και, ή ίσως πάνω απ’ όλα, τον εαυτό σου. Αναρωτιέσαι τι δώρο θα κάνει τη φίλη, τη μητέρα ή την αγαπημένη σου χαρούμενη; Σου παρουσιάζω έναν οδηγό για στυλάτα δώρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που θα τα βρεις όπως πάντα στο MODIVO.

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γιορτάσουμε το self-love και να κάνεις στον εαυτό σου, στην αγαπημένη σου ή σε μια φίλη σου ένα μικρό δώρο. Τσάντα, ρολόι, εσώρουχα, αλλά και ένα άνετο σετ φόρμας – δες τι βρέθηκε στη λίστα με τα τέλεια δώρα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2022!

MSS

Πολλές γυναίκες υποθέτουν, ότι δεν υπάρχουν ποτέ αρκετές τσάντες. Μάλιστα, όσο περισσότερες τόσο το καλύτερο! Άλλωστε, για κάθε outfit θα χρειαστεί μια διαφορετική – για δουλειά, για πάρτι, για ραντεβού… υπάρχουν πολλές δυνατότητες! Γι’ αυτό αν δεν ξέρεις τι να αγοράσεις για δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας, μια τσάντα θα είναι σίγουρα μια πολύ επιτυχημένη επιλογή!

Τσάντα KARL LAGERFELD

Αυτή τη σεζόν κυριαρχούσαν στις πασαρέλες τα bucket bags, δηλαδή τσάντες που μοιάζουν με κουβά, τσάντες φάκελοι pouch bags και πολύχρωμες τσάντες χιαστί. Επίλεξε ένα από τα τρέντι μοντέλα ή πάρε μια κλασική τσάντα shopper, που είναι πάντα στη μόδα.

Μια καλή ιδέα δώρου για την αγαπημένη σου, την αδερφή σου ή για μια φίλη σου μπορεί να είναι… αισθησιακά γυναικεία εσώρουχα! Επί του παρόντος, τα φοράμε όχι μόνο για μια ρομαντική βραδιά, αλλά και καθημερινά, ως στοιχείο του outfit, π.χ. με ένα σακάκι oversized. Πώς να επιλέξεις ένα σετ που θα είναι καλόγουστο και ταυτόχρονα θα αρέσει στην παραλήπτρια;

Σετ εσωρούχων PINKO

Διάλεξε το κλασικό στυλ, δηλαδή ένα μαύρο δαντελένιο σουτιέν σε σετ με κιλοτάκια ή ένα αισθησιακό κορμάκιθα χρησιμεύσει και ως μπλούζα. Μάλλον είναι περιττό να πούμε, ότι τα εσώρουχα είναι ένα τέλειο δώρο για τον εαυτό σου!

Στη γυναίκα για την οποία ψάχνεις δώρο για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας της αρέσει να τα έχει όλα προγραμματισμένα; Τίποτα λοιπόν δεν θα την ευχαριστήσει περισσότερο από ένα κομψό ρολόι! Τόσο στις σύγχρονες επιχειρηματίες όσο και σε άλλες πολυάσχολες γυναίκες σίγουρα θα αρέσουν τα μοντέλα με χρυσό μπρασελέ.

Ρολόι FURLA

Για τις λάτρισσες του κλασικού στυλ, προτείνουμε μοντέλα με δερμάτινο λουράκι με κομψό καντράν και λαμπερές πινελιές. Ενώ αν θέλεις να χαρίσεις στη γυναίκα σου ένα πρωτότυπο ρολόι, επίλεξε αυτό από ροζ χρυσό του brand Michael Kors ή το ρολόι Guess.

Εάν μια κοντινή σου γυναίκα επιλέγει την άνεση τόσο στο σπίτι όσο και στις καθημερινές εξόδους – σκέψου να της δώσεις ένα μοντέρνο σετ φόρμας. Είναι ένα πολύ πρακτικό δώρο που σίγουρα θα εκτιμηθεί από κάθε κορίτσι.

Μπλούζα MSGM

Στο MODIVO θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ζεστά φούτερ και παντελόνια από μάρκες όπως Sprandi, Guess ή adidas, που εντυπωσιάζουν όχι μόνο με την άνεση, αλλά και με το στυλ!

Ένα δώρο για την Ημέρα της Γυναίκας σίγουρα θα φέρει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο μιας γυναίκας που αγαπάς. Η αγαπημένη σου λατρεύει να βάφεται ή έχει πολλά καλλυντικά; Ένα ευρύχωρο νεσεσέρ θα είναι ένα φανταστικό δώρο για αυτήν! Τα τσαντάκια καλλυντικών με πολλές θήκες θα αποδειχθούν τέλεια όχι μόνο για καθημερινή χρήση, αλλά και για ταξίδια. Η παραλήπτρια ενός τέτοιου δώρου σίγουρα θα ενθουσιαστεί αν στο αγορασμένο νεσεσέρ θα βάλεις και το αγαπημένο της κραγιόν ή το άρωμα.

Ελπίζω κάποια από τις ιδέες δώρων για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας να σου άρεσε! Μπορείς να τις βρεις όλες στο MODIVO!

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Photo by Christian Vierig/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News