MODIVO DAYS -20%! Κέρδισε extra προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα από top μάρκες ΔΕΣ >>>

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Φουτουριστικό streetwear στην τελευταία συλλογή της μάρκας Togoshi για τη σεζόν SS2022

2 min.

Οραματικά σχέδια, φουτουριστικά σχήματα, καινοτόμες λύσεις – αυτή είναι η σύγχρονη μόδα σύμφωνα με τη μάρκα Togoshi. Αυτό το brand, το οποίο αντλεί έμπνευση από το ιαπωνικό street style, σπάει την παράδοση και μεταφέρει τους πελάτες του στην κουλτούρα της υψηλής τεχνολογίας, τόσο από πλευράς σχεδιασμού όσο και από πλευράς επικοινωνίας. Η τελευταία συλλογή Togoshi για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 είναι γεμάτη με εμβληματικά αθλητικά παπούτσια, oversized μπλούζες και t-shirts με prints, καθώς και γυναικεία ρούχα που αναφέρονται στις τάσεις του στυλ Y2K.

modivo days 2024

Δες τη συλλογή της μάρκας Togoshi για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 και ανακάλυψε μια νέα διάσταση της μόδας, όπου κυριαρχεί το ιαπωνικό streetwear και οι νέες τεχνολογίες.

Αυτή είναι η στολή της νέας γενιάς! Οι άνθρωποι του μέλλοντος ντύνονται με Togoshi. Γοητευμένοι από τη σύγχρονη τεχνολογία, την κορεατική τέχνη κόμικς και τα συγκροτήματα Blackpink και BTS, φορούν ρούχα σαν παγκόσμιοι Influencers. Η μάρκα δημιουργήθηκε από την εταιρεία MODIVO ως απάντηση στις ανάγκες των πελατών που αναζητούν πρωτότυπα σχέδια παπουτσιών στο πνεύμα της μόδας streetwear. Μετά τη γρήγορη επιτυχία της μάρκας, στην προσφορά της προστέθηκαν ρούχα που αναφέρονται στην κορεατική και ιαπωνική μόδα του δρόμου, τα οποία μπορείς να τα αγοράσεις στο MODIVO.

Η Togoshi απευθύνεται σε νέους που αγαπούν το streetwear, τα unisex και oversized ρούχα με στοιχεία manga, anime και kawaii. Η ονομασία της μάρκας προέρχεται από το όνομα ενός από τους σταθμούς του μετρό του Τόκιο. Αυτό υποτίθεται να αντικατοπτρίζει το πνεύμα του brand – δυναμικό, γρήγορο, ζωντανό, προσαρμοσμένο στη ζωή στην αστική ζούγκλα, ανοιχτό στη διαφορετικότητα, πολύχρωμο και πρωτότυπο.

Η γκάμα της μάρκας περιλαμβάνει κυρίως μοντέρνες μπλούζες hoodie, σετ φόρμες, t-shirts, δικτυωτά φορέματα και μια μεγάλη ποικιλία από αθλητικά παπούτσια. Η Togoshi φημίζεται για τα πρωτότυπα prints και σχέδια, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στις συλλογές της μάρκας.

Πολλοί παρατηρητές που σχετίζονται με τον κόσμο της μόδας του δρόμου πιστεύουν, ότι το ιαπωνικό στυλ του δρόμου είχε τεράστιο αντίκτυπο στην ανάπτυξη του streetwear στις δυτικές χώρες, και από αυτό το στυλ αντλούν έμπνευση σχεδιαστές όπως οι Off-White, Yeezy ή Vetements. Η μάρκα Togoshi πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και επαναπροσδιορίζει το streetwear, όπου ο κόσμος offline αναμειγνύεται με τον ψηφιακό και τις νέες τεχνολογίες. Στη φωτογράφιση της Σοφίας Κραϊέφσκα, η οποία μοιάζει με το feed του Instagram της τελευταίας γενιάς των influencers ή με καταγραφή από κάμερα CCTV, συμμετείχαν η Κινέζα Maggie Yu, γνωστή για τη συνεργασία της με τον οίκο μόδας Burberry, και ο Γιαπωνέζος Jumpei Okazaki, η οποία ήρθε στο πλατό απευθείας από την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Η γυναικεία και ανδρική συλλογή Togoshi για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 διαθέτουν οραματικά σχέδια, φουτουριστικά σχήματα και έμπνευση από την ιαπωνική μόδα του δρόμου. Ανάμεσα στα κλασικά του street style υπάρχουν εμβληματικά hoodies, δηλαδή oversized μπλούζες με κουκούλα, σετ φόρμες Togoshi από άνετο πλεκτό ύφασμα, βαμβακερά t-shirts με prints. Υπάρχουν και κάποιες πιο μοδάτες προτάσεις. Μιλάμε για φόρμες από crush, σύνολα με prints εμπνευσμένα από την κουλτούρα της Άπω Ανατολής, διχτυωτά φορέματα και τοπ σε στυλ Y2K. Δεν θα υπήρχε Togoshi χωρίς αθλητικά παπούτσια – αεροδυναμικά, ογκώδη και σταθερά. Η σειρά παπουτσιών ολοκληρώνεται με τα σανδάλια σε στυλ normcore.

Για αυτήν τη σεζόν, οι σχεδιαστές του brand Togoshi επέλεξαν έντονα, εκφραστικά χρώματα. Στη συλλογή κυριαρχεί το νέον κίτρινο, που κάνει όμορφη αντίθεση με το μαύρο και την παστέλ λεβάντα, με τη μορφή κολάν και εφαρμοστά τοπ. Από τα μοτίβα που είναι χαρακτηριστικά για το look Y2K, η συλλογή άνοιξη-καλοκαίρι 2022 περιλαμβάνει εξαιρετικά μοντέρνα prints που προέρχονται από την κουλτούρα της Άπω Ανατολής. Τα φώτα στους δρόμους της Σεούλ, το στυλ των frontmen των κορεατικών boy bands και η κουλτούρα του rave ήταν η έμπνευση για την πρώτη συλλογή.

Τη συλλογή Togoshi για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 θα τη βρεις στο MODIVO!

τάσεις και συμβουλές
Insta News