ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-2024 – δες ποια μοντέλα δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου!

3 min.

Οι κρύες μέρες έχουν σίγουρα μερικά πλεονεκτήματα, και ένα από αυτά είναι η ευκαιρία να φορέσουμε απαλά πουλόβερ. Οι trendsetters συμφωνούν ότι την ερχόμενη σεζόν αυτά θα μας βοηθήσουν να επιβιώσουμε τις πιο κρύες μέρες με στυλ. Μακριά πουλόβερ με ζιβάγκο, πλεκτές ζακέτες με σχέδια ή πουλόβερ με πλεξούδες – ποιο να επιλέξεις; Δες την παρακάτω επιλογή από μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-2024!

MSS

Αναρωτιέσαι ποια πουλόβερ είναι τώρα της μόδας; Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με τα κορυφαία μοντέλα στις γκαρνταρόμπες των influencers!

Η λίστα με τα μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-24 ανοίγει με πουλόβερ σε preppy στυλ, τα οποία κυριαρχούσαν στις συλλογές κορυφαίων σχεδιαστών και στα outfits των influencers κατά τη φετινή Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης. Τι τους κάνει να ξεχωρίζουν; Λαιμόκοψη V, λωρίδες σε αντίθετο χρώμα και στάμπες που αναφέρονται στο όνομα του πανεπιστημίου. Η πλέξη πλεξούδα, η οποία είναι δημοφιλής για άλλη μια συνεχή χρονιά, είναι επίσης επιθυμητή. Πώς να φορέσεις ένα πουλόβερ σε college style; Επίλεξε τον πιο μοντέρνο συνδυασμό του φετινού φθινοπώρου: μια πλισέ μίνι φούστα, κάλτσες μέχρι το γόνατο και αθλητικά παπούτσια ή μοκασίνια με χοντρή σόλα. Θα βρεις μοντέρνα preppy πουλόβερ για γυναίκες στις συλλογές των brands Lacoste και Tommy Hilfiger.

μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα - preppy style
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Ένα απόλυτο hot trend που θα δεις στα outfits των it-girls είναι το ριγέ πουλόβερ με φερμουάρ. Χαρακτηρίζεται από ένα ζιβάγκο που όταν ανοίγει μέχρι τη μέση του στήθους, απλώνεται χαλαρά στους ώμους. Μπορείς να το κλείσεις μέχρι το λαιμό τις κρύες μέρες και να το ανοίξεις τις ηλιόλουστες μέρες, προσθέτοντας ένα μοντέρνο κολιέ. Πώς να φορέσεις ένα εξαιρετικά μοντέρνο ριγέ πουλόβερ; Όταν βιάζεσαι, βάλε το αγαπημένο σου τζιν και αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, αν θέλεις να το φορέσεις με έναν πιο πρωτότυπο τρόπο, συνδύασε το με ένα λευκό πουκάμισο ως βάση της εμφάνισης και ολοκλήρωσε το look σου με κάλτσες και μοκασίνια.

μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-2024 - ριγέ πουλόβερ
Photo by Christian Vierig/Getty Images

Τα αγαπημένα μας για αυτή τη σεζόν είναι τα μοντέρνα φθινοπωρινά πουλόβερ σε έντονα χρώματα, που λατρεύουν οι Σκανδιναβές influencers. Ποιες αποχρώσεις θα κυριαρχήσουν το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2023-24; Τα πορτοκαλί, λιλά, φούξια και κίτρινα πουλόβερ εξακολουθούν να είναι στη μόδα, αλλά αν θέλεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος, επίλεξε ένα φλογερό κόκκινο πουλόβερ αυτή τη σεζόν. Αυτό το χρώμα εμφανίστηκε στις συλλογές οίκων μόδας όπως οι Blumarine, Gucci και Prada. Συνδύασε το με μαύρο ή λευκό χρώμα ή ακολουθώντας τις trendsetters: με άλλα έγχρωμα κομμάτια.

