MODIVO DAYS -20%! Κέρδισε extra προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα από top μάρκες ΔΕΣ >>>

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Ανδρικές άνετες πιτζάμες, ιδανικές για τις χειμωνιάτικες βραδιές – επισκόπηση

1 min.

Τίποτα δεν θα κάνει μια χειμωνιάτικη βραδιά πιο ευχάριστη από μια άνετη, μαλακή πιτζάμα. Στο MODIVO θα βρεις ανδρικά σετ 100% από βαμβάκι – ευχάριστα στο δέρμα και που θα αγκαλιάσουν το σώμα σου. Τα μινιμαλιστικά μοντέλα σε υποτονικά χρώματα σίγουρα θα αρέσουν σε πολλούς άνδρες. Ποια ανδρική πιτζάμα αξίζει να διαλέξεις αυτόν τον χειμώνα; Δες τις προτάσεις μας!

modivo days 2024

Η τέλεια ανδρική πιτζάμα πρέπει να είναι χαλαρή και να είναι φτιαγμένη από υλικό που είναι ευχάριστο στην αφή, κατά προτίμηση φυσικό και αναπνεύσιμο. Εδώ πάνω απ’ όλα μετράει η άνεση σου, αν και η αισθητική είναι επίσης σημαντική. Τα χειμωνιάτικα βράδια, αξίζει να επιλέξεις μια πιτζάμα με μακρύ μανίκι και μακρύ παντελόνι – κατά προτίμηση μία που να μοιάζει με μια άνετη φόρμα. Αν αγαπάς τον μινιμαλισμό και απλά σχέδια, διάλεξε ένα λείο σετ σε υποτονικό χρώμα.

430431

Πιτζάμα σε χρώμα μπλε σκούρο Guess και Boss

Και ποιος είπε, ότι στην κρεβατοκάμαρα δεν μπορεί να υπάρχει στυλ και πρωτοτυπία; Όπως επαναλαμβάνει συχνά η Άννα Ντέλο Ρούσο – η μόδα μπαίνει παντού. Η πιτζάμα πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.

432433

Fila / Guess

Έχεις αδυναμία στα αστεία print στα T-shirts ή στα πρωτότυπα σχέδια; Δεν χρειάζεται να τα εγκαταλείψεις ακόμη και κατά τη διάρκεια των χαλαρών, χειμωνιάτικων βραδιών.

434

Polo Ralph Lauren / Emporio Armani Underwear

Μια επώνυμη ανδρική πιτζάμα είναι επίσης μια φανταστική ιδέα για χριστουγεννιάτικο δώρο. Δες τις πιτζάμες που προσφέρονται από το MODIVO, και κάνε ένα ειδικό δώρο στο αγαπημένο σου πρόσωπο.

τάσεις και συμβουλές
Insta News