Αναζήτηση...

Τάσεις: ανδρική μόδα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021

3 min.

Η ανδρική μόδα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 είναι κυρίως τα λειτουργικά ρούχα, η επιστροφή στο παρελθόν και στην παραδοσιακή τέχνη, αλλά επίσης και μια ματιά στο μέλλον. Ποιες θα είναι οι τάσεις για την επόμενη σεζόν; Δες τις πιο δημοφιλείς προβλέψεις και ολοκλήρωσε την ντουλάπα σου με μοντέρνα ρούχα. Φυσικά, θα τα βρεις στο MODIVO!

Μερικοί σχεδιαστές παρουσίασαν τις συλλογές τους με παραδοσιακό τρόπο, φυσικά με όλα τα μέτρα ασφαλείας. Ωστόσο, οι περισσότεροι αποφάσισαν να δείξουν τις νέες δημιουργίες τους για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι online. Η νέα πραγματικότητα ανάγκασε τους σχεδιαστές μόδας να υιοθετήσουν συγκεκριμένες τάσεις, γι’ αυτό η επερχόμενη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το παρελθόν, καθώς αποτελεί και μια υπόκλιση στην άνεση. Ανακάλυψε τις ανδρικές τάσεις μόδας για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2021.

Πώς μοιάζει ένας σύγχρονος ναύτης; Έχει μπλούζα ή πουλόβερ σε θαλάσσιες ρίγες όπως στις συλλογές του Burberry ή του Dolce&Gabbana, μάλλινο σακάκι από την πασαρέλα της μάρκας Boss και μοντέρνες βερμούδες ή παντελόνι κοστουμιού. Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές έχουν εκσυγχρονίσει το ναυτικό στυλ και ενθαρρύνουν να γιορτάσουμε με αυτόν τον τρόπο τις διακοπές μας. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται να κάνεις ιστιοπλοΐα, δεν υπάρχει τίποτα που να σε εμποδίζει να ενσωματώσεις μερικά στοιχεία σε ναυτικό στυλ στην ντουλάπα σου.

546

Πουλόβερ Polo Ralph Lauren

Δες επίσης: Ανδρικά πουλόβερ – πώς να φορέσεις τα κλασικά μοντέλα, ζακέτες και ζιβάγκο; Δες τα πιο μοντέρνα μοντέλα >>>

Λουλούδια για την άνοιξη; Πρωτοποριακά – έτσι θα σχολίαζε η ηρωίδα της ταινίας «Ο Διάβολος Φοράει Prada», αρχισυντάκτρια ενός περιοδικού μόδας. Ωστόσο, αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές αποδεικνύουν, ότι το φλοράλ print δεν χρειάζεται να είναι βαρετό και κοινό. Ακριβώς το αντίθετο! Δίνει χαρακτήρα στην εμφάνιση και αποτελεί κατά κάποιον τρόπο μια φρεσκάδα στην ανοιξιάτικη ντουλάπα. Ο οίκος μόδας Fendi πρότεινε ένα λουλουδάτο κοστούμι σε γκρι αποχρώσεις σε αποχρώσεις του γκρι σε ζωγραφικό στυλ, ενώ ο οίκος μόδας Tom Ford μας προσφέρει κόκκινο παντελόνι με ροζ print. Ο Salvatore Ferragamo έχει επίσης αδυναμία στα λουλούδια. Ο σχεδιαστής αυτό το ανοιξιάτικο σχέδιο στα παλτά σε στυλ του ιαπωνικού κιμονό.

547

Πουκάμισο Joop! / Πουκάμισο Vans

Τα μπουφάν bomber, εμπνευσμένα από το στυλ των πιλότων επιστρέφουν στη μόδα. Μεταξύ άλλων η μάρκα Boss τα έχει συμπεριλάβει στην τρέχουσα προσφορά της. Η μάρκα παρουσίασε μια σατέν έκδοση με σχέδιο στην πασαρέλα. Ενώ η πολυτελής μάρκα Sacai δημιούργησε ένα μπουφάν bomber ραμμένο με την τεχνική patchwork σε χρώμα χακί. Στις πασαρέλες εμφανίστηκαν επίσης μινιμαλιστικά μοντέλα. Γι’ αυτό υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές! Στο MODIVO θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από μπουφάν bomber που θα ολοκληρώσουν τέλεια τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου. Το καλύτερο είναι, ότι ταιριάζουν όμορφα με τα πάντα – τόσο με τα casual τζιν, όσο και με τις αθλητικές φόρμες.

