ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Χρυσές τσάντες, ασημένια ψηλοτάκουνα, σκουλαρίκια με πέτρες – δες τι λαμπερά αξεσουάρ έχουν οι trendsetters στις ντουλάπες τους

3 min.

Το χρυσό και το ασημί χρώμα είναι μία από τις τάσεις της μόδας που δεν μπορούμε να την αγνοήσουμε αυτή τη σεζόν. Λαμπερά φορέματα και αστραφτερά αξεσουάρ εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων στις επιδείξεις των οίκων μόδας Prada, Versace και Dolce&Gabbana, και οι trendsetters τα έχουν λατρέψει. Δες ποια αξεσουάρ πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου για να αναβαθμίσεις εύκολα κάθε εμφάνιση.

Οι κορυφαίες trendsetters αποδεικνύουν ότι μπορούμε να φοράμε τα λαμπερά αξεσουάρ όλο το χρόνο. Στις γκαρνταρόμπες τους κυριαρχούν αστραφτερές τσάντες Prada, ασημένια ψηλοτάκουνα,ι καουμπόικες μπότες Isabel Marant και ζώνες με πέτρες.

Το νούμερο ένα ανάμεσα στα λαμπερά αξεσουάρ στις ντουλάπες των trendsetters είναι η χρυσή τσάντα. Αυτό το αστραφτερό αξεσουάρ θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος και προσθέτει μια μοναδική λάμψη σε κάθε look. Σου λείπουν ιδέες με τι μπορείς να τη συνδυάσεις; Δες τις προτάσεις μας!

Με τι ταιριάζει μια χρυσή τσάντα;

Έχεις ήδη μια χρυσή τσάντα στην ντουλάπα σου και αναρωτιέσαι με τι να τη φορέσεις; Σκοπεύεις να φορέσεις ένα λαμπερό outfit για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς ή για ένα άλλο πάρτι; Ένα αστραφτερό μοντέλο με πέτρες θα δείχνει υπέροχα. Η ίδια χρυσή τσάντα θα φαίνεται εξίσου όμορφα ως ολοκλήρωση ενός party look με παντελόνι ή ακόμη και μιας καθημερινής εμφάνισης με τζιν – δες το σύνολο της Katekijo. Αυτό το look είναι επίσης ένα τέλειο παράδειγμα για το πώς να συνδυάσεις χρυσά και ασημένια αξεσουάρ.

Χρυσή τσάντα για γάμο – ποιο μοντέλο να διαλέξεις;

Με τι άλλο μπορείς να σετάρεις μια χρυσή τσάντα; Αυτό το μοντέλο θα ταιριάξει τέλεια με ένα αέρινο φλοράλ φόρεμα ή ένα μινιμαλιστικό slip dress σε μπεζ ή ροζ χρώμα. Τι παπούτσια να φορέσεις μαζί με μια χρυσή τσάντα για να δημιουργήσεις ένα όμορφο outfit για γάμο; Ο πιο όμορφος και απλός συνδυασμός θα είναι η χρυσή τσάντα μαζί με ψηλοτάκουνα στο ίδιο χρώμα.

Οι trendsetters τρελαίνονται για τα ασημένια ψηλοτάκουνα παπούτσια με πέτρες που λανσάρει η Amina Muaddi, και όλα δείχνουν ότι η τάση για τα μεταλλικά παπούτσια δεν θα είναι προσωρινή – ρίξε μια ματιά στη συλλογή για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2023 της μάρκας Loewe και της Prada. Με τι μπορείς να τα συνδυάσεις; Δες παρακάτω!

Με τι να φορέσεις τα ασημένια ψηλοτάκουνα;

Τα ασημένια παπούτσια με τακούνι στιλέτο δείχνουν υπέροχα με total look μαζί με γυαλιστερό παντελόνι ή μια glitter φούστα, αλλά αυτές δεν είναι οι μόνες επιλογές που έχεις! Ταιριάζουν εξίσου όμορφα με πιο υποτονικά outfit με μαύρο φόρεμα.

