ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Επιλέχθηκε το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone! Το Ινστιτούτο παρουσιάζει το χρώμα Peach Fuzz

3 min.

Ο Δεκέμβριος φέρνει πολλές εκπλήξεις στη βιομηχανία της μόδας. Υπεύθυνο για όλη αυτή τη σύγχυση είναι το Ινστιτούτο, το οποίο αυτή την περίοδο ανακοινώνει το χρώμα Pantone για το επόμενο έτος. Το 2024 προαναγγέλλει χαρούμενες, ήρεμες και νοσταλγικές στιγμές, καθώς από τον Ιανουάριο και ύστερα ο κόσμος της μόδας θα συγκλονιστεί από την απαλή ροδακινί απόχρωση.

Αποχαιρετάμε το ενεργητικό Viva Magenta και με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε το Peach Fuzz, από το οποίο εκπέμπεται ενσυναίσθηση και ζεστασιά.

MSS

PANTONE 13-1023 Peach Fuzz: αυτό θα είναι το όνομα του πιο δημοφιλούς και HOT χρώματος στον κόσμο της μόδας για το 2024. Οι σχεδιαστές είναι ενθουσιασμένοι και οι trendsetters είναι πανευτυχείς. Το καθήκον του Ινστιτούτου Pantone έχει ολοκληρωθεί πλήρως. Το χρώμα που ανακοίνωσαν προκάλεσε ακριβώς τα συναισθήματα με τα οποία έπρεπε να συνδεθεί.

https://www.instagram.com/reel/C0jbjLYAiAB/

Διάβασε επίσης για το χρώμα της περσινής χρονιάς >>> Επιλέχθηκε το χρώμα της χρονιάς 2023 από το Ινστιτούτο Pantone! Δες ρούχα και αξεσουάρ στην απόχρωση Viva Magenta

Το Peach Fuzz είναι μια ελαφρύς και φρουτώδης απόχρωση που δημιουργεί μια αίσθηση γαλήνης, ηρεμίας και ευτυχίας. Είναι απαλή, αλλά φρέσκια και ενθαρρυντική. Μέσω αυτής ακριβώς της δράσης, το Ινστιτούτο είχε σκοπό να μας παρακινεί να είμαστε κοντά με άλλους ανθρώπους, να μοιραζόμαστε και να συνεργαζόμαστε. Το χρώμα της χρονιάς της Pantone για το 2024 αγγίζει την καρδιά και τη γεμίζει με ζεστασιά και φροντίδα.

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: φόρεμα peach fuzz, λευκό καλσόν και παπούτσια με διακοσμητική έγχρωμη αγκράφα

«Αναζητούσαμε μια απόχρωση που να αντικατοπτρίζει την έμφυτη λαχτάρα μας για εγγύτητα. Επιλέξαμε ένα χρώμα που εκπέμπει ζεστασιά και μοντέρνα κομψότητα, αλλά ταυτόχρονα απηχεί συμπόνια. Το Peach Fuzz συνδυάζει αβίαστα τη νεανικότητα με τη διαχρονικότητα». – δήλωσε η Leatrice Eiseman – διευθύντρια του Ινστιτούτου Pantone.

Μετά από πολλούς δύσκολους μήνες που σχετίζονταν με τον Covid και την κοινωνική απομόνωση, το Peach Fuzz μας ενθαρρύνει να συναντηθούμε στον πραγματικό κόσμο χωρίς tablet και τεχνολογία. Αυτό εκδηλώνει το Ινστιτούτο με την επιλογή του χρώματος Pantone 2024, προτρέποντάς μας να κάνουμε ξέγνοιαστες συναντήσεις, όμορφα ταξίδια και διασκεδαστικά πάρτι. Καθώς κοιτάμε το επόμενο έτος, θα είμαστε γεμάτοι αισιοδοξία και ενσυναίσθηση.