548

Μπουφάν Only & Sons / Μπουφάν Alpha Industries

Τα στυλάτα σορτς που τελειώνουν ακριβώς πάνω από το γόνατο είναι μια άλλη ισχυρή τάση για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021. Στις πασαρέλες εμφανίστηκαν μοντέλα σε διάφορα χρώματα, γι’ αυτό ο καθένας σίγουρα θα βρει κάτι για τον εαυτό του. Αυτό είναι το must-have της ανοιξιάτικης ντουλάπας! Ο οίκος μόδας Gucci και Dolce & Gabbana δημιούργησαν σχέδια με πολύχρωμα, ασυνήθιστα prints. Ενώ η μάρκες όπως Etro ή Rick Owens επέλεξαν τα μονόχρωμα μοντέλα. Τις βερμούδες μπορείς να τις σετάρεις με διάφορα ρούχα: από τα κοντομάνικα πουκάμισα μέχρι τα τζιν μπουφάν, ή ακόμη και με πουλόβερ oversize.

549

Βερμούδες North Sails / Βερμούδες Tommy Hilfiger

Οι σχεδιαστές δεν μπορούν να φανταστούν την άνοιξη χωρίς τα παστέλ χρώματα. Η διαίρεση/κατανομή σε αυτό που είναι «γυναικείο» και «ανδρικό» δεν υπάρχει πλέον στη μόδα, και οι τάσεις και για τα δύο φύλα γίνονται όλο και περισσότερο παρόμοιες. Οι σχεδιαστές ενθαρρύνουν να εκφράζουμε τον εαυτό μας μέσω των ρούχων. Επομένως, την ερχόμενη σεζόν στην ανδρική μόδα θα κυριαρχούν χρώματα όπως: baby blue, ροζ της πούδρας, ροδακινί, ξεθωριασμένο κίτρινο και ανοιχτό πράσινο. Αδυναμία για τα παστέλ χρώματα έχουν μεταξύ άλλων: η σχεδιάστρια Isabel Marant, ο οίκος μόδας Moschino, Prada, Etro και ο Balmain! Φόρεσε τα παστέλ χρώματα ως total look ή σε μεμονωμένα στοιχεία της γκαρνταρόμπας!

550

Μακρυμάνικη μπλούζα Champion / Μακρυμάνικη μπλούζα Tommy Hilfiger

Έχεις περάσει όλο το χρόνο με φόρμες; Δηλαδή, όπως όλοι οι άλλοι. Γι’ αυτό οι σχεδιαστές μας ενθαρρύνουν να φορέσουμε το τζιν. Το κλασικό, διαχρονικό παντελόνι, που ταιριάζει απολύτως με τα πάντα – T-shirts, πουκάμισα, πουλόβερ και ό, τι άλλο μπορεί να σου έρθει στο μυαλό – αυτό είναι ένα άλλο βασικό στοιχείο στην ανδρική μόδα. Το σχέδιο εξαρτάται από τις προτιμήσεις σου, ωστόσο οι πιο μοντέρνες τάσεις είναι το φαρδύ παντελόνι ή το απλό τζιν σε ίσια γραμμή.

551

Τζιν Levi’s / Τζιν Calvin Klein Jeans

Από τη μια τα λουλουδάτα σχέδια και τα παστέλ χρώματα, από την άλλη ο μινιμαλισμός. Έτσι παρουσιάζεται η ανδρική μόδα για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2021 εν συντομία. Οι σχεδιαστές προτείνουν υποτονικά χρώματα (το κλασικό μαύρο ποτέ δε θα βγει από τη μόδα) και διαχρονικά σχέδια. Τα καθολικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα πουκάμισα και τα κοστούμια, που θα μπορείς να τα φοράς για χρόνια. Την άνοιξη και το καλοκαίρι φόρεσε τα με μινιμαλιστικά σύνολα ή σέταρε τα με άλλα μοντέρνα στοιχεία από την ντουλάπα σου: με μπλουζάκια σε ναυτικό στυλ, φλοράλ πουκάμισα και με τις βερμούδες.

552

Κοστούμι Strellson / Κοστούμι Tommy Hilfiger Tailored

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο MODIVO.gr.

τάσεις και συμβουλές
Insta News