ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Η μάρκα Sprandi αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής! Δες την τελευταία συλλογή εμπνευσμένη από τα 90s και το streetwear

Η Sprandi είναι μια μάρκα που αποδεικνύει ότι ο αθλητικός τρόπος ζωής είναι διαθέσιμος σε όλους όσους εκτιμούν την άνεση σε καθημερινή βάση. Το νούμερο ένα προϊόν είναι τα απαλά σετ φόρμες με αισθητική που αναφέρεται στη μόδα των 90s. Το σπορ-casual στυλ athleisure και οι εμπνεύσεις από τη street fashion φαίνονται στη νέα συλλογή Sprandi για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022, που είναι τώρα διαθέσιμη στο MODIVO! Τι θα βρεις εκεί; Δες παρακάτω.

SS 24

Η νέα συλλογή του brand Sprandi βασίζεται στην άνεση και στο streetwear style. Η μάρκα, μέχρι στιγμής γνωστή για την παραγωγή αθλητικών παπουτσιών σε στυλ vintage, συμβαδίζει με την πάροδο του χρόνου και επεκτείνει την προσφορά της με casual ρούχα με σπορ χαρακτήρα.

Η Sprandi ανταγωνίζεται με επιτυχία άλλες μάρκες αυτού του χαρακτήρα όπως Champion, New Balance και Ellesse. Οι καινοτόμες τεχνολογίες και ο κλασικός σχεδιασμός, που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή των υποδημάτων, ικανοποιούν τους λάτρεις των αθλητικών παπουτσιών και τα ρούχα που φτιάχνονται στο πνεύμα των τελευταίων τάσεων μόδας τραβούν την προσοχή όσων αγαπούν τη μόδα. Στις γυναικείες και ανδρικές συλλογές Sprandi θα βρεις κυρίως casual ρούχα με σπορ χαρακτήρα: άνετες φόρμες, μπλουζάκια με oversized prints και unisex φούτερ με κουκούλα.

Ανάμεσα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες τάσεις της μόδας, η μάρκα Sprandi εστιάζει στον διαχρονικό μινιμαλισμό. Η τελευταία συλλογή του brand απευθύνεται σε… όλους! Θα εκτιμηθεί σίγουρα από τους λάτρεις του άνετου, casual στυλ, από όσους λατρεύουν τη μόδα athleisure, της οποίας το χαρακτηριστικό είναι ο συνδυασμός κομψών στοιχείων της ντουλάπας με αθλητικά κομμάτια, καθώς και από αυτούς που αγαπούν το design των 90s.

Η Sprandi προσφέρει μια γκαρνταρόμπα για άνδρες και γυναίκες, η οποία βασίζεται σε αθλητικές φόρμες υψηλής ποιότητας, t-shirts από μαλακό βαμβάκι, oversized φούτερ με κουκούλα και μοντέρνα αξεσουάρ σε στυλ streetwear. Η νέα συλλογή έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε τα κομμάτια που ταιριάζουν μεταξύ τους να μπορούν να αναμειγνύονται και να συνδυάζονται ελεύθερα και να δημιουργούν σετ προσαρμοσμένα στο στυλ σου. Παρόλο που η μάρκα συνδέεται με αθλητικά παπούτσια, δεν διαθέτει τυπικά παπούτσια προπόνησης και ρούχα γυμναστηρίου. Ο αθλητισμός για την Sprandi είναι ένας τρόπος ζωής όπου η άνεση έχει σημασία και είναι γερά ριζωμένο στο DNA της μάρκας.

Η συλλογή Sprandi για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 είναι ένας εκλεπτυσμένος μινιμαλισμός και έμπνευση από τη μόδα του δρόμου. Τα κλασικά κομμάτια περιλαμβάνουν τις εμβληματικές μπλούζες hoodies, δηλαδή φούτερ με κουκούλα, με το λογότυπο της μάρκας, σετ φόρμες Sprandi από μαλακό πλεκτό ύφασμα και βαμβακερά t-shirts oversized σε ζουμερά χρώματα. Υπάρχουν επίσης προτάσεις για τους λάτρεις του street style, και αυτά είναι τα καπιτονέ γιλέκα, φόρμες από crush, φορέματα που μοιάζουν με μπλούζα, και σετ εσωρούχων που ολοκληρώνονται με λάστιχο με λογότυπο.

Τα χρώματα της τελευταίας συλλογής είναι το κλασικό μπεζ, το λευκό και το γκρι, αλλά υπάρχουν και χρώματα που είναι χαρακτηριστικά για τη μόδα του streeetwear: πορτοκαλί, πράσινο και καφέ. Αυτή τη σεζόν οι σχεδιαστές του brand Sprandi εστιάζουν στην ποιότητα, την άνεση και τα μοντέρνα σχέδια. Η άνεση σε συνδυασμό με την αισθητική και τα αθλητικά ρούχα από βαμβακερά υφάσματα συμβαδίζουν με τις τρέχουσες τάσεις της βιομηχανίας της μόδας. Τα ρούχα και τα παπούτσια Sprandi μπορούν να δημιουργήσουν όμορφα casual και streetwear σύνολα.

Τα streetwear ρούχα που συνδυάζονται τέλεια με τα παπούτσια Sprandi και που είναι σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, είναι ιδανικά τόσο για ένα μονόχρωμο casual σετ όσο και για πιο τολμηρά outfit. Τα μοντέλα Sprandi είναι προσεκτικά μελετημένα σχέδια, που εκπέμπουν στυλ απευθείας από τη δεκαετία του ’90, πλεκτό ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας και vintage αίσθηση.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News