ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ένα νοσταλγικό ταξίδι στη δεκαετία του ’90 στην καμπάνια του δανέζικου brand Remain για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022

2 min.

Η δανέζικη μάρκα, που φοριέται από τις κορυφαίες influencers της Σκανδιναβίας, παρουσιάζει τη νέα της συλλογή στο MODIVO! Στην τελευταία καμπάνια Remain για την άνοιξη-καλοκαίρι 2022, το brand μας μεταφέρει στη δεκαετία του ’90, όπου κυριαρχεί το rave. Τα ζουμερά χρώματα, τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα δερμάτινα στοιχεία και τα oversized μοντέλα είναι τα σήματα κατατεθέν της συλλογής, η οποία εξυμνεί τη ζωτικότητα, τον αυθορμητισμό και την ελευθερία.

Ανακάλυψε τη συλλογή Remain για τη σεζόν SS 2022 και ταξίδεψε στα πολύχρωμα 90s.

MSS

Το brand Remain ιδρύθηκε το 2018 στην Κοπεγχάγη από την Denise Christensen σε συνεργασία με τον δανικό οίκο μόδας Birger Christensen. Η πρώτη συλλογή γνώρισε άμεση επιτυχία χάρη στις influencers της Σκανδιναβίας, που επιλέγουν πρόθυμα τα ρούχα Remain. Στις θαυμάστριες της μάρκας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Cristina Musacchioη Janka Polliani και η Tine Lauvli. Οι παρουσιάσεις νέων συλλογών έχουν γίνει μόνιμο στοιχείο του πιο σημαντικού γεγονότος μόδας στις Σκανδιναβικές χώρες – του Copenhagen Fashion Week. Η Denise, ιδιοκτήτρια και δημιουργική διευθύντρια της Remain, ερμηνεύει εκ νέου την ντουλάπα μιας σύγχρονης γυναίκας. Οι συλλογές του brand είναι ένας συνδυασμός διαχρονικών κλασικών στοιχείων με μοντέρνα, σοφιστικέ casual κομμάτια. Το σήμα κατατεθέν της μάρκας είναι το δέρμα, το οποίο εμφανίζεται σε φορέματα, παντελόνια, μπουφάν και φούστες σε κάθε συλλογή του brand.

Janka Polliani, Tine Andrea Lauvli Storløs και Darja Barannik κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας της Remain στο Copenhagen Fashion Week 2021.

Φωτογραφία: Christian Vierig via Getty Images

Την επερχόμενη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022, οι σχεδιαστές της μάρκας Remain προτείνουν μια επιστροφή στη δεκαετία του ’90, όπου κυριαρχεί η ενέργεια, ο αυθορμητισμός και η δυναμική. Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης στην επίδειξη μόδας της Remain, τα μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα στον ρυθμό της techno μουσικής με λαμπερά και πολύχρωμα κοστούμια, κάνοντας τους καλεσμένους να νιώθουν σαν να βρίσκονταν σε ένα rave πάρτι της δεκαετίας του 90. Η έμπνευση της Denise Christensen για τη συλλογή ήταν η ανάγκη να ξεφύγουμε από την πανδημική πραγματικότητα και να απελευθερώσουμε νέα ενέργεια.

Το ολονύχτιο μοτίβο rave συνεχίζεται με την καμπάνια Remain SS22. Η συλλογή διατηρείται σε ένα glamor στυλ σπασμένο με απαλά πλεκτά υφάσματα και oversized στοιχεία. Το σήμα κατατεθέν της είναι τα σετ από: πουλόβερ, φόρμες, σατέν, δέρμα και τζιν, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και να αναμειχθούν ελεύθερα. Το brand εστίασε για άλλη μια φορά στα έντονα χρώματα και τα απλά σχέδια – λαμπερά παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια σε συνδυασμό με τοπ, πλεκτά σετ σε απόχρωση του πράσινου χρώματος ή χαρακτηριστικά δερμάτινα παντελόνια σεταρισμένα με σακάκια. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει επίσης oversized καπιτονέ μπουφάν που τα λατρεύουν τα it-girls της Σκανδιναβίας.

Δες τη συλλογή Remain στο MODIVO:

τάσεις και συμβουλές
Insta News