Αναζήτηση...

Μοντέρνα φορέματα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021. Δες μοντέλα που θα θέλεις να τα φορέσεις ακόμη και από σήμερα

3 min.

Ποια είναι τα μοντέρνα φορέματα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021; Οι σχεδιαστές παρασύρθηκαν από τη φαντασία τους και μας παρουσίασαν ρομαντικά, μινιμαλιστικά και φαντεζί μοντέλα σε στυλ ντίσκο! Τα σχέδια είναι διάφορα και μοντέρνα. Τα πιο όμορφα φορέματα για την ερχόμενη σεζόν, με τα οποία θα ερωτευτείς αμέσως, θα βρεις στο MODIVO.gr.

Η σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 πλησιάζει πολύ γρήγορα, γι’ αυτό αξίζει να γνωρίζεις τι θα είναι στη μόδα. Σήμερα, θα κοιτάξουμε προσεκτικά τα φορέματα, τα οποία αποτελούν τη βάση της ντουλάπας των περισσότερων γυναικών. Οι σχεδιαστές διάλεξαν πολύ γυναικεία μοντέλα, ρομαντικά στοιχεία, αλλά δεν έχουν λείψει επίσης οι αναφορές στην τρελή δεκαετία του ’80, καθώς και τα μινιμαλιστικά μοντέλα. Παρακάτω θα βρεις τα μοντέρνα φορέματα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021.

Αν στα παιδικά σου χρόνια ονειρευόσουν να γίνεις πριγκίπισσα, τότε σίγουρα θα σου αρέσει αυτή η τάση. Τα μοντέρνα φορέματα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 είναι κυρίως τα ρομαντικά μοντέλα. Γι’ αυτό στην πασαρέλα, μεταξύ άλλων, του Valentino, Diora και Isabel Marant εμφανίστηκαν φορέματα με φουσκωτά μανίκια, με δαντέλες και με φλοράλ print. Φαίνονται πανέμορφα σε κίνηση και προσθέτουν θηλυκότητα και φινέτσα στην εμφάνιση. Αποτελούν επίσης μια ιδανική επιλογή για ημέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις – τότε χωρίς δεύτερη σκέψη μπορείς να διαλέξεις ένα ρομαντικό φόρεμα, το οποίο από μόνο του αποτελεί μια όμορφη εμφάνιση. Συνδύασε το με πέδιλα με τακούνι ή φλατ, όταν η θερμοκρασία θα αυξηθεί αρκετά (ανυπομονούμε πολύ αυτές τις ημέρες!). Και τις ψυχρές ημέρες, ρίξε πάνω σου μια ζακέτα σε vintage στυλ – ακολουθώντας το παράδειγμα των Δανών και Γαλλίδων influencers!

520

Φόρεμα Elisabetta Franchi / Φόρεμα Elisabetta Franchi

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας, πολλοί σχεδιαστές παρουσίασαν φορέματα maxi – γι’ αυτό αυτή είναι μία από τις πιο ισχυρές τάσεις για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021. Ραμμένα από διαφανή υφάσματα στη συλλογή της Chanel, της Alberta Ferretti και του Giambattista Valli, μοντέλα που ρέουν από την Emporio Armani, στυλ boho στη συλλογή της Etro, δαντέλες και φουσκωτά μανίκια από τον Dior – με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζονται εν συντομία οι ισχυρότερες τάσεις όσον αφορά τα φορέματα maxi. Είναι εντυπωσιακά, φανταχτερά και ρομαντικά, γι’ αυτό κάθε γυναίκα θα βρει κάτι για τον εαυτό της. Τα ρούχα maxi φαίνονται υπέροχα μαζί με τα χρυσά κοσμήματα, κοντές ζακέτες ή με το κλασικό μπουφάν perfecto, αν και εξίσου φανταστικά φαίνονται sauté, δηλαδή χωρίς πρόσθετα στοιχεία!

521

Φόρεμα Tommy Jeans / Φόρεμα Guess

Οι σχεδιαστές δεν κρύβουν τη νοσταλγία τους για την τρελή δεκαετία του ’80 – το ασημί χρώμα εμφανίστηκε στην πασαρέλα σε κάθε πιθανή έκδοση. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας ενθαρρύνουν το ασημί να παραμείνει στην ντουλάπα μας για πάντα, και όχι μόνο στη βραδινή έκδοση (αν και κυρίως σε αυτήν την έκδοση). Το total silver look είναι μία από τις πιο μοντέρνες επιλογές για την άνοιξη-καλοκαίρι του 2021. Ο Balmain πρότεινε ένα φόρεμα με τιράντες με μεγάλο κόψιμο στο πόδι, ενώ ο Loewe μας πείθει να διαλέξουμε τα μοντέλα με δέσιμο. Ο Valentino σχεδίασε ένα φόρεμα φτιαγμένο από μπιχλιμπίδια σε ένα τυπικό γι αυτόν αβανγκάρντ στυλ: η κάπα με κρόσια στο κάτω μέρος κάνει μια καταπληκτική εντύπωση. Να θυμάσαι ότι τα ασημένια φορέματα δεν χρειάζεται να προορίζονται αποκλειστικά για πάρτι ή για μια γιορτή. Θα φαίνονται τέλεια σε συνδυασμό με πουλόβερ, τα οποία θα υποτονίσουν τον γιορτινό χαρακτήρα τους!

522

Φόρεμα Liu Jo / Φόρεμα Max Mara Leisure

Το υλικό, η υφή του οποίου μοιάζει με δίχτυ ψαρέματος, κυριαρχούσε στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Σε μια σχεδόν κυριολεκτική παραλλαγή, το είδαμε στη συλλογή του Balmain, όπου τα μοντέλα φορούσαν μινιμαλιστικά φορέματα, πλήρως ραμμένα με ελαφρύ πλέγμα, πράγμα το οποίο έδωσε την επιθυμητή αντίθεση και ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ο ιταλικός οίκος μόδας Valentino παρουσίασε ένα λευκό φόρεμα με ορθογώνιο ντεκολτέ και με χοντρές τιράντες. Σε αυτό το απλό φόρεμα ο σχεδιαστής έχει προσθέσει ένα μοντέρνο twist – από τη μέση το φόρεμα μοιάζει με ένα κομμάτι τραπεζομάντιλου. Σε συνδυασμό με τα μπεζ σανδάλια και χρυσά αξεσουάρ αποτελεί ένα υπέροχο outfit για την παραλία, ένα καλοκαιρινό πάρτι ή δείπνο με του φίλους. Μια άλλη ερμηνεία αυτής της τάσης μπορούσαμε να θαυμάζουμε στη συλλογή του Bottega Veneta – ο σχεδιαστής Daniel Lee προκάλεσε το πνεύμα της δεκαετίας του ’70 και σχεδίασε πλεκτά φορέματα με χάντρες. Εάν πιστεύεις, ότι το ύφασμα που είναι σαν το δίχτυ ψαρέματος δεν είναι και μια πολύ πρακτική τάση, φρόντισε να πάρεις ένα μοντέρνο, λεπτό πλεκτό φόρεμα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021! Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για ραντεβού με τους φίλους σου, θα κάνει επίσης εντύπωση σε ένα ρομαντικό ραντεβού.

Και αν θέλεις να γνωρίσεις τα πιο μοντέρνα χρώματα για την άνοιξη του 2021, φρόντισε να διαβάσεις το ακόλουθο άρθρο: Μοντέρνα χρώματα για την άνοιξη 2021 – σε συμβουλεύουμε πώς να τα φορέσεις >>>

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο MODIVO.gr.

τάσεις και συμβουλές
Insta News