Μόνο με το νέο app! 6€ προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα με τη χρήση του κωδικού ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Επιστροφή στο γραφείο 2024 – 7 φθινοπωρινές προτάσεις με ρούχα για τη δουλειά

3 min.

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επιστροφή στο σχολείο για τα παιδιά και την επιστροφή στην καθημερινότητα της εργασίας μετά τις διακοπές για τους μεγάλους. Κάνε πιο ευχάριστη αυτή τη μεταβατική περίοδο με μοντέρνα σύνολα. Δες τις επιλογές μας για φθινοπωρινά look γραφείου, από κομψές μέχρι και casual προτάσεις και κάνε δυναμική εμφάνιση στη δουλειά με αυτοπεποίθηση φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας!

Ετοιμάσου για την επιστροφή στο γραφείο με MODIVO!

Διαχρονικά κομμάτια όπως ένα σταυρωτό σακάκι, μια pencil φούστα, μια υφασμάτινη μακριά βερμούδα, ένα κομψό παντελόνι με πιέτες ή ένα επίσημο φόρεμα αποτελούν την τέλεια βάση για φθινοπωρινά σύνολα γραφείου. Εάν στη δουλειά σου υπάρχει αυστηρό dress code, οι επιλογές σου μπορεί να είναι σχετικά περιορισμένες, αλλά και πάλι μπορείς να ενσωματώσεις τις τελευταίες τάσεις στις εμφανίσεις σου. Αρκεί να προσθέσεις μοντέρνες πινελιές σε ρούχα κλασικού στυλ. Στις τάσεις αυτής της σεζόν ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων τα ριγέ γυναικεία κοστούμια που είναι ιδανική επιλογή για δυναμικές εμφανίσεις, αλλά και τα παντελόνια με φαρδύ μπατζάκι και τσάκιση. Συνδύασέ τα με ένα λευκό πουκάμισο και κλασικές μυτερές γόβες στιλέτο για ένα κομψό και αυστηρό office look.

σύνολο γραφείου με σακάκι

Ένα αυστηρό σακάκι, βερμούδα και μπότες ιππασίας συνθέτουν την hot τάση office siren. Θέλεις να μάθεις περισσότερα για αυτή; Μην παραλείψεις να διαβάσεις το άρθρο μας >>> Business casual ή smart casual: όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για αυτά τα στυλ Ανακάλυψε τη νέα τάση!

Τα τελευταία χρόνια, το κλασικό dress code γραφείου έχει εξελιχθεί και έχει γίνει πιο ευέλικτο. Οι εργαζόμενες γυναίκες επιλέγουν μπαλαρίνες ή μοκασίνια αντί για ψηλοτάκουνες γόβες και oversized κοστούμια αντί σε αυστηρή γραμμή, ενώ προτιμούν τα T-shirts από τα λευκά πουκάμισα. Όταν επιλέγεις ρούχα για το γραφείο, προτίμησε κομψά αλλά άνετα κομμάτια, όπως παντελόνια με φαρδύ μπατζάκι ή ένα tweed σακάκι που είναι πολύ της μόδας και αποπνέει έναν αέρα old money στυλ. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με διακριτικά και μοντέρνα αξεσουάρ, όπως π.χ. μια ζώνη με χρυσαφί αγκράφα, μίνιμαλ κοσμήματα και μια μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Δες επίσης >>> Dress code – τι είναι; Τύποι του dress code

κομψό σύνολο για τη δουλειά
Fot. Streetstyleshooters/Getty Images

Παρότι σε πολλούς χώρους εργασίας εξακολουθεί να υπάρχει αυστηρό dress code, τα smart casual σύνολα γίνονται ολοένα και πιο αποδεκτά. Η βάση για αυτά τα φθινοπωρινά look γραφείου περιλαμβάνει ελαφρώς oversized γυναικείο πουκάμισο μαζί με cigarette παντελόνι ή παντελόνι καμπάνα με τσάκιση. Επίλεξε τα κατάλληλα παπούτσια, όπως με τακούνι ή loafers και κάποιο πανωφόρι, όπως μια καπαρντίνα για να δημιουργήσεις ένα μοντέρνο αλλά παράλληλα κομψό σύνολο για τη δουλειά.

Επίσης, ένα μπλε πουκάμισο θεωρείται απαραίτητο κομμάτι σε μια γκαρνταρόμπα και επιπλέον είναι από τα πιο δημοφιλή ρούχα της σεζόν, ιδίως εάν είναι σε oversized ή αυστηρή γραμμή. Η ευελιξία που προσφέρει το κάνει ιδανικό τόσο για κομψά όσο και για casual σύνολα γραφείου – απλώς συνδύασέ το με ένα υφασμάτινο παντελόνι.

