ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ανδρικά σορτς – πώς να τα φορέσεις; Δες τα πιο μοντέρνα looks

2 min.

Τα ανδρικά σορτς είναι το βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι. Η αρχή αυτής της περιόδου είναι μια καλή στιγμή για να ολοκληρώσεις την ντουλάπα σου με τα απαραίτητα πράγματα. Τα κοντά ανδρικά παντελόνια είναι ένα απόλυτο must-have ειδικά των τάσεων της μόδας του δρόμου. Πώς τα φοράνε οι σταρ του street style, οι influencers και τα μοντέλα; Δες παρακάτω, με τι να σετάρεις αυτό το στοιχείο της ντουλάπας! Τα πιο μοντέρνα σχέδια θα τα βρεις στο MODIVO.

MSS

Η αρχή της νέας σεζόν είναι η ιδανική στιγμή για την αναδιοργάνωση της γκαρνταρόμπας. Το σορτς αποτελεί ένα από τα απαραίτητα στοιχεία της ανδρικής ντουλάπας, σύμφωνα με τις παγκόσμιες πασαρέλες, καθώς και τις τάσεις street style.Τα φορούν τόσο οι influencers όσο και οι σταρ. Ενώ, στις νέες συλλογές προωθούνται από μάρκες όπως: Dolce&Gabbana, Etro, Gucci και Rick Owens. Δες παρακάτω γιατί αξίζει να επενδύσεις στα ανδρικά σορτς και πώς να τα φορέσεις.

Τα κοντά ανδρικά σορτς έχουν εμφανιστεί στις παγκόσμιες πασαρέλες στις συλλογές από τις πιο δημοφιλείς μάρκες. Τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 δεν υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά το σχέδιο – τόσο οι πιο μακριές και πιο επίσημες βερμούδες όσο τα κοντά παντελονάκια είναι στις τάσεις. Το ίδιο ισχύει και για το μοτίβο. Μια καλή επιλογή θα είναι τα απλά, μονόχρωμα μοντέλα σε ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις, καθώς και τα φλοράλ σχέδια και τα σορτς σε στυλ workwear (μιας άλλης ισχυρής τάσης που προωθείται από μάρκες όπως: JW. Anderson, Dior και Gucci).

Σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας του δρόμου – αυτή τη σεζόν δυστυχώς εξαιρετικά περιορισμένης λόγω του κορονοϊού, και ως εκ τούτου μεταφοράς των περισσότερων επιδείξεων μόδας στην εικονική πραγματικότητα – τα σορτς αποτελούν τη βάση πολλών συνόλων και όχι μόνο για αυτή τη σεζόν. Γι’ αυτό, αν επενδύσεις σε αυτά τώρα, θα μπορέσεις να τα φορέσεις με τα περισσότερα ρούχα που έχεις ήδη στην ντουλάπα σου και όχι μόνο. Χωρίς δεύτερη σκέψη θα μπορέσεις να φορέσεις τα σορτς σου και τα επόμενα χρόνια – είναι ένα πολύ καθολικό στοιχείο που πρέπει να υπάρχει στην ντουλάπα σου.

557

Ανδρικό σορτς Bugatti / Ανδρικό σορτς CMP

Τόσο οι σχεδιαστές, όσο και οι influencers της μόδας συμφωνούν με το εξής: τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 οι πιο μοντέρνοι συνδυασμοί με το ανδρικό σορτς θα είναι αυτοί με τα T-shirts, μακρυμάνικες μπλούζες και τα πουκάμισα που θα τα βάζουμε μέσα στο παντελόνι. Θεωρητικά τίποτα το καινούργιο, αλλά αυτή η μικρή λεπτομέρεια αλλάζει πολλά. Πρώτα απ’ όλα, προσθέτει ανεμελιά και αβίαστη χαλαρότητα στην εμφάνιση. Επιπλέον, εξισώνει τις αναλογίες του σώματος, τονίζοντας τη μέση.

Αυτό επίσης μπορεί να σε ενδιαφέρει: Τάσεις: ανδρική μόδα για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2021 >>>

Τα σορτς συσχετίζονται με το αθλητικό στυλ και ουσιαστικά προέρχονται από αυτό, αλλά αυτή τη σεζόν on top θα είναι ο συνδυασμός του αθλητισμού και της κομψότητας. Την τρέχουσα σεζόν, η μόδα του δρόμου μας έχει αποδείξει ότι δεν υπάρχει πιο κομψός συνδυασμός απ’ ό, τι το κοντό παντελόνι με το σακάκι – αν μπορείς, κατά προτίμηση επίλεξε την ελαφρώς oversize έκδοση. Αυτό είναι ένα τέλειο σετ για λιγότερο επίσημα επαγγελματικά ραντεβού, ένα κομψό πάρτυ κάτω από τα αστέρια ή για cocktail party με φίλους.

558

Ανδρικό σορτς Calvin Klein Jeans / Ανδρικό σακάκι Joop!

Μια άλλη ισχυρή τάση, που μπορούμε να παρατηρήσουμε στους δρόμους των πιο μοντέρνων πόλεων, είναι τα ανδρικά σορτς σε συνδυασμό με το λευκό πουκάμισο. Αυτό το κλασικό και διαχρονικό σύνολο είναι μια μοντέρνα πρόταση και μια εναλλακτική λύση για το κομψό σακάκι.

Λόγω της σημερινής κατάστασης συνειδητοποιήσαμε ότι η άνεση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στις ντουλάπες μας. Άνετα και μαλακά υφάσματα ευχάριστα στην αφή και σχέδια που δεν περιορίζουν τις κινήσεις – αυτή είναι η βάση της καθημερινής ντουλάπας. Επομένως, μπορούμε να υποθέσουμε, ότι ο συνδυασμός ενός ανδρικού σορτς και μπλούζας θα σπάσει το ρεκόρ της δημοτικότητας αυτή τη σεζόν. Της μόδας θα είναι οι μινιμαλιστικοί συνδυασμοί λείων υφών και ουδέτερων χρωμάτων. Τα λεγόμενα hoodies, δηλαδή οι μεγάλες μπλούζες με κουκούλα θα φαίνονται επίσης υπέροχα στο σετ με το κοντό παντελόνι. Επίλεξε την παραλλαγή που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ σου και μην ξεχάσεις τα καθολικά αθλητικά!

559

Ανδρικό σορτς Tommy Hilfiger / Ανδρικό σορτς Alpha Industries

τάσεις και συμβουλές
Insta News