ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ανδρικά χειμωνιάτικα παλτά – επισκόπηση

2 min.

Το τέλειο ανδρικό παλτό συνδυάζει μερικά κύρια στοιχεία: πάνω απ’ όλα πρέπει να είναι πρακτικό και άνετο, αλλά επίσης και στυλάτο. Δεδομένου ότι είναι ένα στοιχείο της γκαρνταρόμπας που χρησιμοποιείται πιο συχνά από μια γραβάτα ή παπιγιόν, πρέπει να ταιριάζει με τα άλλα ρούχα της ντουλάπας σου. Αξίζει να διαλέξεις ένα απλό μοντέλο – θα αποδειχθεί τέλειο σε συνδυασμό με τις περισσότερες καθημερινές εμφανίσεις τόσο με ένα πουλόβερ, πουκάμισο ή με μια oversize μπλούζα με κουκούλα.

 

MSS

Η καπαρντίνα είναι ο «εκπρόσωπος» του κλασικού στυλ, ο οποίος αρχικά χρησιμοποιόταν ως πανωφόρι κατά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στο μέτωπο. Την καπαρντίνα τη φορούσαν οι αξιωματικοί και οι σταρ του Χόλιγουντ. Αρκεί να θυμηθούμε το περίφημο στυλιζάρισμα του Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ στην ταινία Καζαμπλάνκα (1942). Λίγα μοντέλα ρούχων μπορούν να περηφανευτούν για έναν τόσο μοναδικό παρελθόν. Θα φαίνεται τέλεια σε συνδυασμό με ένα μάλλινο ζιβάγκο και δερμάτινα παπούτσια oxfords, δημιουργώντας έτσι μια διαχρονική παραλλαγή του καθημερινού look.

433434

BUGATTI

Αυτό το μοντέλο δείχνει πολύ όμορφα μαζί με πιο σκούρες εμφανίσεις – θα τις δώσει ελαφρότητα, φωτίζοντας ελαφρώς όλο το σύνολο. Αυτό το χρώμα φαίνεται φανταστικά σε συνδυασμό με γκρι αποχρώσεις. Αξίζει να θυμάσαι, να μην φορέσεις υπερβολική ποσότητα μορφών και υφών στο σύνολο με αυτό το παλτό. Στις μπεζ και τις camel αποχρώσεις αρέσει περισσότερο η συντροφιά των απλών, μινιμαλιστικών ρούχων.

435436

BALDESSARINI/ TOMMY HILFIGER

Το παλτό που μοιάζει με ένα μακρύ πουλόβερ; Εμείς αναμφισβήτητα λέμε ναι! Τα μοντέλα από τη μάρκα Rage Age είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για άνδρες που ψάχνουν για ένα πανωφόρι που θα διαφέρει από ένα τυπικό πουπουλένιο μπουφάν, αλλά δεν αισθάνονται τελείως άνετα με την κλασική έκδοση του παλτού. Χάρη στις ασημένιες λεπτομέρειες όπως το φερμουάρ ή το φινίρισμα των πλαϊνών τσεπών το σύνολο παίρνει έναν rock ‘n’ roll χαρακτήρα. Πολύ λειτουργικό στοιχείο είναι επίσης η κουκούλα, η οποία συμβαίνει να είναι πολύ πολύτιμη το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

437438

RAGE AGE/ RAGE AGE

Τα καρό παλτό είναι ξανά της μόδας! Αυτό το μοτίβο που προωθούσαν αυτή τη σεζόν οι μεγάλοι οίκοι μόδας όπως ο Gucci και ο Givenchy είναι επίσημα ένα από τα πιο καυτά prints αυτόν τον χειμώνα. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι να συνδυάσεις τα prints – την τρέχουσα σεζόν μπορούμε να συνδυάζουμε διάφορα καρό μοτίβα και να εγκαταλείψουμε τη σκέψη ότι θα μας βγει μια υπερβολική εμφάνιση. Αυτή σίγουρα είναι μια τέλεια πρόταση για ατομιστικές, που δεν αποφεύγουν να κάνουν πειράματα με τη μόδα.

439440

TOMMY HILFIGER/ BALDESSARINI

Αυτό είναι ένα μοντέλο, που σίγουρα δεν χρειάζεται να το περιγράφουμε σε κανέναν. Είναι ένα από τα πιο κλασικά και διαχρονικά ρούχα. Φαίνεται υπέροχα τόσο μαζί με τα χρωματιστά στοιχεία της ντουλάπας, όσο και με το total black look. Είναι σίγουρα το χρώμα της σεζόν.442

TOMMY HILFIGER
τάσεις και συμβουλές
Insta News