Μόνο με το νέο app! 6€ προσφορά σε επιλεγμένα προϊόντα με τη χρήση του κωδικού ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Πώς να ντυθείς για ένα μουσικό φεστιβάλ; Δες τα top festival looks που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας

3 min.

Τα μουσικά φεστιβάλ δεν είναι μόνο μια γιορτή της μουσικής, αλλά και της μόδας. Θα πας φέτος σε ένα μουσικό φεστιβάλ και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Δες οπωσδήποτε τη λίστα μας! Έχουμε επιλέξει για σένα τις πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις, που θα τραβήξουν τα βλέμματα πάνω σου σε πολλές συναυλίες. Η λίστα περιλαμβάνει λαμπερά σύνολα με cut-outs, φορέματα σε boho στυλ, ένα σετ με καουμπόικες μπότες και σορτς, καθώς και διαχρονικά σύνολα για άνδρες. Εμπνεύσου!

Αναζητώντας έμπνευση για το φεστιβαλικό look, ψάχνουμε ανάμεσα τόσο σε κλασικά κομμάτια της ντουλάπας όσο και στα φετινά must-have.

Χαμηλοκάβαλα παντελόνια και φούστες, crop tops, έντονα χρώματα και τζιν ρούχα – δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μόδα της δεκαετίας του 2000 κυριάρχησε στα φετινά festival trends. Αν αναζητάς μια μοντέρνα εμφάνιση για συναυλία, εμπνεύσου από τα outfits των influencers οι οποίες εμφανίστηκαν στο μουσικό φεστιβάλ Coachella και επίλεξε ένα total denim look που αποτελεί την πεμπτουσία του Y2K style. Ένα κοντό τζιν μπουφάν με πέρλες ή φούντες μπορεί να γίνει η βάση για αυτό το look. Συνδύασε το με ένα τζιν baggy και ένα crop top. Με τι αξεσουάρ να συνδυάσεις το look σου; Φόρεσε πολλά κοσμήματα! Μπορεί να είναι χρυσά βραχιόλια, κολιέ με πέρλες, μια αλυσίδα δεμένη γύρω από τη μέση ή μακιγιάζ με κρύσταλλα – το σημαντικό είναι να προσθέσεις στο look σου ενδιαφέρουσες πινελιές!

Δες επίσης >>> Y2K style – δες τα πιο δημοφιλή κομμάτια του στυλ της δεκαετίας του 2000.

Festival outfit - total denim look
Photo by Amy Sussman via Getty Images for Coachella

Τα πλεκτά ρούχα είναι αναμφίβολα από τα πιο μοντέρνα κομμάτια του καλοκαιριού 2024, γι’ αυτό και από τις προτάσεις μας για festival looks δεν θα μπορούσε να λείπει το διάτρητο φόρεμα σε boho στυλ. Επίλεξε ένα διάτρητο maxi φόρεμα με κεντήματα ή ένα με λεπτή διαφάνεια – ιδανικό για τις ζεστές μέρες. Πώς μπορείς να δημιουργήσεις ένα festival look με ένα φόρεμα με βελονάκι; Απλώς συνδύασε το με καουμπόικα μποτάκια, sneakers με πλατφόρμα ή με αρβύλες, χρυσά κοσμήματα και ένα καπέλο. Παρά το πέρασμα του χρόνου, τίποτα δεν έχει αλλάξει σε αυτό το θέμα και αυτά τα κομμάτια εξακολουθούν να αποτελούν must-have μιας εμφάνισης σε boho στυλ.

Festival look - ασπρόμαυρο διάτρητο boho φόρεμα
Photo by Rachpoot/Bauer-Griffin via Getty Images

Όπως έχω ήδη αναφέρει, η μόδα της δεκαετίας του 2000 έχει κατακτήσει τις καρδιές των επισκεπτών των φεστιβάλ, αλλά δεν είναι η μόνη τάση της σεζόν. Οπότε, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικά μοντέρνο σύνολο, ανάμειξε διαφορετικά στυλ – όπως ακριβώς κάνει η Elsa Hosk. Στο φετινό φεστιβάλ Coachella, φόρεσε μια τζιν μάξι φούστα και μια κοριτσίστικη μπλούζα που αποκάλυπτε την κοιλιά της. Βαριές καουμπόικες μπότες και ένα χαρακτηριστικό χτένισμα ολοκλήρωσαν όμορφα το μοντέρνο look της. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτό το σύνολο είναι μια έντονη αναφορά στο country style, αλλά σε μια ελαφρώς πιο μοντέρνα και γλυκιά έκδοση. Από εμάς, είναι ναι!

