ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Μόδα Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024: Γυναικείες τσάντες που κατέκτησαν τις πασαρέλες

3 min.

Οι πιο μοντέρνες τσάντες που εμφανίστηκαν στις επιδείξεις των μεγαλύτερων οίκων μόδας που ανακοινώνουν τις τάσεις για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-2024, είναι ένας συνδυασμός εκπλήξεων, αναφορών στο παρελθόν και ανανέωσης γνωστών μοντέλων, με γνώμονα την οικολογική πτυχή της βιομηχανίας της μόδας. Γούνινες τσάντες shopper, κλασικές τσάντες χιαστί με καπάκι, τσάντες φάκελοι με λουράκι αλυσίδα και τσάντες XXL – αυτά είναι τα μοντέλα που θα κατακτήσουν σύντομα τους δρόμους των πρωτευουσών της μόδας.

Αναζητώντας τις πιο μοντέρνες τσάντες για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024, ρίχνουμε μια ματιά στις επιδείξεις των κορυφαίων οίκων μόδας. Δες τι εμφανίστηκε στις πασαρέλες των brands όπως Chanel, Prada, Loewe και Salvatore Ferragamo.

MSS

Εάν μια συγκεκριμένη παραλλαγή τσάντας εμφανιστεί στην πασαρέλα του οίκου Givenchy, του Prada ή της σχεδιάστριας Ann Demeulemeester, η οποία είναι πρόσφατα εξαιρετικά δημοφιλής, είναι σαφές ότι θα γίνει must-have της ερχόμενης σεζόν. Το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-2024, οι μοντέρνες τσάντες περιλαμβάνουν μοντέλα από γούνα (προφανώς από ψεύτικη γούνα) ή με ένθετα από γούνα. Με τι θα συνδυάσουμε τις γούνινες τσάντες; Με γούνινα total looks ή με πλεκτά φορέματα και τουίντ παλτό.

>>>Δες επίσης: Μόδα Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-2024: Τα πιο μοντέρνα γυναικεία παλτό κατευθείαν από τις πασαρέλες

γούνινη μαύρη τσάντα
Ann Demeulemeester
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images
δερμάτινη τσάντα με γούνα
Givenchy
Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Πέρυσι, εκπλαγήκαμε από μικροσκοπικές τσάντες. Ωστόσο, χαρακτηρίστηκαν ως μια τάση μόδας που γρήγορα θα γίνει παρελθόν. Αυτή τη σεζόν, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το πού θα χωρέσεις το κραγιόν ή το πορτοφόλι σου. Εξάλλου, στις πασαρέλες των Loewe, Dior και Balmain, οι τσάντες σε μέγεθος XL εμφανίστηκαν ανάμεσα στις πιο μοδάτες τσάντες για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023-2024. Οι τεράστιες τσάντες shopper, καθώς και τα πιο κλασικά μοντέλα με χερούλι, θα είναι ιδανικές για καθημερινή χρήση, για τη δουλειά ή για ταξίδια.

μεγάλη καφέ δερμάτινη τσάντα
Loewe
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Όπως αναφέραμε, οι τελευταίες τάσεις στις τσάντες είναι ένας συνδυασμός νέων μοντέλων, όπως οι τσάντες με γούνα, με αθάνατα κλασικά μοντέλα, όπως οι τσάντες χιαστί με καπάκι που έχουν εμφανιστεί πολλές φορές στη συλλογή του Louis Vuitton. Κλασικές τσάντες μπορούσαμε να δούμε και στην πασαρέλα του οίκου Chanel και Dior. Αυτό το είδος αξεσουάρ αποτελεί επένδυση για χρόνια. Μινιμαλιστικές τσάντες με κλασικό σχεδιασμό θα βρεις στο MODIVO στις συλλογές των brands όπως Coach και Furla.