>>>Διάβασε επίσης: Colour trends: ανακάλυψε τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024

μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα - κόκκινο γυναικείο πουλόβερ με κουμπιά
Photo by Christian Vierig/Getty Images

Τα μοντέρνα πουλόβερ περιλαμβάνουν φυσικά και τα oversized κομμάτια. Το μακρύ πουλόβερ με ζιβάγκο είναι αναμφίβολα ένα must-have στη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Αν ψάχνεις για ένα μοντέλο που θα είναι διαχρονικό και θα μπορείς να το φορέσεις για περισσότερες από μία σεζόν, επίλεξε ένα μάλλινο ζιβάγκο με χοντρή πλέξη – επενδύοντας σε ένα ζεστό πουλόβερ από υλικό υψηλής ποιότητας, έχεις την εγγύηση ότι θα σου κρατήσει αρκετά χρόνια. Τι χρώμα να επιλέξεις; Προτίμησε ένα κλασικό χρώμα, δηλαδή ένα μπεζ oversized ζιβάγκο ή κάτι ελαφρώς πιο τολμηρό: ένα πορτοκαλί πλεκτό πουλόβερ, που θα δείχνει υπέροχα με ένα φθινοπωρινό παλτό σε nude χρώμα.

μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα - κόκκινο ζιβάγκο
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι το old money style, για το οποίο έχουμε ήδη γράψει στο blog μας, έχει κυριαρχήσει στις συλλογές πολλών κορυφαίων brands. Οι influencers επίσης έχουν λατρέψει αυτό το στυλ που προέρχεται από τα ρούχα των μαθητών των ελίτ βρετανικών σχολείων. Χαρακτηριστικό πουλόβερ σε old money στυλ είναι η κομψή ζακέτα, με την οποία μπορείς να ολοκληρώσεις μινιμαλιστικές εμφανίσεις με λευκό πουκάμισο, μονόχρωμο T-shirt και παντελόνι chino. Τα it-girls, εκτός από τις μινιμαλιστικές εκδοχές αυτού του μονόχρωμου πουλόβερ, λατρεύουν και αυτές σε στυλ Chanel: από τουίντ, με χρυσά κουμπιά.

μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα - ζακέτα σε στυλ old money
Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Δεν σου αρέσει και πολύ το μινιμαλιστικό στυλ και προτιμάς πιο πρωτότυπα ρούχα; Τότε η ιδανική επιλογή για σένα για τη φετινή χειμερινή σεζόν θα είναι μια ζακέτα με σχέδια. Αναρωτιέσαι πιο μοντέλο να διαλέξεις; Όλα εξαρτώνται από το στυλ που προτιμάς. Αν σου αρέσει να ακολουθείς τις τρέχουσες τάσεις, έχεις δύο επιλογές: ένα πλεκτό πουλόβερ με γεωμετρικά σχέδια ή μια oversized ζακέτα με μπαλώματα. Η δεύτερη πρόταση συνδυάζεται τέλεια με πλισέ φούστα και μποτάκια με χοντρή σόλα. Αν σου αρέσουν τα διαχρονικά μοτίβα μπορείς να επιλέξεις ένα πουλόβερ σε σκανδιναβικό στυλ, μια ρομαντική ζακέτα με φουσκωτά μανίκια ή ένα πουλόβερ με λευκές και μπλε ρίγες.

μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα - ζακέτα με σχέδια
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Αν επένδυσες σε ένα πλεκτό σύνολο φέτος την άνοιξη: crop top, ζακέτα και σορτς, μην το βάλεις βαθιά στην ντουλάπα σου. Μια συνειδητή και πιο φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση της μόδας μας διδάσκει να χρησιμοποιούμε τα καλοκαιρινά και τα ανοιξιάτικα κομμάτια της γκαρνταρόμπας και για τα σύνολα για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας. Πώς; Μπορείς να φορέσεις αυτό το σετ 3 τεμαχίων με ένα oversized παλτό, αθλητικά παπούτσια και μάλλινες κάλτσες ή να συνδυάσεις την ζακέτα και το τοπ με ένα παντελόνι wide leg. Τέτοια απλά, μονόχρωμα σύνολα αποτελούν ένα ενδιαφέρον φόντο για πρωτότυπα αξεσουάρ, τα οποία αποτελούν τη βάση για τις φθινοπωρινές εμφανίσεις.

μοντέρνα γυναικεία πουλόβερ για το φθινόπωρο και τον χειμώνα - σετ τοπ + πλεκτή ζακέτα
Photo by Christian Vierig/Getty Images

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot / via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News