ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Αληθινό γαλλικό στυλ – δες τον λογαριασμό στο instagram που δείχνει τι πραγματικά φορούν οι Παριζιάνες

2 min.

Το γαλλικό στυλ ντυσίματος μιμούνται οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Για το σκοπό αυτό, περιηγούνται σε περιοδικά μόδας, ιστοσελίδες αφιερωμένες σε αυτό το θέμα, αλλά και πολλές φωτογραφίες στο Instagram και το Pinterest. Το θέμα είναι ότι οι μεγαλύτερες εκπρόσωποι του γαλλικού σικ, όπως κάποτε η Τζέιν Μπίρκιν και σήμερα η Ζαν Νταμάς, αναφέρουν ότι η ουσία του παριζιάνικου στυλ βρίσκεται στην αβίαστη ανεμελιά και στο να είσαι ντυμένη αντί να μεταμφιέζεσαι. Αυτό σημαίνει ότι η πιστή αντανάκλαση των εμφανίσεων από το Instagram δεν δίνει απαραίτητα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ωστόσο, με βοήθεια έρχεται ένας λογαριασμός που δείχνει το αληθινό γαλλικό στυλ, φωτογραφημένο ανώνυμα στους δρόμους του Παρισιού. Αν δεν τον γνωρίζεις ακόμα, φρόντισε να τον δεις.

MSS

Το πραγματικό παριζιάνικο street style δίνει πολύ περισσότερη έμπνευση από τα συνηθισμένα look με τις κοντές ζακέτες και τις μεταξωτές φούστες. Αν και υπάρχουν και πολλά τέτοια! Εμπνεύσου από όσα εμφανίζονται καθημερινά στον λογαριασμό @parisiensinparis.

Στην εποχή μας, όπου έχουμε πρόσβαση σχεδόν στα πάντα, αυτό που αναζητούμε όλο και περισσότερο είναι ό,τι πιο αυθεντικό και αναλλοίωτο. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο στις βιομηχανίες τέχνης και πολιτισμού, αλλά και της μόδας. Γνωρίζουμε όλο και περισσότερο ότι αυτό που μας παρουσιάζουν τα διαδικτυακά μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι πάντα μια πιστή αντανάκλαση της πραγματικής κατάστασης πραγμάτων. Το ίδιο ισχύει και για τις εμφανίσεις του Instagram. Εκείνες που παρουσιάζονται στους λογαριασμούς συγκεκριμένων influencers μερικές φορές φαίνονται να είναι προετοιμασμένες για ώρες και είναι ανεπαρκή ακόμη και για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Πώς μπορούμε λοιπόν να βρούμε έμπνευση όπου, αντί να τροφοδοτούν τις ανάγκες μας για ψώνια, θα μας δείξουν πραγματικές ιδέες για τη δημιουργία ενδιαφέρουσας εμφάνισης; Λογαριασμοί όπως το @parisiensinparis έρχονται να μας βοηθήσουν, παρουσιάζοντας πραγματικό street style μόδας, χωρίς να ντύνονται και να ποζάρουν για ώρες για να πετύχουν την τέλεια λήψη.

Τον τελευταίο καιρό ο αριθμός των ακολούθων του λογαριασμού @parisiensinparis αυξάνεται τρομερά. Δεν είναι τίποτα το περίεργο, διότι κάθε μέρα ανεβάζονται φωτογραφίες που δίνουν έμπνευση για σύνολα σε πραγματικό γαλλικό στυλ. Οι πρωταγωνιστές είναι σχεδόν πάντα ανώνυμοι, και σίγουρα πάντα άνθρωποι που δεν γνωρίζουν ότι φωτογραφίζονται εκείνη τη στιγμή. Το αποτέλεσμα; Εικόνες ρεαλιστικών, αβίαστων, ανεμελή, καθημερινών outfit των κατοίκων του Παρισιού.

Αναζητάς για πραγματικό γαλλικό στυλ; Δες μερικά από τα πολλά εμπνευστικά outfit που εμφανίστηκαν στο Instagram @parisiensinparis. Ποιες τάσεις χρησιμοποιούνται στην πραγματικότητα; Vintage μπλε τζιν, χαλαρές καπαρντίνες σε καφέ απόχρωση, ανοιχτόχρωμα αθλητικά και sneakers, μαντήλια και μινιμαλιστικές ευρύχωρες τσάντες ώμου.

Η επιτυχία του λογαριασμού @parisiensinparis έκανε τους λάτρεις της μόδας street style από άλλες πρωτεύουσες της μόδας να υιοθετήσουν την ιδέα της ένδειξης του πραγματικού προσώπου της μόδας του δρόμου. Σε μικρό χρονικό διάστημα εμφανίστηκαν λογαριασμοί στο Instagram που παρουσιάζουν τη μόδα του δρόμου απευθείας από το Άμστερνταμ και το Λονδίνο.

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot / via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News