ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Μια μάρκα για μαξιμαλιστές και trendsetters – δες την καμπάνια Rage Age για τη σεζόν SS2022 με τη συμμετοχή της Irina Shayk και του Jon Kortajarena

3 min.

Σέξι, πρωτότυπη, ανυπότακτη – αυτή είναι η νέα έκδοση του brand Rage Age, που απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που ξέρουν τι θέλουν και δεν φοβούνται να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Η μάρκα, που ανήκει στις ιδιωτικές ετικέτες του MODIVO, κάνει το ντεμπούτο της με μια νέα συλλογή για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022, γεμάτη σέξι γυναικεία φορέματα, ανδρικά δερμάτινα μπουφάν, τζιν με ξεβαμμένη όψη και σετ φόρμες σε στυλ glamour.

Η Rage Age ξεκίνα τη νέα σεζόν με ακόμα πιο σέξι εμφάνιση από πριν! Δες την τελευταία καμπάνια της μάρκας με τους σούπερ σταρ του μόντελινγκ: Irina Shayk και Jon Kortajarena.

Η Rage Age είναι ένα brand που βρίσκεται στο portfolio μας από το 2019. Η γκάμα της μάρκας, η οποία μέχρι τότε απευθυνόταν σε άνδρες, επεκτάθηκε στη συνέχεια και σε μια συλλογή για γυναίκες, η οποία περιελάμβανε παπούτσια Rage Age, δερμάτινα μπουφάν perfecto και γυναικεία φορέματα. Η μάρκα MODIVO για την παραγωγή ρούχων χρησιμοποιεί υφάσματα υψηλής ποιότητας που εισάγονται, μεταξύ άλλων, από την Ιταλία, την Ισπανία και την Πορτογαλία, και η άψογη κατασκευή τους συνδυάζεται με μια πρωτοποριακή μορφή.Τα ρούχα και αξεσουάρ Rage Age για γυναίκες και άνδρες διατίθενται αποκλειστικά σε δύο σημεία – epapoutsia.gr και MODIVO.

Η μάρκα Rage Age επιστρέφει με στυλ! Το brand που συνδέεται με το ηδονιστικό, μαξιμαλιστικό και εκφραστικό στυλ κάνει το ντεμπούτο του στο MODIVO με μια συλλογή ρούχων και παπουτσιών για εκείνη και για εκείνον. Για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022, η μάρκα μας προσκαλεί σε έναν κόσμο απόλαυσης: μεγάλης μόδας, σε χορευτικές νύχτες και σε ταξίδια κύρους.

Ο Γάλλος φωτογράφος και σκηνοθέτης Rémi Lamandé, ο οποίος συνεργάζεται με τον Louis Vuitton, τη μάρκα Miu Miu και τον Thom Browne, απαθανάτισε τους θρύλους της βιομηχανίας της μόδας: την Irina Shayk και τον Jon Kortajarena. Δες τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας!

Αγαπάς την πολυτέλεια; Εκτιμάς την ακριβής ραπτική; Πιστεύεις, ότι το περισσότερο είναι πάντα καλύτερο; Τότε η μάρκα Rage Age είναι για σένα! Σε αντίθεση με τις μάρκες που προσφέρουν μινιμαλιστικά ρούχα, η Rage Age ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών που θέλουν να ξεχωρίζουν από το πλήθος με πρωτότυπα ρούχα. Η τελευταία προσφορά της μάρκας θα αρέσει σε όλους όσους εκτιμούν το glamor style τόσο σε casual όσο και σε επίσημη έκδοση. Σέξι σχέδια που τονίζουν τη σιλουέτα, μοντέρνα prints, μεγάλα λογότυπα και υλικά υψηλής ποιότητας είναι η ουσία της νέας έκδοσης του brand Rage Age.

