ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Μοντέρνα παλτά για την άνοιξη 2020

2 min.

Λόγω της επερχόμενης άνοιξης, αξίζει να συμπληρώσεις την ντουλάπα σου με ένα στυλάτο παλτό. Αυτό είναι ένα κλασικό πανωφόρι, το οποίο μπορείς να το συνδυάζεις μαζί με κομψές και casual εμφανίσεις. Ωστόσο, ταιριάζει και με τα αθλητικά σύνολα. Αυτή τη σεζόν, εκτός από τη διαχρονική καπαρντίνα, της μόδας θα είναι μεταξύ άλλων τα μοντέλα που παρομοιάστηκαν με το μπουρνούζι και τα απλά oversize παλτά, σε ανοιχτές αποχρώσεις. Δες, ποιες προτάσεις από μοντέρνα παλτά για την άνοιξη είναι περισσότερο του γούστου σου.

Δες, ποια παλτά για τη σεζόν άνοιξη 2020 μας προτείνουν οι σχεδιαστές μόδας.

Αυτό που δεν μπορούσε να παραλειφθεί κατά των επιδείξεων μόδας για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2020, ήταν η ανάσα φρεσκάδας με τη μορφή ολόκληρου φάσματος παστέλ χρωμάτων. Λευκασμένες εκδόσεις του ροζ, πράσινου, μωβ ή του μπλε χρώματος, μας παρουσίασαν οι σχεδιαστές όπως: Max Mara, Acne και Gucci.

Οπότε εάν έχεις διάθεση για λίγο χρώμα, διαλέγοντας ένα παλτό για την άνοιξη, στοιχημάτισε στο μοντέλο σε παστέλ απόχρωση. Μια τέλεια επιλογή είναι το εξαιρετικά γυναικείο ροζ παστέλ χρώμα. Δε σου αρέσει και πολύ το ροζ; Τότε τι θα έλεγες, για την εξίσου μοντέρνα, ανοιχτή απόχρωση του μπλε, δηλαδή τη λεγόμενη baby blue, ή… για το χρώμα της μέντας, το οποίο μετά από μερικές σεζόν απουσίας τώρα επιστρέφει;

Συμβουλή στυλίστρια

Αναρωτιέσαι, με τι ταιριάζει ένα παλτό σε παστέλ χρώμα; Μπορείς να το συνδυάσεις μαζί με μαύρα σετ σε στυλ total look ή σε κλασικό στυλ – με άλλα ανοιχτά χρώματα, όπως και τα μοντέλα στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

35

36

Παλτό MARELLA – παστέλ ροζ

Παλτό MARELLA – μέντας

Ακόμα δεν έχεις στην ντουλάπα σου μια καπαρντίνα; Οπότε ήρθε η ώρα για να το αλλάξεις. Γιατί; Επειδή αυτό είναι ένα παλτό, που ποτέ δε βγαίνει από τη μόδα. Ποια άλλα πλεονεκτήματα έχει; Παρακάτω σου παρουσιάζω μερικά από αυτά:

  • πολλοί σχεδιαστές υπογραμμίζουν, ότι αυτό είναι ένα στοιχείο, το οποίο δεν μπορεί να λείψει από μια γυναικεία ντουλάπα κάψουλα·
  • η καπαρντίνα είναι ένα τέλειο παλτό για την άνοιξη και το φθινόπωρο·
  • αποτελεί μια τέλεια ολοκλήρωση των καθημερινών εμφανίσεων με γόβες, αλλά και με τα αθλητικά παπούτσια·
  • είναι φανταστικό και ως ένα κλασικό πανωφόρι για τα φορέματα κοκτέιλ για γάμο ή για άλλες περιστάσεις.

Κατά τις παρουσιάσεις των τάσεων για τη σεζόν άνοιξη 2020, η καπαρντίνα εμφανίστηκε στις συλλογές των οίκων μόδας όπως ο Burberry και ο Max Mara.

Στο MODIVO.gr θα βρεις καπαρντίνες σε πολλά και διάφορα χρώματα και σχέδια. Η πιο καθολική είναι η παραλλαγή σε μπεζ χρώμα, η οποία ταιριάζει με τις περισσότερες άλλες αποχρώσεις.

37

 

Παλτό LIU JO

Τις εμφανίσεις σε ανοιχτά χρώματα όπως το μπεζ, το λευκό ή το λευκό ελεφαντόδοντου, μπορούσαμε να τις παρατηρήσουμε ήδη κατά των επιδείξεων μόδας για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας και όλα δείχνουν ότι αυτή η τάση θα παραμείνει μαζί μας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Τα λευκά παλτά, όσο και οι εμφανίσεις από πάνω μέχρι κάτω σε αυτό το χρώμα, είναι ένα χιτ ανάμεσα στις fashion bloggers.

Το λευκό παλτό κατά την επίδειξη της ανοιξιάτικης συλλογής παρουσιάστηκε μεταξύ άλλων από τον οίκο μόδας Max Mara:

Με τι μπορείς να φορέσεις το λευκό παλτό; Όπως και η influencer η Zina Charkoplia, μπορείς να το συνδυάσεις μαζί με τα άλλα βασικά χρώματα, δηλαδή με το μπεζ και το μαύρο. Με μια τέτοια εμφάνιση θα δείχνεις μοντέρνα και εξαιρετικά κομψή.

38

Παλτό MAX MARA LEISURE

Τώρα σίγουρα γνωρίζεις, ποιο παλτό για την άνοιξη να επιλέξεις, για να φαίνεσαι στυλάτη. Περισσότερα must have από ρούχα θα βρεις στο MODIVO.gr.

τάσεις και συμβουλές
Insta News