ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ιδέες για δώρα για εκείνον – βρες το τέλειο δώρο για άνδρα

3 min.

Η εύρεση του σωστού δώρου για έναν άνδρα μπορεί να είναι μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων προετοιμασιών. Συχνά συμβαίνει, ότι καταλήγουμε στην αγορά του ίδιου σετ καλλυντικών, όπως κάθε χρόνο. Ενδεχομένως με μια αλλαγμένη ετικέτα. Λοιπόν, αν και σε σένα σου έχει συμβεί μια τέτοια ιστορία – μην αγχώνεσαι. Ανεξάρτητα από το αν ψάχνεις δώρο για τον καλύτερο σου φίλο, τον άνδρα σου, τον αδελφό ή τον γείτονά σου – σου εγγυόμαστε την επιτυχία της αποστολής.

Φέτος διάλεξε τα στυλάτα δώρα από το MODIVO. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα online στο MODIVO.gr.

MSS

Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους λάτρεις του κλασικού στυλ

Εάν πιστεύεις, ότι για τους λάτρεις των κλασικών εμφανίσεων δεν θα βρεις τίποτα άλλο από ένα πουκάμισο και γραβάτα με ένα φανταχτερό μοτίβο, θα θέλαμε να σου δείξουμε μια άλλη κατεύθυνση. Παρακάτω θα βρεις μερικές προτάσεις, που θα ευχαριστήσουν ακόμη τους πιο απαιτητικούς άνδρες.

Ένα μάλλινο πουλόβερ ή ζιβάγκο από κασμίρι είναι μια τέλεια επιλογή για όσους προτιμούν το κλασικό στυλ. Διάλεξε ένα μοντέλο χωρίς υπερβολικά σχέδια και κατά προτίμηση σε υποτονικά χρώματα (μαύρο, γκρι, μπλε σκούρο). Δες προτάσεις από τη μάρκα Hugo Boss. Το πιο κλασικό στοιχείο της ντουλάπας σίγουρα θα αποδειχθεί επίσης επιτυχημένο δώρο – δηλαδή το μαύρο σακάκι. Φαίνεται τέλεια τόσο με τα κομψά όσο και με τα ελαφρώς πιο casual σετ. Ανάμεσα στις άλλες προτάσεις μας θα βρεις και το δερμάτινο perfecto, τσάντα για δουλειά ή πορτοφόλι.

357

358359

Παλτό JOOP!                                                                        Παλτό Tommy Hilfiger Tailored

360361

Σακάκι Bugatti                                                                          Ζιβάγκο John Richmond

Τι θα ήταν η ζωή μας το 2020 χωρίς τις αγαπημένες φόρμες; Λόγω του γεγονότος, ότι φέτος οι περισσότεροι δούλευαν από τα σπίτια τους, ο άνδρας/αδελφός/πατέρας σου σίγουρα θα χαρεί για ένα άνετο παντελόνι φόρμας ή μια oversize μπλούζα με κουκούλα. Έχεις πάρα πολλές επιλογές. Δες παρακάτω.

362

363364

Μπλούζα Levi’s                                                                              Μπλούζα Guess

365366

Παντελόνι Φόρμας Tommy Hilfiger                              Παντελόνι Φόρμας EA7 Emporio Armani

Το τέλειο δώρο για έναν άνδρα, που τον βλέπεις να φοράει συχνά t-shirt με το λογότυπο της αγαπημένης του μάρκας; Σ΄εγγυόμαστε, ότι μια μπλούζα ή ζώνη με ένα μεγάλο και ορατό λογότυπο θα φέρει το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Ανάμεσα στα αγαπημένα μας βρέθηκαν προϊόντα από τη μάρκα Guess, Tommy Hilfiger και Calvin Klein. Θα είναι επίσης ευχαριστημένος με ένα πουπουλένιο μπουφάν από την Emporio Armani ή ένα t-shirt από τη μάρκα Rage Age. Ανάμεσα στις ζώνες ψάξε για αυτές από τη Versace Jeans Couture.

367

368369

Μπλούζα Champion                                                           Μπλούζα Tommy Hilfiger

370371

Μπλούζα Guess                                                                       Μπουφάν Calvin Klein

Αν ο άνδρας στον οποίο θέλεις να χαρίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δώρο ακολουθεί τις παγκόσμιες τάσεις της μόδας, εκτιμά τους εκλεπτυσμένους συνδυασμούς και δεν φοβάται τις μη προφανείς λύσεις, ξέρουμε τι θα τον κάνει να χαρεί περισσότερο. Έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα επιτυχημένα (και αποδεδειγμένα) δώρα για όσους αγαπούν τη μόδα.

Αυτή τη σεζόν, αξίζει να διαλέξεις το καρό μοτίβο σε κάθε δυνατή μορφή! Αυτή είναι μία από τις τάσεις της σεζόν 2020/21. Ένα υπέροχο δώρο θα είναι επίσης και ένα πλεκτό πουλόβερ ή πουπουλένιο παλτό σε έκδοση maxi. Εάν σκεφτόσουν για μοντέρνο τζιν, δες αυτά από τη μάρκα Levi’s και Wrangler.

372

373374

Μπουφάν Converse                                                                 Παλτό Baldessarini

375376

Τζιν Wrangler                                                                      Τζιν Levi’s

377378

Πουπουλένιο Παλτό G-Star RAW                                  Bomber Versace Jeans Couture

τάσεις και συμβουλές
Insta News