Τι φόρεμα ταιριάζει με ασημί ψηλοτάκουνα;

Ένα μαύρο outfit είναι μια προφανής επιλογή για συνδυασμό με ασημί παπούτσια με τακούνι. Τι γίνεται με άλλα χρώματα; Τα λαμπερά ασημένια παπούτσια – είτε ψηλοτάκουνα πέδιλα είτε μπαλαρίνες- μπορείς να τα φορέσεις με οποιοδήποτε φόρεμα! Αν σου αρέσει ο μαξιμαλισμός, συνδύασε τα με ένα outfit με πούλιες. Προτιμάς μια ρομαντική εμφάνιση με μια πινελιά λάμψης; Φόρεσε ένα ροζ φόρεμα με δαντέλα. Αν δεν ξέρεις ποια τσάντα ταιριάζει με ασημί παπούτσια, πάρε έμπνευση από το look της Lindsi Watts και επίλεξε ένα λαμπερό μοντέλο του ίδιου χρώματος.

Μια στέκα μαλλιών με πέρλες ή πέτρες είναι ένα από τα αξεσουάρ που τραβούν αμέσως το βλέμμα. Οι influencers επιλέγουν πραγματικά πλούσια διακοσμημένα μοντέλα και τα συνδυάζουν με μαύρα φορέματα, διάφανες μπλούζες και κομψά πουκάμισα. Μια λαμπερή στέκα μαλλιών θα ολοκληρώσει όμορφα το outfit σου για έναν γάμο ή για την παραμονή των Χριστουγέννων.

Η επιστροφή της μόδας από τη δεκαετία του 2000, και κατά συνέπεια του στυλ Y2K, έφερε τα κρεμαστά σκουλαρίκια με ζιργκόν ξανά στα αφτιά μας. Αν παρακολουθείς προσεκτικά τις τάσεις της μόδας στο Instagram, σίγουρα τα έχεις παρατηρίσει στις εμφανίσεις πολλών influencers. Ακόμα ψάχνεις το κουράγιο να προσθέσεις λίγη λάμψη στην ντουλάπα σου; Τα σκουλαρίκια με στρας θα είναι μια καλή αρχή!

Τα αστραφτερά αξεσουάρ μπορούν να αλλάξουν κάθε outfit. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται είναι μια αστραφτερή ζώνη, κρεμαστά σκουλαρίκια με στρας ή μεταλλικά παπούτσια για να δώσεις μια ενδιαφέρουσα πινελιά σε ένα απλό ντύσιμο. Ψάχνεις ιδέες για το πώς να φορέσεις χρυσά και ασημένια αξεσουάρ; Οι κορυφαίες trendsetters θα σου δείξουν πώς να το κάνεις.

Τσάντες για ένα party look

Πούλιες, glitter, ζιργκόν, πέτρες – αυτά είναι τα χαρακτηριστικά για ένα ουάου party look. Τίποτα δεν θα τονίσει καλύτερα μια τέτοια εμφάνιση καλύτερα από μια ασημένια τσάντα. Προτίμησε μια λαμπερή τσάντα χειρός. Ένα τέτοιο μοντέλο μπορείς να βρεις στην προσφορά της μάρκας Aldo.

Ποιος είναι ο τρόπος της Leonie Hanne για να δείχνεις σαν σταρ; Φόρεμα με φτερά, κοσμήματα με πέρλες και πέδιλα με τακούνι και με στρας. Το look της Γερμανίδας it-girl είναι η τέλεια έμπνευση για ένα σύνολο για γάμο με ασημένια ψηλοτάκουνα. Τα καλά νέα είναι ότι αυτό το είδος παπουτσιών μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με τα περισσότερα outfit για έναν γάμο!

Ακόμα αναρωτιέσαι αν οι ασημένιες μπότες είναι της μόδας; Θα διαλύσω όλες τις αμφιβολίες σου. Τα μεταλλικά παπούτσια είναι μια εντυπωσιακή πινελιά κάθε εμφάνισης. Εδώ και μερικές σεζόν εμφανίζονται στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών μόδας, όπως ο Stuart Weitzman ή η Eva Minge. Η μόδα για τη μεταλλική λάμψη, εν μέρει εμπνευσμένη από τη σύγχρονη τεχνολογία, έχει επίσης κατακτήσει τους δρόμους και τις ντουλάπες των trendsetters, οπότε αξίζει να προσέξεις αυτό το trend. Να θυμάσαι, ότι όταν επιλέγεις ένα παπούτσι ως λαμπερή νότα στα καθημερινά outfit σου, μπορείς να υποτονίσεις τα υπόλοιπα στοιχεία της εμφάνισής σου.

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Edward Berthelot via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News