ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Fall/Winter 2023-2024: μοντέρνα ανδρικά μπουφάν. Δες τις τάσεις από τις πασαρέλες

2 min.

Το φθινόπωρο και ο χειμώνας πλησιάζουν, οπότε αξίζει να σκεφτείς να αγοράσεις ένα ζεστό μπουφάν ή παλτό. Τα μοντέρνα ανδρικά μπουφάν για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2023-2024 που προτείνονται από κορυφαίους σχεδιαστές περιλαμβάνουν τόσο γνωστά κλασικά κομμάτια όσο και εκπληκτικές καινοτομίες. Ανάμεσα τους θα βρούμε χειμωνιάτικα μπουφάν με γούνινο γιακά, δερμάτινα μοντέλα σε κομψό στυλ και oversized μπουφάν bomber. Επιστρέφουν και τα πολύ μακριά ανδρικά παλτό. Δες τι άλλο εμφανίστηκε στις πασαρέλες αυτή τη σεζόν.

Αναρωτιέσαι ποια ανδρικά μπουφάν θα είναι της μόδας τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023; Δες παρακάτω τα πιο ενδιαφέροντα πανωφόρια κατευθείαν από τις πασαρέλες!

MSS

Την πρώτη θέση στη λίστα μας με τα μοντέρνα ανδρικά μπουφάν για το φθινόπωρο και το χειμώνα 2023-2024 καταλαμβάνει το αναντικατάστατο μπουφάν bomber. Τα καλά νέα είναι ότι τα varsity jacket, δηλαδή τα πανεπιστημιακά μπουφάν με μπαλώματα (Kenzo), καθώς και τα δερμάτινα μπουφάν σε κομψό στυλ (AMI) και τα oversized bomber jacket (Prada), είναι όλα στη μόδα. Τα πανωφόρια αυτού του τύπου θα ταιριάξουν τέλεια με κάθε casual look για το φθινόπωρο με τζιν ή φόρμες.

ανδρικά bomber jacket
Prada 
Φωτογραφία: Victor VIRGILE/Getty Images

Προτιμάς το κλασικό στυλ; Τότε σίγουρα θα σου αρέσουν τα κομψά ανδρικά μπουφάν. Στις τάσεις της μόδας για το φθινόπωρο/χειμώνα 2023-2024 κυριαρχούν τα παλτό που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο σε υποτονικά χρώματα. Αυτή είναι η τέλεια επιλογή για τους άνδρες που προτιμούν επίσημα outfits από τα ογκώδη πουπουλένια μπουφάν. Επίλεξε ένα μάλλινο παλτό μέχρι τον αστράγαλο σε ένα από τα basic χρώματα ή ένα μοντέλο με μοντέρνο καρό ή chevron μοτίβο.

Διάβασε επίσης: Ανδρική μόδα φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024 – ανακάλυψε τις κορυφαίες τάσεις από τις πασαρέλες >>>

ανδρικό μακρύ παλτό
Emporio Armani
Φωτογραφία: Victor VIRGILE/Getty Images

Για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024, οι σχεδιαστές προσφέρουν μια εναλλακτική λύση στο κλασικό ανδρικό biker jacket – ένα δερμάτινο μπουφάν που μοιάζει με σακάκι. Αυτό το μοντέλο, σε μια κομψή έκδοση με δετή ζώνη, προωθείται από τη μάρκα VAIN. Η Amiri επέλεξε ένα κοντό καφέ μπουφάν και ασορτί δερμάτινο παντελόνι. Το biker jacket είναι ένα κομμάτι της ντουλάπας που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και ταιριάζει με όλα: από casual παντελόνι chino και πουλόβερ, τζιν και basic T-shirts μέχρι το κοστούμι. Όταν αγοράζεις ένα τόσο ευέλικτο μπουφάν, αξίζει να επιλέξεις ένα ποιοτικό μοντέλο που θα σου κρατήσει για χρόνια. Αναρωτιέσαι ποια παπούτσια ταιριάζουν με ένα ανδρικό δερμάτινο μπουφάν; Τα chelsea boots και τα αθλητικά παπούτσια θα δείχνουν υπέροχα!

Διάβασε επίσης: Ανδρικό δερμάτινο μπουφάν – 5 ιδέες για outfit με biker jacket >>>

ανδρικό δερμάτινο μπουφάν
Amiri
Φωτογραφία: Victor Boyko/Getty Images

Σου αρέσουν τα streetwear vibes; Αν ναι, το πολύχρωμο μπουφάν XXL από την πασαρέλα του Louis Vuitton θα σου αρέσει σίγουρα. Το oversized ανδρικό πουπουλένιο μπουφάν είναι μια άνετη, ζεστή και εξαιρετικά μοντέρνα επιλογή για το φθινόπωρο και το χειμώνα 202-/2024. Θα τονίσει τέλεια τον χαρακτήρα των casual outfits με ένα καπέλο jockey. Θα είναι επίσης το τέλειο συμπλήρωμα των εμφανίσεων σε urban style με τζιν ή φόρμες. Η επιλογή μας για αυτή τη σεζόν; Ένα ανακλαστικό μπουφάν στο στυλ της δεκαετίας του 2000.

ανδρικό ανακλαστικό πουπουλένιο μπουφάν
Louis Vuitton
Φωτογραφία: Victor VIRGILE/Getty Images

Όσον αφορά τις ελαφρώς πιο ζεστές παραλλαγές των ανδρικών μπουφάν για το χειμώνα 2023, το μπουφάν από δέρμα προβάτου εμφανίστηκε επίσης στις πασαρέλες. Το μπουφάν με γούνινο γιακά συνδυάζει τη λειτουργικότητα και μια στυλάτη πινελιά, μεταμορφώνοντας όμορφα εμφανίσεις σε διάφορα στυλ. Αυτό το μπουφάν ταιριάζει καλύτερα με smart casual συνδυασμούς με παντελόνι chino και chelsea boots, αλλά μπορεί επίσης να φορεθεί με τζιν. Αναζήτησε έμπνευση για κομψές εμφανίσεις με το ανδρικό χειμερινό μπουφάν στην πασαρέλα του οίκου μόδας Hermes.

ανδρικό μπουφάν από δέρμα προβάτου
Hermes 
Φωτογραφία: Victor VIRGILE/Getty Images

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει >>> Τα πιο μοντέρνα ανδρικά παπούτσια – τάσεις φθινόπωρο/χειμώνας 2023-2024. Ποια μοντέλα θα εμφανιστούν σύντομα στους δρόμους;

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News