Μια ακόμη smart casual επιλογή είναι ο διαχρονικός συνδυασμός ενός λευκού πουκάμισου με ένα μπεζ παντελόνι, που είναι το ιδανικό σύνολο για κάθε εποχή. Προτίμησε ελαφρώς φαρδιές και άνετες γραμμές και ένα αυστηρό χτένισμα για να πετύχεις το business look με μια μοντέρνα πινελιά.

Μια γκαρνταρόμπα με φθινοπωρινά σύνολα για τη δουλειά δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς την κατάλληλη φούστα. Η denin φούστα έκανε δυναμική εμφάνιση τη σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι και εξακολουθεί να παραμένει αγαπημένο κομμάτι των fashionistas. Φέτος το φθινόπωρο, οι σχεδιαστές προσφέρουν μεγάλη ποικιλία στα στυλ, όπως μεταξύ άλλων σε γραμμή Α. Για preppy look στον χώρο εργασίας, συνδύασε φούστα με πουκάμισο, πρόσθεσε ένα πουλόβερ με V λαιμόκοψη και ένα bomber μπουφάν για μια εμφάνιση εμπνευσμένη από το στυλ των αμερικανικών κολεγίων.

φθινοπωρινό σύνολο γραφείου με φούστα και μπουφάν bomber

Το σακάκι είναι ένα βασικό και διαχρονικό κομμάτι για σύνολα γραφείου. Υπάρχουν διάφορες γραμμές και υλικά που μπορείς να επιλέξεις, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024-2025 το δέρμα, τόσο ματ όσο και γυαλιστερό, θα είναι πολύ στη μόδα. Επίλεξε ένα δερμάτινο σακάκι που μπορείς να συνδυάσεις με ένα λευκό πουκάμισο και μια πολύ μοντέρνα γραβάτα, ένα αξεσουάρ που προέρχεται από την ανδρική γκαρνταρόμπα. Αυτή η προσθήκη τονίζει το δυναμικό ντύσιμο και χαρίζει έναν μοναδικό αέρα ακόμη και στα πιο απλά σύνολα.

Τι παντελόνι να διαλέξεις για να αποκτήσεις ένα πολύ μοντέρνο look; Τα παντελόνια με φαρδιά μπατζάκια είναι από τις πιο κομψές επιλογές αυτής της σεζόν – αλλά και της επόμενης! Συνδύασέ το με μυτερές γόβες στιλέτο και θα έχεις ολοκληρώσει ένα trendy σύνολο για τη δουλειά.

γυναίκα που φοράει σακάκι, πουκάμισο, γραβάτα και τζιν με φαρδύ μπατζάκι

Το φόρεμα είναι επίσης ένα κομμάτι που μπορείς να συνδυάσεις με πολλούς τρόπους. Φέτος, τα midi και maxi μήκη είναι πολύ στη μόδα. Ταιριάζουν τέλεια με oversized σακάκια και ψηλές μπότες. Τα πλεκτά φορέματα είναι εξίσου μια υπέροχη επιλογή για τους πιο κρύους μήνες, ενώ τα ριγέ μοντέλα σε ουδέτερα χρώματα δημιουργούν τέλεια αντίθεση με μαύρα αξεσουάρ.

σύνολο γραφείου με φόρεμα
Fot. Christian Vierig/Getty Images

Το κοστούμι παραμένει μια αξιόπιστη και διαχρονική επιλογή για το γραφείο – κι όχι μόνο το φθινόπωρο. Τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μπεζ, το σκούρο μπλε και το μαύρο είναι κατάλληλα ακόμη και για χώρους εργασίας με πολύ αυστηρό και επίσημο dress code. Ωστόσο, εάν στη δουλειά σου δεν υπάρχει τόσο αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας, φέτος το φθινόπωρο μπορείς να επιλέξεις ένα κοστούμι σε κόκκινο χρώμα. Το κόκκινο είναι ένα από τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2024-2025, όπως βλέπουμε και στις κολεξιόν μεγάλων οίκων μόδας: Balmain, Mugler και Hermès.

σύνολο γραφείου με γυναικείο κοστούμι σε κόκκινο χρώμα

Ρίξε μια ματιά στην τελευταία κολεξιόν MODIVO και δημιούργησε φθινοπωρινά σύνολα για το γραφείο με στοιχεία απευθείας από τις πασαρέλες!

τάσεις και συμβουλές
Insta News