ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Μπουφάν με κρόσσια – πώς να το φορέσεις; Πάρε έμπνευση από τα outfits των δημοφιλών influencers!

2 min.

Συνοψίζοντας τις εβδομάδες μόδας για τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι, μπορούμε να πούμε ότι οι σχεδιαστές ερωτεύτηκαν ξανά τα κρόσσια. Όχι μόνο οι τσάντες, αλλά και τα μπουφάν, τα φορέματα και οι φούστες διαθέτουν αυτή τη λεπτομέρεια. Στις πασαρέλες των brands όπως Isabel Marant, Prada και Versace, εμφανίστηκαν σε εκδόσεις από σουέτ, λείο δέρμα και με ασημένιες χάντρες. Αν θέλεις να διαλέξεις ένα αξεσουάρ με κρόσσια, αυτή τη σεζόν προτίμησε ένα μπουφάν. Πώς να το φορέσεις; Δες τις μοντέρνες εμφανίσεις των it-girls, που έχουν λατρέψει αυτό το κομμάτι της ντουλάπας.

MSS

Ανακάλυψε τα πιο όμορφα outfits με μπουφάν με κρόσσια που παρουσιάζουν οι δημοφιλείς influencers.

Αυτή τη σεζόν, το δερμάτινο biker jacket με κρόσσια αποκτά νέο χαρακτήρα. Μπορεί να είναι μακρύ ή κοντό, με φουσκωτά μανίκια ή να μοιάζει με το baseball jacket – με ασύμμετρο φερμουάρ ή με μεγάλα κουμπιά – το σημαντικό είναι να ξεχωρίζει με κάτι. Αντικατάστησε το κλασικό μαύρο μοντέλο με ένα από τα πιο μοντέρνα χρώματα της σεζόν: το έντονο μπλε του κοβαλτίου, τη ροζ απόχρωση viva magenta pink ή το πράσινο του γρασιδιού.

>>>Δες επίσης: Επιλέχθηκε το χρώμα της χρονιάς 2023 από το Ινστιτούτο Pantone! Δες ρούχα και αξεσουάρ στην απόχρωση Viva Magenta

Η Giulia De Lellis με δερμάτινο μπουφάν με κρόσσια
Η Giulia De Lellis με δερμάτινο μπουφάν με κρόσσια – Edward Berthelot via Getty Images

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα outfit με μπουφάν με κρόσσια είδα στο Instagram της Giulia De Lellis. Το μοντέλο και influencer φόρεσε ένα biker jacket με κρόσσια σε χρώμα μπλε του κοβαλτίου μαζί με ένα σύνολο με παντελόνι wide leg και ένα crop top. Ο συνδυασμός δερμάτινων στοιχείων με ρομαντικές πινελιές είναι μια εξαιρετική ιδέα για ένα όμορφο ανοιξιάτικο look.

τζιν μπουφάν με κρόσσια γυναικεία
Φωτογραφία: Edward Berthelot via Getty Images

Τα total denim look είναι μια ισχυρή τάση αυτής της σεζόν, όπως αποδεικνύεται από τα outfits των it-girls με τα οποία εμφανίστηκαν στη φετινή Εβδομάδα Μόδας. Ένα τζιν μπουφάν με κρόσσια μπορεί να αποτελέσει τη βάση για αυτό το ντύσιμο. Σέταρε το με τζιν mom fit ή τζιν boyfriend με κρόσσια και με ένα απλό, μονόχρωμο T-shirt. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με μποτάκια με τακούνι και μια έγχρωμη μίνι τσάντα. Φόρεσε το τζιν μπουφάν με διακοσμητικά κρόσσια επίσης και με φορέματα – προτίμησε ιδίως τα slip dress και τα φούτερ φορέματα.

Η Olivia Palermo ντυμένη με σουέτ μπουφάν με κρόσσια
Η Olivia Palermo ντυμένη με σουέτ μπουφάν με κρόσσια – Christian Vierig via Getty Images

Τα έθνικ μοτίβα και τα ρούχα σε στυλ boho είναι μία από τις τάσεις της σεζόν spring/summer που προωθούνται από κορυφαίους σχεδιαστές. Η Olivia Palermo, Αμερικανίδα μοντέλο και influencer, επέλεξε ένα καφέ μπουφάν με κρόσσια και γεωμετρικά μοτίβα, και το συνδύασε μαζί με μπότες over the knee με χοντρή πλατφόρμα. Το it-girl αποδεικνύει ότι το boho στυλ δεν είναι μόνο τα αέρινα φορέματα και τα patchwork πουκάμισα, αλλά και τα πιο «δυνατά» κομμάτια της ντουλάπας, όπως το σουέτ μπουφάν με κρόσσια.

Η Gitta Banko με overshirt με κρόσσια
Η Gitta Banko με overshirt με κρόσσια – Isa Foltin via Getty Images

Διακρίνεται από oversized κόψιμο, μοντέρνες λεπτομέρειες της φετινής σεζόν, πρακτικές τσέπες και γιακά. Το overshirt με κρόσσια είναι ένα από τα πιο trendy μπουφάν για την άνοιξη. Πώς να το φορέσεις; Συνδύασε το oversized μοντέλο με μίνι φόρεμα και μπότες με φαρδύ γάμπα, ενώ το κοντό overshirt μαζί με εφαρμοστό τζιν παντελόνι και μποτάκια με snake print. Ακολουθώντας την influencer Gitta Banko, ολοκλήρωσε τα απλά outfits σου με πρωτότυπα αξεσουάρ – μια μικρή μαλακή τσάντα ή τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου εξακολουθούν να είναι πολύ της μόδας.

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Spring 2023 fashion trends: γυναικεία μπουφάν

τάσεις και συμβουλές
Insta News