ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Θηλυκότητα και κομψότητα στην έκδοση της μάρκας Notes du Nord. Τι αξίζει να γνωρίζεις για αυτό το σκανδιναβικό brand;

2 min.

Η Notes du Nord είναι μια Σκανδιναβική μάρκα της οποίας τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από το παρελθόν, το παρόν, τη φύση και τις δυνατές γυναίκες. Η θηλυκότητα και η δύναμη είναι γερά ριζωμένα στο DNA της μάρκας. Η σχεδιάστρια και ιδρυτής του brand δημιουργεί κομψά και ταυτόχρονα casual ρούχα για γυναίκες που τολμούν να διαφέρουν. Μάθε την ιστορία της μάρκας και δες την τελευταία συλλογή της για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022, η οποία είναι διαθέσιμη στο MODIVO!

Το σύνθημα της μάρκας Notes du Nord είναι: «Είσαι ήδη ξεχωριστή – ντύσου ανάλογα» και έχει σκοπό να ενθαρρύνει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να τονίσουν την πρωτοτυπία τους. 

Το brand Notes du Nord ιδρύθηκε το 2016 στην Κοπεγχάγη από τη σχεδιάστρια και δημιουργική διευθύντρια Sara Sode. Το όνομα του brand αναφέρεται στη σκανδιναβική μόδα με μια θηλυκή πινελιά, πράγμα που αντανακλά τέλεια το πνεύμα της μάρκας. Τα σχέδια της Sara έχουν μια art-deco ατμόσφαιρα συνδυασμένη με τη σκανδιναβική λιτότητα. Γι’ αυτό η συλλογή της μάρκας περιλαμβάνει τόσο γοητευτικά φορέματα με φουσκωτά μανίκια και βολάν, όσο και μινιμαλιστικά πλεκτά κομμάτια. Φορώντας ρούχα Notes du Nord, θα ξεχωρίσεις από το πλήθος χωρίς να είσαι υπερβολική.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Η αποστολή της μάρκας Notes du Nord είναι να προσφέρει στις γυναίκες τέλεια ραμμένα ρούχα που θα τις κάνουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση και όμορφες, τόσο στην καθημερινή ζωή όσο και σε ειδικές περιστάσεις. Κάθε νέα συλλογή αποτελείται από προσεκτικά μελετημένα σχέδια που διακρίνονται από πρωτότυπες λεπτομέρειες, θηλυκά ρούχα που τονίζουν τη σιλουέτα, χρώματα και τα floral prints. Τα λουλούδια, τα οποία η σχεδιάστρια λατρεύει, είναι το σήμα κατατεθέν της μάρκας. Θα τα βρεις όχι μόνο πάνω στα ρούχα, αλλά και στην μπουτίκ στην Κοπεγχάγη και σε άλλες πόλεις, στο γραφείο της μάρκας και στις επίσημες παρουσιάσεις των συλλογών.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Οι σκανδιναβικές μάρκες μόδας επικεντρώνονται κυρίως στην υψηλή ποιότητα των ρούχων και τη βιώσιμη παραγωγή. Το brand Notes du Nord δεν διαφέρει. Η μάρκα δημιουργεί ρούχα από ευγενή και οικολογικά υφάσματα όπως η βισκόζη ECOVERO™, το ECONYL®, το οργανικό μετάξι ή ο ανακυκλωμένος πολυεστέρας. Η μάρκα έχει επίσης δηλώσει ότι μέχρι το 2023 το 80% των συλλογών της θα παράγεται με βιώσιμο τρόπο.

Αυτό που κάνει το brand Notes du Nord να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές του είναι μια αισθητική βασισμένη στη διαχρονική ομορφιά, την οποία θα τη βρεις σε μικρές λεπτομέρειες, θηλυκά σχέδια και διακριτικά χρώματα. Ωστόσο, η μάρκα δεν ξεχνά τις τελευταίες τάσεις της μόδας, τις οποίες ενσωματώνει επιδέξια στις συλλογές της.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022, το brand προτείνει φορέματα σε ρομαντικό στυλ με φουσκωτά μανίκια διακοσμημένα με διακριτικά floral prints, outfit από μετάξι και σχέδια με πούλιες, ιδανικά για καλοκαιρινά πάρτι, αέρινα φορέματα με το καρό μοτίβο vichy και διαχρονικά κλασικά μοντέλα: δερμάτινα παντελόνια, πλεκτά φορέματα ή λευκά πουκάμισα με βολάν. Η τελευταία συλλογή της μάρκας περιλαμβάνει επίσης μαγιό που τονίζουν τέλεια τα δυνατά σημεία της σιλουέτας, καθώς και μεταξωτά μαντήλια και ψάθινα καπέλα.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Η Notes du Nord είναι μια μάρκα που δημιουργεί ρούχα με γνώμονα τη δύναμη και την άνεση των γυναικών. Η γκάμα της περιλαμβάνει όχι μόνο αέρινα και κομψά φορέματα, αλλά και άνετες σετ φόρμες στα πιο μοδάτα χρώματα της σεζόν.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

τάσεις και συμβουλές
Insta News