Αυτή η ελκυστική ροδακινί απόχρωση τοποθετείται διακριτικά ανάμεσα στο ροζ και το πορτοκαλί. Ζωγραφίζει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα στο streetstyle και προσελκύει γοητευτικά την προσοχή στις πασαρέλες. Το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz μας ταξιδεύει όχι μόνο σε έναν κόσμο γεμάτο αρμονία, αλλά και σε έναν κόσμο με εξαιρετικά μοντέρνα ρούχα! Αν κάποιος ισχυρίζεται ότι η μόδα και η ενσυναίσθηση δεν μπορούν να συνδυαστούν, δεν έχει γνωρίσει ακόμα αυτό το πανέμορφο χρώμα. Δες παρακάτω πώς οι σχεδιαστές αποτίουν φόρο τιμής στο παστέλ ροδακινί χρώμα.

Patou

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, ο γαλλικός οίκος μόδας Patou παρουσίασε τη νέα του συλλογή ready-to-wear για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024. Στην πασαρέλα εμφανίστηκαν τόσο ήπια χρώματα όσο και απαλές παστέλ αποχρώσεις, ανάμεσά τους και το χρώμα της Pantone για το 2024. Η Patou αποδεικνύει ότι το βελούδινο ροδακινί έρχεται σε αντίθεση με το λευκό και το χρυσό, και δείχνει ακόμα καλύτερα σε σακάκια και φορέματα.

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: σακάκι
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: mini φόρεμα
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Prabal Gurung

Αν όχι λευκό, τότε μαύρο. Το Peach Fuzz δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά και πολύ εύκολο να συνδυαστεί με άλλα χρώματα ή υφές. Τα σχέδια του Prabal Gurung δείχνουν το χρώμα Pantone να συνοδεύεται από χρυσό και μαύρο. Το χαρούμενο ροδακινί θα δείχνει υπέροχο σε εκλεπτυσμένα ρούχα με ενδιαφέρον δέσιμο, καθώς και σε θηλυκά, oversized, faux γούνινα παλτό.

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: top με δέσιμο
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: faux γούνα
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Missoni

Το σόου του ιταλικού οίκου μόδας Missoni για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2024 στο Μιλάνο, παρουσίασε σχεδόν όλες τις αποχρώσεις του πορτοκαλί. Ανάμεσά τους ήταν και η βελούδινη βασίλισσά τους, το Peach Fuzz. Προβλέπουμε ότι τα φορέματα στο χρώμα Pantone 2024 θα είναι ένα απόλυτο must-have στις καλοκαιρινές μας ντουλάπες.

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: maxi φόρεμα
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: πορτοκαλί φόρεμα
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Kiko Kostadinov

Τα σχέδια του Kiko Kostadinov μπορούν να περιγραφούν με πολλούς τρόπους, ιδίως ότι εκπλήσσουν με την πρωτοτυπία τους και παρουσιάζουν όλη τη γκάμα των χρωμάτων του ουράνιου τόξου. Στην επίδειξή του για την επερχόμενη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι εμφανίστηκε και το χρώμα της χρονιάς για το 2024. Μπορούσαμε να δούμε το Peach Fuzz σε γυναικεία παντελόνια και μακρυμάνικες μπλούζες. Στην πασαρέλα υπήρχαν επίσης μοντέλα που μας απέδειξαν ότι το βελούδινο ροδακινί δεν είναι μόνο ένα χρώμα για τις γυναίκες.

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: παντελόνια γυναικεία
Photo by SAVIKO/Gamma-Rapho via Getty Images

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: ανδρική φανέλα
Photo by Francois Durand/Getty Images

Balmain

Την αρμονική μαγεία του χρώματος της Pantone για το 2024 ανακάλυψε και ο οίκος μόδας Balmain. Στο σόου του Olivier Rousteing παρουσιάστηκε μια ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή γεμάτη πολύχρωμες πινελιές. Το Peach Fuzz εμφανίστηκε όχι μόνο σε φορέματα, φούστες και μπλούζες με τιράντες, αλλά και σε αξεσουάρ και κυρίως σε τσάντες.

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: τσάντα με χερούλι
Photo by Peter White/Getty Images

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone: τσάντα με φλοράλ διακόσμηση
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Πετρόλ Χρώμα – τι απόχρωση είναι; Δες ρούχα και αξεσουάρ σε αυτό το μοντέρνο χρώμα

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Image

τάσεις και συμβουλές
Insta News