ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Μοντέρνα δερμάτινα παντελόνια. Casual συνδυασμοί εμπνευσμένοι από το στυλ των σταρ και των influencers

3 min.

Το δερμάτινο παντελόνι δεν χρειάζεται να είναι μέρος μιας ροκ ή πανκ εμφάνισης. Δείχνει υπέροχο σε πολλές εκδόσεις, όπως αποδεικνύεται από τα σύνολα που φορούν οι celebrities, οι influencers και αυτά που παρουσιάζονται στις πασαρέλες κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας. Δες ποιο μοντέλο δερμάτινου παντελονιού να επιλέξεις και πώς να το φορέσεις!

Δερμάτινα παντελόνια σωλήνας, μοντέλα straight leg, καμπάνα, cargo, παντελόνες, παντελόνια bootcut και άλλα μπορούν να είναι στοιχείο πολλών επιτυχημένων σχεδιασμών. Δες που μπορείς να αγοράσεις τα πιο μοντέρνα μοντέλα!

Τα δερμάτινα παντελόνια εμφανίζονται συνεχώς στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας. Οι σχεδιαστές επικεντρώνονται κυρίως σε χαλαρά κοψίματα και σε κλασικά χρώματα. Συχνά συνδυάζονται με ένα ασορτί τοπ, όπως ένα σακάκι, αλλά υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές. Δες πώς φοριούνται τα δερμάτινα παντελόνια στα πιο μοδάτα χρώματα από δημοφιλείς influencers και επίλεξε ένα μοντέλο για τον εαυτό σου!

Μαύρο δερμάτινο παντελόνι – συνδυασμοί των influencers

Το μαύρο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πάρα πολύ με τα δερμάτινα παντελόνια. Είναι μια επιτυχημένη επιλογή όχι μόνο για τη μοτοσικλέτα αλλά και για τα casual outfit. Οι τελευταίες συλλογές αποδεικνύουν πόσες διαφορετικές εκδόσεις αυτού του μοντέλου υπάρχουν. Τα μαύρα δερμάτινα παντελόνια εμφανίστηκαν στη συλλογή Versace για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2020/2021, μια σεζόν αργότερα τα παρουσίασε ο Louis Vuitton και μετά από ένα χρόνο επέστρεψαν σε μια έκδοση για τις πιο κρύες εποχές στην πασαρέλα της Alberta Ferretti. Στη δημιουργία αυτής της τάσης συμβάλλουν και οι influencers. Η Sasha Simón προωθεί ψηλόμεσο μαύρο δερμάτινο παντελόνι, ενώ η Anastasia Shepelevich παρουσιάζει ένα μοντέλο με φαρδύ μπατζάκι. Μπορείς να βρεις παρόμοια στο MODIVO.

Πώς φορούν οι δημοφιλείς fashionistas το καφέ δερμάτινο παντελόνι;

Ανάμεσα στα χρώματα που φαίνονται όμορφα στα δερμάτινα ρούχα είναι οι διάφορες αποχρώσεις του καφέ, κάτι που φαίνεται καλά στις συλλογές των τελευταίων σεζόν. Οι σχεδιαστές τα προωθούν ακόμη και σε δερμάτινα κοστούμια. Έμπνευση σχετικά με το καφέ δερμάτινο παντελόνι μπορείς να βρεις στις φωτογραφίες των συλλογών Marc Cain για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2020/2021, Lanvin για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 και Hermes για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2021-2022. Οι δημοφιλείς influencers δείχνουν πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις συμβουλές της πασαρέλας. Η Darja Barannik εστιάζει στην κομψότητα και συνδυάζει το καφέ δερμάτινο παντελόνι με ένα κλασικό σακάκι, και η Annabel Rosendahl επιλέγει ένα casual στυλ και το φοράει με ένα απαλό ζιβάγκο.

Το μαύρο δερμάτινο παντελόνι μπορεί να αποτελεί μέρος πολλών συνδυασμών. Ο χαρακτήρας που θα του δώσεις εξαρτάται από τα υπόλοιπα στοιχεία του σετ. Δες πώς το σετάρουν οι διάσημες fashionistas και βρες έμπνευση για σένα!

Μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε κομψή έκδοση

Τα τελευταία χρόνια τα δερμάτινα κοστούμια προωθούσαν οι μάρκες όπως Bottega Veneta, Hermes και Ohh-White. Για το λόγο αυτό, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τα βλέπουμε αρκετά συχνά στα σύνολα των it-girls στο Instagram. Ένα από αυτά παρουσιάστηκε από τη Viky Rader. Το total black look της influencer σπάει μόνο από χρυσές πινελιές με τη μορφή αγκράφας και αλυσίδες που διακοσμούν τις σαγιονάρες. Αυτό είναι ένα τέλειο σετ για κάθε γυναίκα που της αρέσει το power dressing style.

Μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε casual έκδοση

Το δερμάτινο παντελόνι, ακόμα και σε συνδυασμό με σακάκι, δεν χρειάζεται να δείχνει κομψό. Η Sarah Ashcroft το επιβεβαιώνει. Τα στοιχεία σε διάφορα στυλ είναι μόνο ένας από τους λόγους για τους οποίους αποχωρίζει την παραδοσιακή προσέγγιση στο κοστούμι. Εδώ, το δερμάτινο μπουφάν δεν καθορίζει την αντίληψη του συνόλου. Το κλειδί είναι τα αξεσουάρ – τα αθλητικά Nike Dunk και μια αθλητική τσάντα Prada. Χάρη σε αυτά δημιουργήθηκε ένα casual outfit με δερμάτινο παντελόνι.

Μαύρο δερμάτινο παντελόνι σε ροκ έκδοση

Το μαύρο δερμάτινο παντελόνι ταιριάζει υπέροχα με ροκ συνδυασμούς. Το μόνο που χρειάζεσαι για να του δώσεις αυτόν τον χαρακτήρα είναι ένα μπουφάν perfecto ή τα ογκώδη, βαριά παπούτσια. Μπορείς να επιλέξεις για παράδειγμα τα παπούτσια workers, όπως το έκανε η Erica Hoida. Τα ογκώδη μποτάκια, π.χ. με τουξ ή μεταλλικά στοιχεία είναι επίσης μια πολύ καλή επιλογή. Όλα εξαρτώνται από το αν θέλεις να επιλέξεις παπούτσια φλατ ή με τακούνι.

Οι σταρ συχνά εμφανίζονται με τα δερμάτινα παντελόνια. Στο κόκκινο χαλί έχουν ποζάρει με αυτά οι celebrities όπως η Miley Cyrus, η Selena Gomez, η Gwen Stefani και η Olivia Palermo. Ωστόσο, ακόμη πιο εμπνευστικά είναι τα καθημερινά σύνολα τους, τα οποία μπορούμε ύστερα να προσπαθήσουμε να αναδημιουργήσουμε. Ανάμεσά τους υπάρχουν ιδέες για εμφανίσεις με διάφορα μοντέλα, όπως το δερμάτινο παντελόνι σωλήνας της Lily Collins ή το παντελόνι σε ίσια γραμμή της Hailey Bieber. Δες ποια άλλα σχέδια έχουν επιλέξει οι σταρ!

Δερμάτινο παντελόνι καμπάνα στο outfit της Kendall Jenner

Τα ρούχα της Kendall Jenner συχνά χαρακτηρίζονται από τις τάσεις της δεκαετίας του ’90, μία από τις οποίες έχει παρουσιάσει πολλές φορές και είναι το παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι. Η γκαρνταρόμπα του μοντέλου δεν περιλαμβάνει μόνο denim και υφασμάτινα μοντέλα – πρόσφατα εμφανίστηκε με δερμάτινο παντελόνι καμπάνα. Παραμένοντας στο κλίμα του τέλους του αιώνα, το συνδύασε με ένα crop top.

Δερμάτινο παντελόνι με φαρδύ μπατζάκι στο outfit της Kim Kardashian

Πρόσφατα, οι σχεδιαστές μόδας μας προτείνουν όλο και πιο φαρδιά μπατζάκια. Αυτή η τάση δεν έχει ξεφύγει από την Kim Kardashian. Η σταρ επέλεξε το συγκεκριμένο σχέδιο σε δερμάτινη έκδοση και το παρουσίασε σε total brown look. Πρέπει να παραδεχτούμε, ότι αυτή είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή όταν θέλουμε να συνδυάσουμε διαφορετικά υλικά και υφές σε ένα σύνολο.

Δερμάτινο παντελόνι cargo στο σετ της Bella Hadid

Η Bella Hadid είναι επίσης μία από τις φαν της μόδας της δεκαετίας του ’90. Το μοντέλο έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει πολύ καλά τις τάσεις εκείνης της δεκαετίας. Πρόσφατα, αποφάσισε να φορέσει ένα παντελόνι με τσέπες στα μπατζάκια. Ωστόσο, δεν επέλεξε κλασικό παντελόνι από ύφασμα, αλλά από δέρμα. Συνδύασε το χαλαρό παντελόνι με ένα εφαρμοστό πουλόβερ. Τέτοιες αντιθέσεις δημιουργούν πάντα ένα επιτυχημένο ντουέτο.

Δερμάτινο παντελόνι cargo MSGM

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot / via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News