MODIVO DAYS -20%! Κέρδισε extra προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα από top μάρκες ΔΕΣ >>>

Αναζήτηση...

Ανακάλυψε νέες γυναικείες μάρκες στο MODIVO: Pilgrim, NKN Nekane, Mumka

2 min.

Το MODIVO είναι ένα μοναδικό multibrand που προσφέρει πάνω από 650 προσεκτικά επιλεγμένες μάρκες από όλο τον κόσμο. Ειδικά για σένα, αναζητάμε συνεχώς τα πιο μοντέρνα και μοναδικά μοντέλα και επεκτείνουμε την γκάμα μας με brands που προσφέρουν πρωτότυπα και εντυπωσιακά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Τον Ιούλιο, νέες γυναικείες μάρκες εντάχθηκαν στο πορτφόλιο μας: Pilgrim, NKN Nekane, Mumka. Τι αξίζει να γνωρίζεις για αυτές; Δες παρακάτω!

Ανακάλυψε τις μάρκες του Ιουνίου που εντάσσονται στο multibrand MODIVO και δες τι μπορείς να βρεις στη γκάμα τους.

modivo days 2024

Ψάχνεις για ρούχα σε στυλ boho; Τότε η ισπανική μάρκα NKN Nekane είναι για σένα! Η μάρκα ιδρύθηκε το 2002 στην ηλιόλουστη Βαρκελώνη και το κίνητρο για τη δημιουργία της ήταν η επιθυμία δημιουργίας ενός ξεχωριστού στυλ στη μόδα, εμπνευσμένο από ελεύθερες, δυνατές γυναίκες με καλλιτεχνική ψυχή και μεγάλη προσωπικότητα. Η συλλογή της μάρκας χαρακτηρίζεται από αέρινα maxi φορέματα, διάτρητα μπλουζάκια με βολάν, πλεκτά σετ, κιμονό με σχέδια και τσάντες με κρόσσια – όλα όσα αγαπούν οι σημερινές λάτρισσες του boho chic στυλ. Τα σχέδια είναι σε ζεστά, υποτονικά χρώματα, με λεπτά μοτίβα, με κεντημένες ή διάτρητες λεπτομέρειες. Στη συλλογή κυριαρχούν οι αποχρώσεις του πράσινου, του μπεζ, του λευκού και του ροζ, οι οποίες εναρμονίζονται άψογα με τα φυσικά υφάσματα των ρούχων του brand.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Η Pilgrim είναι μια δανέζικη μάρκα κοσμημάτων που συνδυάζει το κλασικό στυλ με το μοντέρνο design. Τα σχέδια του brand είναι εμπνευσμένα από τη γεωμετρία και τον κομψό μινιμαλισμό, χαρακτηριστικό της σκανδιναβικής μόδας. Ανάλογα με το είδος της συλλογής, η μάρκα προσφέρει κοσμήματα με αβάν-γκάρντ ή πιο κλασικό σχεδιασμό, γι’ αυτό θα αρέσει στις λάτρισσες της απλότητας, που τονίζεται με πρωτότυπα αξεσουάρ. Όλα τα κοσμήματα, από μενταγιόν, κολιέ, δαχτυλίδια και σκουλαρίκια μέχρι βραχιόλια, κατασκευάζονται χειροποίητα στη Δανία. Χάρη σε αυτό, κάθε σχέδιο είναι μοναδικό και έχει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Η μάρκα Pilgrim είναι επίσης γνωστή για τις φιλανθρωπικές και φιλοοικολογικές της δραστηριότητες. Εδώ και χρόνια, οι σχεδιαστές κυκλοφορούν ειδικές συλλογές κοσμημάτων, τα συνολικά έσοδα των οποίων διατίθενται για την υποστήριξη της οργάνωσης Γιατροί Χωρίς Σύνορα. Το 2022 δημιουργήθηκε η πρώτη ανακυκλωμένη συλλογή, αποτελούμενη από 10 στοιχεία σε χρυσή και ασημένια έκδοση, τα οποία είναι χειροποίητα με τη χρήση τουλάχιστον 75% ανακυκλωμένων υλικών.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Η μάρκα Mumka ιδρύθηκε το 2016 στη Βαρκελώνη και αμέσως έγινε γνωστή στους λάτρεις του φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου ζωής, αποτελώντας ένα από τα κορυφαία brands που προσφέρουν vegan παπούτσια και αξεσουάρ. Για την παραγωγή των προϊόντων της, η Mumka χρησιμοποιεί πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, όπως το οικολογικό δέρμα, οι οποίες είναι βιοδιασπώμενες και επομένως φιλικές προς το περιβάλλον. Η μάρκα δίνει επίσης μεγάλη σημασία στις συνθήκες εργασίας και έτσι υποστηρίζει την ιδέα του βιώσιμου εμπορίου και παραγωγής. Αυτό που διακρίνει αυτό το ισπανικό brand δεν είναι μόνο οι ηθικές λύσεις, αλλά και το μοναδικό design των υποδημάτων. Στο σχεδιασμό της Mumka κυριαρχούν animal, φυτικά, ποπ-πολιτιστικά και αρχιτεκτονικά μοτίβα και οι σχεδιαστές τα συνδυάζουν σε ασυνήθιστες συνθέσεις. Χάρη στην ποικιλία χρωμάτων και στυλ, η προσφορά της μάρκας περιλαμβάνει πολύχρωμα αθλητικά παπούτσια, παντόφλες, sneakers και μποτάκια, που θα σε ενθουσιάσουν με την πρωτοτυπία τους.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

τάσεις και συμβουλές
Insta News