κλασική λευκή τσάντα
Louis Vuitton
Photo by Francois Durand/Getty Images
μεγάλη μαύρη υφασμάτινη τσάντα
Balmain
Photo by SAVIKO/Gamma-Rapho via Getty Images

Κοιτάζοντας τις τάσεις της πασαρέλας, μπορούμε να δούμε ότι ορισμένα στοιχεία επαναλαμβάνονται. Οι σχεδιαστές προσπαθούν να μην δημιουργούν πολλές νέες τάσεις, στο πνεύμα της φροντίδας του πλανήτη. Τις τελευταίες σεζόν, οι τσάντες με λουράκι αλυσίδα βρίσκονται ψηλά στη λίστα με τις πιο μοντέρνες τσάντες. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από τον οίκο μόδας Chanel, μια πιο ογκώδης εκδοχή της αλυσίδας λανσαρίστηκε από τη μάρκα Bottega Veneta, και πλέον μπορείς να τις βρεις στις συλλογές των περισσότερων brands μόδας. Αυτή που μας τράβηξε περισσότερο την προσοχή ήταν η τσάντα με χρυσή αλυσίδα του Louis Vuitton.

τσάντα με λουράκι αλυσίδα με φανταχτερό σχέδιο
Louis Vuitton
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Όποιος παρακολουθεί προσεκτικά τις συλλογές των πιο σημαντικών οίκων μόδας, έχει σίγουρα παρατηρήσει ότι το κόκκινο θα είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024. Το φλογερό κόκκινο εμφανίστηκε όχι μόνο σε ρούχα, αλλά και σε αξεσουάρ, όπως τσάντες shopper, τσάντες χιαστί και pouch bags. Ο Maximilian Davis συμπεριέλαβε το χαρακτηριστικό ζεστό κόκκινο χρώμα στη δεύτερη συλλογή του για την ιταλική μάρκα Ferragamo. Οι κόκκινες τσάντες εμφανίστηκαν επίσης στις πασαρέλες του Valentino, του Gucci και του Marni. Μπορείς να φορέσεις αυτό το αξεσουάρ ως μια όμορφη πινελιά σε μονόχρωμες εμφανίσεις σε βασικά χρώματα, αλλά και για να συμπληρώσεις ένα red total look.

τάσεις της μόδας φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024 κόκκινες τσάντες
Salvatore Ferragamo
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images
μοντέλο στην πασαρέλα με κόκκινη τσάντα με τρουκς
Valentino
Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Μετά τις μοντέρνες τσάντες που έμοιαζαν με άνετα μαξιλάρια και που κυριαρχούσαν την προηγούμενη χειμερινή σεζόν, ήρθε η ώρα για παραλλαγές σε διάφορα ασυνήθιστα σχήματα. Ανάμεσα στις μοντέρνες τσάντες για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023-2024 ήταν οι τραπεζοειδείς τσάντες – οι τσάντες της Prada ήταν διακοσμημένες με λουλούδια, ο Valentino παρουσίασε ορθογώνιες τσάντες clutch με τρουκς, ενώ η μάρκα Chanel μας προσφέρει πολύ πρωτότυπες μπάλες με αλυσίδα.

μαύρη τραπεζοειδής τσάντα
Prada
Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images
ασπρόμαυρη τσάντα Chanel σε σχήμα μπάλας
Chanel
Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Η τελευταία τσάντα στη λίστα μας είναι μια πρόταση για όσες θέλουν να ξεχωρίζουν. Οι λαμπερές ασημένιες τσάντες: τσάντες χιαστί, τσάντες φάκελοι, ακόμη και οι ψάθινες παραλλαγές εμφανίστηκαν στις πασαρέλες του οίκου μόδας Balmain και της μάρκας Coperni. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα συμπληρώσουν μόνο τα party look, αλλά και τα all day outfits. Φόρεσε την τσάντα σε ασημί χρώμα όπως τα μοντέλα της πασαρέλας: με λεπτό μαύρο καλσόν και μαύρο slip dress.

ασημί μεταλλιζέ τσάντα σε πρωτότυπο σχήμα
Coperni
Photo by Peter White/Getty Images
μικρή ασημί μεταλλιζέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες
Balmain
Photo by SAVIKO/Gamma-Rapho via Getty Images

>>>Διάβασε επίσης: Fall/Winter 2023-24: Top τάσεις της γυναικείας μόδας – ανακάλυψε τα πιο μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν!

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News