ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Στη νέα καμπάνια SS20 MODIVO ο δρόμος γίνεται ο στόχος

1 min.
Σε αυτό το άρθρο:

Η έμπνευση για τη δημιουργία της καμπάνιας MODIVO #ModernWestern ήταν το μοτίβο American Dream, το οποίο κατανοείται ως έλλειψη περιορισμών και ως ελευθερία επιλογής. Η συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2020 αντανακλά τις τελευταίες τάσεις και μας επιτρέπει να κάνουμε ατελείωτα πειράματα και να διασκεδάσουμε με τη μόδα. Μεγάλη ποσότητα χρυσού, πολλά χρώματα και εντυπωσιακά σχέδια είναι τέλεια ως εμφανίσεις για τα καλοκαιρινά ραντεβού στον κήπο, νυχτερινά πάρτι και για όλα τα ταξίδια και τις βραδιές στα beach bar. Μπορείς να απελευθερώσεις τη φαντασία σου και να αντικατοπτρίσεις το κλίμα του αμερικάνικου γουέστερν στη δική σου έκδοση.

MSS

Η τελευταία συλλογή του MODIVO παίρνει εμπνεύσεις από την απεραντοσύνη των αμερικανικών δρόμων. Το μοτίβο American Dream κατανοείται ως ένα τεράστιο φάσμα δυνατοτήτων και ένα μονοπάτι προς την ευτυχία. Απεριόριστος χώρος και η δυνατότητα να πας οπουδήποτε θέλεις. Η καμπάνια για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2020 προωθεί την ατομικότητα και τη δύναμη των γυναικών. Δεν ψάχνει για αγάπη. Ψάχνει για περιπέτεια. Είναι μυστηριώδης και δεν αποκαλύπτει την ιστορία της και τις προθέσεις της στον κόσμο. Τα ρούχα είναι ο φορέας της ατομικότητας της – ένα φόρεμα με πούλιες στην έρημο; Αυτό είναι το αποτέλεσμα αυθόρμητων αποφάσεων και τυχαίων συναντήσεων. Γνωρίζει έναν άνδρα, που ερμηνεύει τις τάσεις από την προηγούμενη εποχή με έναν σύγχρονο τρόπο. Έχει τον ρομαντισμό της δεκαετίας του ’90, αλλά και την αδιαφορία και την αίσθηση χαλαρότητας από τον James Dean. Αυτό που έχει σημασία είναι ο πλούτος των αισθήσεων και η εμπειρία του American Dream με το δικό του στυλ.

Οι φωτογραφίες για την καμπάνια #ModernWestern έχουν πραγματοποιηθεί στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια, στο καλτ Palm Springs, στην Coachella όπου γίνονται πολλά φεστιβάλ, στο μητροπολιτικό Los Angeles και φυσικά κατά τον δρόμο, το οποίο από μόνο του ήταν ένας προορισμός όνειρο. Το εξαιρετικό φως έκανε δυνατή την απεικόνιση του κλίματος της κάποτε άγριας δύσης. Τα παστέλ ηλιοβασιλέματα, η παλέτα χρωμάτων της ερήμου, η τροπική βλάστηση, η λατρεία της ελευθερίας και μια επαναστατική προσέγγιση στη ζωή, έχουν διαιωνιστεί στις φωτογραφίες.

Ανάμεσα στις μάρκες από το ευρύ πορτφόλιο που παρουσιάστηκαν στην καμπάνια, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, ήταν μεταξύ άλλων: η Pinko, η Versace Jeans Couture, η Michael Kors, η Liu Jo, η Twinset, η Elisabetta Franchi και η Calvin Klein. Στη συλλογή άνοιξη/καλοκαίρι 2020 MODIVO θα βρείτε πάνω από 30 χιλιάδες νέα προϊόντα μόνο από την κατηγορία «ενδύματα», ενώ σχεδόν διπλάσια ποσότητα προϊόντων βρίσκεται στις κατηγορίες «υποδήματα» και «αξεσουάρ». Αυτή είναι μια από τις πιο ευρείες προσφορές της μόδας premium που είναι διαθέσιμη στην αγορά.

Μοντέλο: Hannah Cassidy / Μοντέλο: James Wyrick / Μαλλιά:  Shlomi Hillel Makijaż: Aga Jakubowski / Στυλίστας: Mateusz Kołtunowicz / Παραγωγή: ILMATIC / Φωτογράφος: Gosia Turczyńska

τάσεις και συμβουλές
Insta News