MODIVO DAYS -20%! Κέρδισε extra προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα από top μάρκες ΔΕΣ >>>

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Καμπάνια MODIVO: Όλη αυτή η λάμψη – οι πούλιες και η λάμψη ως τα πιο μοντέρνα στοιχεία του καρναβαλικού στυλ!

2 min.

Το καρναβάλι είναι η τέλεια στιγμή για να σχεδιάσουμε τις επιτυχίες μας και να γιορτάσουμε τη ζωή. Είναι επίσης μια υπέροχη ευκαιρία για να δημιουργήσουμε μοναδικά σύνολα με λάμψη. Οι πούλιες από πάνω μέχρι κάτω, το γυαλιστερό δέρμα ή τα τρισδιάστατα κρόσσια είναι στοιχεία που αξίζει να προσέξεις όταν ψάχνεις για μοντέρνα ρούχα για πάρτι. Πάρε έμπνευση από την καρναβαλική φωτογράφιση του MODIVO και δημιούργησε λαμπερές εμφανίσεις!

Γιόρτασε το καρναβάλι μαζί με το MODIVO, όπου θα βρεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σύμφωνα με τις κορυφαίες τάσεις από τις πασαρέλες της μόδας.

modivo days 2024

Το καρναβάλι είναι μια εποχή του χρόνου που δεν υπάρχει ποτέ αρκετή λάμψη! Επιπλέον, οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας όπως ο Balenciaga, ο Fendi ή ο Moschino στις συλλογές τους για αυτή τη σεζόν έχουν συμπεριλάβει πολλά λαμπερά φορέματα, παντελόνια και τσάντες διακοσμημένα με πούλιες, ζιρκόνια και πέρλες. Ακολουθώντας τις κορυφαίες τάσεις, διάλεξε το κοκτέιλ φόρεμα Ν° 21 σε χρώμα Bottega Green ή μαύρο παντελόνι καμπάνα με πούλιες από την ιταλική μάρκα TWINSET.

Ένα φόρεμα ή ένα παντελόνι από γυαλιστερή απομίμηση δέρματος είναι μια εξίσου τρέντι επιλογή. Τα εξαιρετικά μοντέρνα αυτή τη σεζόν έντονα χρώματα σε συνδυασμό με αυτό το ύφασμα φαίνονται εκπληκτικά! Μια βερνικωμένη μίνι φούστα, μεταξωτή μπλούζα σε στυλ εσωρούχων και ένα μαύρο σακάκι από τη μάρκα Patrizia Pepe είναι ένα τέλειο σετ για αποκριάτικες συναντήσεις με φίλους.

Το καρναβάλι είναι η ώρα του χορού, η οποία απελευθερώνει τις ενδορφίνες και μας φορτίζει με θετική ενέργεια. Κανένα outfit στην κίνηση δεν φαίνεται τόσο εντυπωσιακό όσο αυτό με τα κρόσσια. Προσθέτουν μια μοναδική τρισδιάστατη εμφάνιση στο look, γι’ αυτό και αγαπιούνται τόσο πολύ από τις επαγγελματίες χορεύτριες. Στο MODIVO θα βρεις ασυνήθιστα φορέματα με κρόσσια από τη σκανδιναβική μάρκα ROTATE.

Όλη αυτή η λάμψη: το χρυσό και το ασήμι είναι μια συνταγή για μια επιτυχημένη καρναβαλική εμφάνιση. Διάλεξε τα πιο λαμπερά αξεσουάρ. Πάρε έμπνευση από την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ‘20, απευθείας από τα πολυτελή πάρτι του Great Gatsby, και φόρεσε εντυπωσιακά μακριά σκουλαρίκια ή κοσμήματα με πέρλες. Ακολουθώντας τις κορυφαίες τάσεις από τις πασαρέλες, προτίμησε τις αλυσίδες για το λαιμό ή χοντρά βραχιόλια.

Ολοκλήρωσε το αποκριάτικο look σου με ψεύτικη γούνα ICE PLAY ή με τα αγαπημένα από την Όντρεϊ Χέπμπορν αισθησιακά μακριά γάντια. Ενώ όταν επιλέγεις μια τσάντα, πάρε ένα μικρό μοντέλο. Μια μικρή τσάντα φάκελος, στην οποία δύσκολα μπορείς να βάλεις το smartphone και το κραγιόν σου, αν και δεν είναι το πιο πρακτικό αξεσουάρ, θα δώσει στο ντύσιμό σου έναν μοναδικό χαρακτήρα, πράγμα που είναι και το ζητούμενο στο καρναβάλι!

Τάσεις στην ανδρική μόδα για το καρναβάλι

Ποιος είπε ότι οι πούλιες προορίζονται μόνο στις γυναίκες; Κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, διάλεξε ρούχα με λαμπερά ένθετα ή τα αγαπημένα από τους ηθοποιούς βελούδινα σακάκια. Η παραλλαγή σε ζουμερό πορτοκαλί χρώμα θα είναι μια εξαιρετική επιλογή. Κάνε τα αποκριάτικα σου outfit να είναι ένας συνδυασμός κομψότητας με μια νότα ανεμελιάς. Δώσε προσοχή στα κοστούμια με σχέδια ή τα πουκάμισα σε έντονο χρώμα. Μια εξίσου μοδάτη επιλογή είναι να προσθέσεις αξεσουάρ σε στυλ μποέμ στο σετ που αποτελείται από ένα κοστούμι και ένα μονόχρωμο μπλουζάκι. Ένα μαντήλι με σχέδια περασμένο αδιάφορα στο λαιμό, είναι ένα αξεσουάρ που θα σε κάνει να φαίνεσαι εξαιρετικά κομψός.

Κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού, κάνε λίγη τρέλα με τη μόδα και παίξε με την εκτυφλωτική λάμψη. Όλη αυτή τη λάμψη θα τη βρεις στο MODIVO.gr

τάσεις και συμβουλές
Insta News