Η γυναίκα του brand Rage Age είναι ταυτόχρονα σέξι και ρομαντική, αυθόρμητη, προσέχει πολύ την εμφάνισή της. Της αρέσει να περιβάλλεται από όμορφα αντικείμενα, να περνάει χρόνο σε πολυτελή μέρη και να διασκεδάζει με τη ζωή. Το στυλ της μπορεί να περιγραφεί ως σέξι & glam. Καθημερινά επιλέγει ένα μοδάτο σετ φόρμας ή τζιν και ένα crop-top, και για το βράδυ φοράει ένα αισθησιακό φόρεμα με κοψίματα, συνδυάζοντας το με εκφραστικά αξεσουάρ. Η γυναίκα Rage Age θέλει να τονίζει τη θηλυκότητά της, να είναι αισθησιακή και σέξι, ακόμα και σε καθημερινή βάση.

Ο άντρας του brand Rage Age έχει αυτοπεποίθηση, θάρρος, ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται τα πρωτότυπα ρούχα και αξεσουάρ. Ζει τη στιγμή, ζει τη ζωή στο φουλ, και τα ρούχα του αντικατοπτρίζουν τον τρόπο ζωής του. Στο κλαμπ ή για ένα βραδινό ραντεβού με φίλους, βάζει τζιν και ένα casual πουκάμισο που τονίζει το μυώδες σώμα του, ενώ για την καθημερινότητα επιλέγει ένα σετ φόρμας υψηλής ποιότητας. Ο άνδρας Rage Age τονίζει την αρρενωπότητά του σε κάθε βήμα και του αρέσει να ξεχωρίζει από το πλήθος. Το στυλ του μπορεί να περιγραφεί ως ένας συνδυασμός casual & glam.

Η γυναικεία συλλογή για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 είναι γεμάτη με σέξι γυναικεία φορέματα για πάρτι, για ένα ρομαντικό ραντεβού και σε κλαμπ, με πρωτότυπα prints, δαντέλες, μοντέρνα σούρα ή κοψίματα. Υπάρχουν επίσης τοπ που αναδεικνύουν τη σιλουέτα και μίνι φούστες. Η συλλογή περιλαμβάνει και πιο casual κομμάτια – σετ φόρμες σε ζουμερά χρώματα διακοσμημένα με γυαλιστερό λογότυπο μάρκας, τζιν με ξεβαμμένη όψη και μαγιό σε στυλ glamour. Η μάρκα, γνωστή μέχρι στιγμής για τα αξεσουάρ της σε στυλ rock’n’roll, προσφέρει μια χούφτα νέων προϊόντων για τη φετινή σεζόν. Οι εξαιρετικά μοντέρνες παντόφλες με τακούνι σε νέον χρώματα, πανέμορφες γόβες στιλέτο και καπιτονέ τσάντες με χοντρό λουράκι αλυσίδα είναι τα σήματα κατατεθέν της συλλογής.

Η ανδρική συλλογή Rage Age SS22 περιλαμβάνει κυρίως καλά ραμμένα πουκάμισα για πάρτι και δουλειά σε διάφορες παραλλαγές: τζιν, βαμβακερά, με σχέδια, μονόχρωμα, πολύχρωμα ή λευκά. Φορέσε τα με ανέμελο τρόπο, ελαφρώς ξεκούμπωτα. T-shirts που τονίζουν το σώμα με μοντέρνες στάμπες, τζιν με ξεβαμμένη όψη και bomber jackets με πρωτότυπα prints. Η βάση της μάρκας είναι τα casual ρούχα, γι’ αυτό μπορούμε να βρούμε και ανδρικές σετ φόρμες από μαλακό βαμβάκι. Τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν δερμάτινα αθλητικά παπούτσια με το λογότυπο της μάρκας, τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με τζιν και φόρμες, καθώς και πιο κομψές προτάσεις – ανδρικά loafers.

Θα βρεις τη συλλογή Rage Age για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2022 αποκλειστικά στο MODIVO!

τάσεις και συμβουλές
Insta News