Αναζήτηση...

Γυναικεία αθλητικά παπούτσια που ποτέ δε θα βγουν από τη μόδα. Αυτά είναι τα τέλεια παπούτσια για την άνοιξη του 2021!

2 min.

Ποια γυναικεία αθλητικά να επιλέξεις, για να μπορείς να τα φοράς περισσότερο από μόνο μία σεζόν; Θα σου συμβουλέψουμε, ποια μοντέλα δε θα βγουν από τη μόδα. Αυτά τα διαχρονικά παπούτσια ταιριάζουν όμορφα με τις περισσότερες εμφανίσεις και είναι απαραίτητα για τη σεζόν άνοιξη 2021. Τα καλύτερα γυναικεία αθλητικά μπορείς να τα αγοράσεις στο MODIVO.gr.

MSS

Στη μόδα αρέσει να επιστρέφει, και αυτό συνέβη και με τα αθλητικά, που κάποτε θεωρούνταν ως εξειδικευμένα αθλητικά υποδήματα. Αυτό το μοντέλο παπουτσιών έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ποπ κουλτούρα, και όταν οι πολυτελείς οίκοι μόδας ενδιαφέρθηκαν για αυτά, τα αθλητικά κατά κάποιο τρόπο έγιναν το σύμβολο της γενιάς μας. Ο Κάνιε Γουέστ και ο Βίρτζιλ Αμπλοχ (δημιουργικός διευθυντής των ανδρικών συλλογών Louis Vuitton και ιδρυτής της μάρκας Off-White) έκαναν τα αθλητικά να είναι τα πιο επιθυμητά παπούτσια. Οι πρεμιέρες των τελευταίων μοντέλων από εμβληματικές και δημοφιλείς μάρκες προσελκύουν έναν τεράστιο πλήθος κόσμο στα καταστήματα και οι λίστες αναμονής είναι πολύ μεγάλες.

Τα sneakers αφιερωμένα στο μπάσκετ έφεραν επανάσταση στην αγορά – στην πραγματικότητα ήταν η μάρκα Converse που εισήγαγε στη συνείδηση των περισσότερων ανθρώπων τα αθλητικά. Τα έχουν αγαπήσει εκατομμύρια! Πάνω απ’ όλα για την άνεση τους, καθώς και για το διαχρονικό design τους. Είναι διαχρονικά – αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι φοριούνται τόσο από τις νεότερες όσο και από τις μεγαλύτερες γενιές. Αν ακόμη δεν τα έχεις στην ντουλάπα σου, φρόντισε να πάρεις. Σου εγγυόμαστε, ότι θα θέλεις να τα φοράς συνέχεια!

530

Sneakers Converse / Sneakers Converse

Ποια είναι το φαινόμενο των αθλητικών; Είναι πολυλειτουργικά. Ταιριάζουν τόσο με τα αέρινα φορέματα όσο και με χαλαρά κοστούμια, είναι επίσης ιδανικά για να τα φοράς καθημερινά μαζί με τις φόρμες. Υπάρχει μια τεράστια ποικιλία διάφορων μοντέλων στην αγορά, γι’ αυτό ο καθένας μπορεί να βρει το ιδανικό μοντέλο για τον εαυτό του. Από τα πιο τρελά, πολύχρωμα παπούτσια μέχρι τα μινιμαλιστικά σχέδια. Τα λευκά αθλητικά είναι σίγουρα μια πολύ καλή πρόταση για τις κοπέλες που έχουν ένα υποτονικό στυλ. Εάν ανήκεις σε αυτές, επένδυσε σε ένα μοντέλο Nike, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας φυσικό δέρμα. Με την κατάλληλη φροντίδα, θα παραμείνουν μαζί σου για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποτελώντας την τέλεια ολοκλήρωση της κάθε ανοιξιάτικης εμφάνισης σου (και όχι μόνο)!

531

Αθλητικά Fila / Αθλητικά Nike

Ένα από τα πιο μοντέρνα ανοιξιάτικα μοντέλα είναι τα παπούτσια με χοντρή σόλα. Τα κλασικά αθλητικά Fila εμφανίζονται στα σύνολα των influencers εδώ και μερικές σεζόν. Προσθέτουν ποικιλία και χαρακτήρα στο ντύσιμο, και ταυτόχρονα ταιριάζουν με τα πάντα. Στις αρχές της άνοιξης, μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα παλτό oversize ή ένα τζιν μπουφάν. Και τις ζεστές ημέρες, χωρίς δεύτερη σκέψη μπορείς να τα φορέσεις μαζί με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι, αλλά επίσης και με τα γυναικεία κοστούμια και φορέματα σε boho στυλ. Προσφέρονται επίσης από πολυτελείς μάρκες, όπως η Bugatti. Αυτά τα παπούτσια σε στυλ glamour θα προσθέσουν κομψότητα στην εμφάνιση σου – είναι επίσης κατάλληλα για επίσημες περιστάσεις! Και στην τελευταία συλλογή της Converse θα βρείτε τα κλασικά sneakers σε διάφορα χρώματα και με χοντρή σόλα. Η νέα έκδοση του διαχρονικού μοντέλου σίγουρα θα αρέσει σε όλους τους fashionistes.

532

Αθλητικά Fila / Sneakers Converse / Αθλητικά Bugatti

Αγαπάς να κάνεις πειράματα με τη μόδα και με τα χρώματα; Επίλεξε αθλητικά που θα σε κάνουν να φαίνεσαι. Χάρη σε αυτά τα μοντέλα θα ξεχωρίσεις από το πλήθος και θα κάνεις την κάθε σου εμφάνιση ακόμη πιο μοντέρνα. Σέταρε τα έγχρωμα παπούτσια με ένα boho φόρεμα και μεγάλο τζιν μπουφάν, φόρεσε τα επίσης με τα basic outfits και με όλα τα στοιχεία του homewear. Επίλεξε αθλητικά σε ενεργητικά ή σε πιο υποτονικά χρώματα – έτσι ώστε να είναι σύμφωνα με το στυλ σου.

533

Αθλητικά Eva Longoria / Παπούτσια Diesel

Αυτό μπορεί να σε ενδιαφέρει: Μοντέρνα φορέματα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 >>>

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο MODIVO.gr.

τάσεις και συμβουλές
Insta News