MODIVO DAYS -20%! Κέρδισε extra προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα από top μάρκες ΔΕΣ >>>

Αναζήτηση...

Η ψάθινη τσάντα είναι must-have για το καλοκαίρι του 2022! Δες πώς τη φορούν οι trendsetters και όχι μόνο στην παραλία!

2 min.

Αν και η ψάθινη τσάντα ήταν της μόδας πριν από μερικές σεζόν, έχει ξαναεπιστρέψει στις τάσεις χάρη στις μάρκες Loewe και Jacquemus. Οι top influencers προτίμησαν τις πλεκτές τσάντες shopper XXL και τIW φορούν κυριολεκτικά με τα πάντα – με αέρινα φορέματα σε στυλ boho, oversized κοστούμια, outfit σε beach style, ακόμη και με δερμάτινα σύνολα.

Οι ψάθινες τσάντες έχουν περάσει στο urban style, και οι trend-makers τις φορούν όλο το χρόνο – όχι μόνο το καλοκαίρι.

modivo days 2024

Η ψάθινη τσάντα σε σχήμα κουβά απέκτησε το όνομα μιας εμβληματικής τσάντας ήδη στη δεκαετία του ‘70 χάρη στην Jane Birkin, που τη συνδύαζε με κομψά φορέματα, casual σύνολα με τζιν, αέρινα boho outfits, καθώς και με μινιμαλιστικά σετ. Η Birkin φορούσε την αγαπημένη της τσάντα ακόμη και τον χειμώνα! Οι σύγχρονες trendsetters ακολουθούν τη Βρετανίδα style icon που απέδειξε ότι μια τσάντα παραλίας δεν προορίζεται μόνο για καλοκαιρινές εκδρομές.

Φωτογραφία: Christian Vierig via Getty Images

Το γεγονός ότι οι πλεκτές τσάντες από ψάθα είναι must-have του καλοκαιριού 2022 αποδεικνύεται από τα σύνολα των κορυφαίων influencers, με επικεφαλής τις Γαλλίδες it-girls, που έχουν πλημμυρίσει πρόσφατα το Instagram. Αναρωτιέσαι πώς να φορέσεις αυτό το μοδάτο αξεσουάρ και ποιο μοντέλο να επιλέξεις για να το απολαύσεις για μερικές σεζόν; Έχω ετοιμάσει μια επισκόπηση των πιο ενδιαφερουσών προτάσεων από το MODIVO ειδικά για σένα.

Το ξεκάθαρο νούμερο ένα ανάμεσα στις τσάντες για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 είναι οι πλεκτές τσάντες shopper XXL που μοιάζουν με τα μοντέλα του brand Loewe, αλλά και οι στρογγυλές ψάθινες τσάντες ή οι γεωμετρικές μίνι τσάντες από την Prada. Το καλό νέο είναι ότι παρόμοια μοντέλα – πιο προσιτά – θα βρεις στο MODIVO! Δες τις συλλογές των brands όπως Nobo, Monnari και Patrizia Pepe.

Μπορεί να φαίνεται ότι οι ψάθινες τσάντες προορίζονται μόνο για την παραλία ή ως μια όμορφη ολοκλήρωση των outfit σε στυλ, ενώ τα it-girls αποδεικνύουν ότι ταιριάζουν υπέροχα τόσο με το καλοκαιρινό στυλ της Γαλλικής Ριβιέρας όσο και με τη streetwear τάση athleisure. Πώς να σετάρεις μια τσάντα θαλάσσης με casual σύνολα; Εμπνεύσου από τα παρακάτω σετ!

Φωτογραφία: Christian Vierig via Getty Images

Μια πλεκτή τσάντα θα χωρέσει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, γι’ αυτό είναι ιδανική για casual urban look. Συνδύασε την με ένα πλεκτό, λευκό φόρεμα ή με ένα αέρινο διάτρητο σύνολο και σέταρε το με έγχρωμο σακάκι, που θα σπάσει το μινιμαλιστικό στυλ. Ποιο χρώμα να επιλέξεις; Προτίμησε τη hot τάση της σεζόν, δηλαδή το ροζ σακάκι που κυριαρχούσε στη φετινή επίδειξη μόδας του Valentino. Μπορείς να φοράς αυτό το είδος σετ πρακτικά όλο το χρόνο και να το τροποποιείς με κατάλληλα αξεσουάρ – γυαλιά, παπούτσια και πανωφόρια.

Φωτογραφία: Jeremy Moeller via Getty Images

Αν προτιμάς μια μικρή ψάθινη τσάντα αντί για μια XXL τσάντα shopper, επίλεξε ένα μοντέλο διακοσμημένο με χάντρες ή κοχύλια που θα δείχνει υπέροχα με μια τυπική καλοκαιρινή εμφάνιση. Μια ψάθινη τσάντα εναρμονίζεται τέλεια με ένα φόρεμα μουσελίνα, λινό κιμονό και άλλα outfit από φυσικά υφάσματα. ολοκλήρωσε αυτό το είδος look με άνετες δερμάτινες παντόφλες, μια φαρδιά ζώνη και ένα καπέλο bucket. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις λίγο το ντύσιμο σου, δέσε ένα πολύχρωμο φουλάρι στο κεφάλι σου – αυτή είναι μια ισχυρή τάση της σεζόν.

Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Μια ψάθινη τσάντα με φθινοπωρινό outfit; Εμείς λέμε ναι! Οι trendsetters αποδεικνύουν ότι οι πλεκτές τσάντες shopper και οι υφασμάτινες τσάντες tote bags μπορούν να συνδυαστούν ακόμη και με δερμάτινα στοιχεία της ντουλάπας και βαριά παπούτσια. Χάρη στον συνδυασμό ρούχων και αξεσουάρ που με την πρώτη ματιά μπορούν να φαίνονται σαν να μην ταιριάζουν μεταξύ τους, θα αποκτήσεις ένα πρωτότυπο look με το οποίο θα ξεχωρίσεις!

Όπως βλέπεις, οι ψάθινες τσάντες σίγουρα θα παραμείνουν μαζί μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίλεξε ένα διαχρονικό μοντέλο, που θα ταιριάζει με πολλά outfit και φόρεσε το όλο το χρόνο!

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Μοντέρνες τσάντες άνοιξη-καλοκαίρι 2022: 5 τάσεις από την πασαρέλα

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Mathis Wienand via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News