ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Ανδρικό ντύσιμο για τα Χριστούγεννα 2022 – ιδέες για σύνολα

Ανεξάρτητα από το πώς σκοπεύεις να περάσεις τα ερχόμενα Χριστούγεννα, αξίζει να φροντίσεις το σωστό ντύσιμο. Αν δεν είσαι ακόμα σίγουρος για το ποιο ρούχο να επιλέξεις και πώς να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Ένα κομψό κοστούμι, ένα smart casual σετ με πουκάμισο ή μήπως μια casual εμφάνιση με ένα χριστουγεννιάτικο πουλόβερ; Δες τις προτάσεις μας για τα χριστουγεννιάτικα ανδρικά σύνολα και βρες το κατάλληλο look για σένα.

Είτε πρόκειται να βγεις έξω για ένα εορταστικό δείπνο είτε να περάσεις τις γιορτές στο σπίτι, αξίζει να δείχνεις όμορφος. Προτείνουμε στους άνδρες τι να φορέσουν για αυτή την ειδική περίσταση!

SS 24
Świąteczne stylizacje dla niego

Θα πας σε μια επίσημη συνάντηση; Το θέμα είναι απλό! Το επίσημο χριστουγεννιάτικο ντύσιμο για τους άνδρες είναι προφανές – είναι η ώρα να παρουσιαστείς με το καλύτερο κοστούμι σου. Για μια τέτοια περίσταση, σου προτείνουμε ένα κλασικό κοστούμι σε μπλε σκούρο ή μαύρο χρώμα. Αναρωτιέσαι αν το πουκάμισο είναι υποχρεωτικό; Εάν η συνάντηση γίνεται στο σπίτι, μπορείς να αντικαταστήσεις το κομψό πουκάμισο με μια ελαφρώς πιο casual μαύρη μακρυμάνικη μπλούζα που να ταιριάζει με το κοστούμι σου. Τα μαύρα μοκασίνια και ένα κομψό ρολόι με δερμάτινο λουράκι θα είναι μια ενδιαφέρουσα ολοκλήρωση της γιορτινής σου εμφάνισης.

        

Δες κι άλλα ανδρικά κοστούμια:

Προτιμάς ένα πιο casual στυλ; Τότε αυτή η χριστουγεννιάτικη πρόταση ανδρικού συνόλου είναι για σένα. Αν αισθάνεσαι άνετος με ένα κομψό ντύσιμο, αλλά δεν θέλεις να φορέσεις κοστούμι, επίλεξε ένα smart casual σετ με λευκό πουκάμισο. Σε συνδυασμό με παντελόνι chino με λεπτό καρό μοτίβο θα αποκτήσεις ένα υπέροχο look. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα κλασικό παλτό σε παρόμοιο χρώμα.

.

Δες κι άλλα ανδρικά πουκάμισα:

Τα ανδρικά outfit για τα Χριστούγεννα δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι υπερβολικά κομψά. Αν δεν σου αρέσει το πουκάμισο, μια καλή εναλλακτική λύση είναι ένα λεπτό πουλόβερ με ζιβάγκο σε συνδυασμό με ένα casual σακάκι. Αυτό θα ταιριάζει τέλεια με ανδρικό υφασμάτινο παντελόνι και δερμάτινα μοκασίνια που θα σπάσουν το χαλαρό look. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για όσους εκτιμούν το casual στυλ.

                                          

  Δες κι άλλα ανδρικά casual παντελόνια:

Δεν ξέρεις τι να φορέσεις για τα Χριστούγεννα; Η τελευταία πρόταση θα αρέσει στους λάτρεις του χαλαρού στυλ. Ένα έγχρωμο πουλόβερ με print (όπως αυτό που φορούσε ο Mark Darcy στην ταινία «Bridget Jones») σίγουρα θα κάνει τους αγαπημένους σου να χαμογελάσουν! Συνδύασε το με μπεζ παντελόνι chino και ένα μπλε πουκάμισο, και θα αποκτήσεις ένα άνετο χριστουγεννιάτικο outfit. Απλά να θυμάσαι, ότι για πιο επίσημες συναντήσεις με μεγαλύτερη παρέα, αυτή η επιλογή μπορεί να είναι λίγο επικίνδυνη.

Δες κι άλλα ανδρικά πουλόβερ:

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Ανδρικά πουλόβερ – πώς να φορέσεις τα κλασικά μοντέλα, ζακέτες και ζιβάγκο; Δες τα πιο μοντέρνα μοντέλα >>>

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Christian Vierig / via Getty Images

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News