ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Τι να φορέσεις την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Δες ιδέες για πανέμορφα outfit

3 min.

Τι να φορέσεις την ημέρα των ερωτευμένων για να φαίνεσαι όμορφη και να νιώθεις αυτοπεποίθηση; Το outfit για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2023 πρέπει να είναι θηλυκό και να κάνει το άλλο σου μισό να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου! Καθένας από εμάς έχει διαφορετική αντίληψη για το τέλειο ρομαντικό ραντεβού, και το ντύσιμο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα πρέπει να προσαρμόζεται κυρίως στις δικές σου προτιμήσεις και ανάγκες – θυμήσου, ότι η άνεση έχει προτεραιότητα. Ρίξε μια ματιά παρακάτω και πάρε έμπνευση από τις πανέμορφες ιδέες για outfit για του Αγίου Βαλεντίνου.

MSS

Σου αρέσουν τα θηλυκά φορέματα; Ή μήπως προτιμάς τα ρετρό ρούχα που λατρεύουν οι Γαλλίδες influencers; Σου έχουμε μερικές προτάσεις για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να σε βοηθήσουμε να γοητεύσεις το άλλο σου μισό!

Πότε είναι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2023; Η γιορτή των ερωτευμένων γιορτάζεται όπως πάντα στις 14 Φεβρουαρίου. Η μέρα που γιορτάζουμε την αγάπη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ξεφύγουμε από τις καθημερινές μας υποχρεώσεις και να περάσουμε χρόνο με το άλλο μας μισό. Είτε σχεδιάζετε ένα ρομαντικό δείπνο είτε θα μείνετε στο σπίτι, αξίζει να σκεφτείς το σωστό ντύσιμο. Τι να φορέσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2023; Ειδικά για σένα έχω ετοιμάσει ιδέες για outfit που μπορείς εύκολα να τις αναδημιουργήσεις στο σπίτι. Όλα αυτά τα ρούχα θα τα βρεις φυσικά στο MODIVO!

Δες επίσης: Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για εκείνη και για εκείνον >>>

Αν το βράδυ της Ημέρας του Αγίου βαλεντίνου θα πάτε για ένα ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο, επίλεξε ένα κομψό και αισθησιακό ντύσιμο. Η δαντέλα, η διαφάνεια και τα εσώρουχα είναι πολύ δημοφιλή στοιχεία αυτή τη σεζόν, γι’ αυτό μπορούν να γίνουν αφετηρία για τη δημιουργία ντυσίματος για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η τέλεια εμφάνιση για αυτή την ξεχωριστή βραδιά, που σίγουρα θα αρέσει στο άλλο σου μισό, θα είναι λοιπόν ένα μαύρο φόρεμα με δαντέλα.

Αν το outfit με φόρεμα δεν σας αρέσει και πολύ, μια εξίσου αισθησιακή και θηλυκή επιλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι το κορμάκι με δαντέλα. Οι στυλίστες και οι trendsetters έχουν ερωτευτεί την τάση «underwear as outerwear», δηλαδή τον συνδυασμό των εσωρούχων με καθημερινά outfit, και κατά τη γνώμη μας, ένα ρομαντικό ραντεβού με τον αγαπημένο σου είναι η τέλεια ευκαιρία για να το δοκιμάσεις. Για ένα ανέμελο και ταυτόχρονα σέξι look, σέταρε ένα σουτιέν με δαντέλα ή κορμάκι με μια μίνι φούστα και ένα oversized σακάκι.

Οι Γαλλίδες είναι οι καλύτερες στη δημιουργία ανέμελων, ρομαντικών look. Μοιάζουν σαν να μη νοιάζονται καθόλου για το outfit, αλλά ταυτόχρονα είναι τελειοποιημένο και εκλεπτυσμένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το στυλ τους δίνει τόση μεγάλη έμπνευση. Μία από τις πιο δημοφιλείς Γαλλίδες – η Jeanne Damas – συνδυάζει τέλεια τα κλασικά ρετρό κομμάτια με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας. Η ιδέα για το ντύσιμο του Αγίου Βαλεντίνου 2023 σε γαλλικό στυλ είναι μια φλοράλ μπλούζα, ψηλόμεσο τζιν, χρυσά σκουλαρίκια και ελαφρώς τονισμένα χείλη. Ένα τέτοιο look θα σου χαρίσει κοριτσίστικη γοητεία και θα κάνει τον σύντροφό σου να μην μπορεί να πάρει τα μάτια από πάνω σου!

Αν δεν σου αρέσουν τα φλοράλ μοτίβα, εμπνεύσου από το look μιας άλλης Γαλλίδας it-girl. Η Julie Ferreri επέλεξε ένα λευκό πουκάμισο με φιόγκο, με το οποίο φόρεσε μια τουίντ φούστα που είναι πολύ της μόδας αυτή τη σεζόν. Το όμορφο συμπλήρωμα του ρομαντικού συνόλου της Γαλλίδας είναι οι γοητευτικές κάλτσες με βολάν. Μπορείς να αναδημιουργήσεις το look της ή να δημιουργήσεις τη δική σου έκδοση – ένα πουκάμισο και μια ψηλόμεση φούστα είναι πάντα ένας υπέροχος συνδυασμός, ιδανικός και για ένα ρομαντικό ραντεβού!

Η Miranda Priestly από την ταινία «Ο διάβολος φοράει Prada» θα αποκαλούσε πιθανώς ένα φόρεμα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ως μια πολύ συνηθισμένη ιδέα. Όμως στο MODIVO θα βρεις πολλά σχέδια που απέχουν πολύ από αυτή την κριτική περιγραφή. Θέλεις να μπεις εντελώς στο κλίμα της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου; Επίλεξε ένα ρομαντικό κόκκινο φόρεμα!

Όταν πρόκειται για το look για του Αγίου Βαλεντίνου, η δαντέλα, τα φουσκωτά μανίκια, το βαθύ ντεκολτέ και τα εφαρμοστά κομμάτια είναι πολύ επιθυμητά! Μια εξίσου υπέροχη ιδέα θα είναι λοιπόν ένα μαύρο φόρεμα που μοιάζει με νυχτικό ή ένα μίνι φόρεμα με cut-outs. Αυτή την ξεχωριστή βραδιά, το ντύσιμό σου πρέπει να τονίζει τα δυνατά σου σημεία και να σου δίνει αυτοπεποίθηση.

Τα πολύ θηλυκά σύνολα δεν είναι του γούστου σου και δεν σου αρέσει να αφιερώνεις πολύ χρόνο στη δημιουργία των outfit σου; Πάρε έμπνευση από τις influencers που είναι επίσης πιστές στον μινιμαλισμό και ξέρουν πώς να ντυθούν για κάθε περίσταση χωρίς να χάνουν το στυλ τους. Ένα σύνολο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν χρειάζεται να είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, γι’ αυτό ακολουθώντας το παράδειγμα των πιο cool κοριτσιών στο Instagram, σου προτείνουμε τον ακόλουθο στυλάτο συνδυασμό: κοντό σακάκι, τζιν baggy και μπότες με μυτερή μύτη.

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Christian Vierig via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News