Festival outfit σε country style, ροζ μπλούζα με βολάν, τζιν μάξι φούστα, καουμπόικες μπότες
Photo by Jon Kopaloff via Getty Images

Ποιος είπε ότι οι πούλιες μπορούν να φορεθούν μόνο κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού; Ένα μουσικό φεστιβάλ είναι η τέλεια ευκαιρία για να πειραματιστείς με τη μόδα και να συνδυάσεις μη προφανή κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Αν σου αρέσει να ξεχωρίζεις από το πλήθος, ένα φόρεμα με παγιέτες στο στυλ του naked dress θα είναι μια εξαιρετική επιλογή! Ακολούθησε το παράδειγμα των trendsetters που έχουν βρει το δικό τους τρόπο για το πώς να φορέσουν αυτό το ρούχο και ρίξε ένα γυαλιστερό διχτυωτό φόρεμα πάνω από ένα glitter crop top και μια mini φούστα. Με αυτό το ντύσιμο σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη!

Festival outfit - φόρεμα με παγιέτες που μοιάζει με γοργόνα
Photo by Amy Sussman via Getty Images for Coachella

Αν τα ρούχα με παγιέτες δεν είναι του γούστου σου, επίλεξε την επαναλαμβανόμενη τάση της φετινής σεζόν, δηλαδή τον κομψό μινιμαλισμό. Το look σε αυτό το στυλ βασίζεται σε έναν διαχρονικό συνδυασμό που αγαπούν τα γαλλικά it-girls – ένα λευκό T-shirt και ένα τζιν σορτς. Προτίμησε το πιο μοντέρνο μοντέλο της σεζόν, δηλαδή τη βερμούδα, η οποία ταιριάζει απόλυτα με καουμπόικες μπότες και ένα casual σακάκι. Πώς μπορείς να προσθέσεις μια φεστιβαλική πινελιά σε μια τέτοια εμφάνιση; Απλά δέσε στο κεφάλι σου ένα πολύχρωμο φουλάρι με σχέδια ή χρησιμοποίησε το ως ζώνη. Επίσης φόρεσε και χρυσά κοσμήματα.

Festival outfit σε μινιμαλιστικό στυλ με μαύρο σακάκι, καουμπόικες μπότες και τζιν σορτς
Photo by Edward Berthelot via Getty Images

Αν ακόμα δεν είσαι σίγουρη για το τι να φορέσεις στο φεστιβάλ, σου προτείνω να αναζητήσεις έμπνευση στους ίδιους τους μουσικούς. Δεν είναι απαραίτητο να φορέσεις φανταχτερά ρούχα των Slipknot. Μπορείς εύκολα να βρεις καλλιτέχνες που ντύνονται casual στη σκηνή, αλλά με το δικό τους ξεχωριστό στυλ. Αν τα τζιν σορτσάκια, τα sneakers Converse, ένα top ή T-shirt με στάμπα, γυαλιά ηλίου και βραχιόλια έρχονται στο μυαλό σου όταν σκέφτεσαι μια εμφάνιση για ένα μουσικό φεστιβάλ, τότε μάλλον θα σου αρέσουν τα outfits της Alison Mosshart από το συγκρότημα The Kills. Η καλλιτέχνιδα λατρεύει ιδιαίτερα τα πουκάμισα με print. Τα σετάρει με άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας δημιουργώντας υπέροχα outfits.

Οι μουσικοί Jamie Hince και Alison Mosshart των The Kills
Photo by Mike Windle/Getty Images for Coachella

Δες επίσης >>> Κορυφαίες τάσεις άνοιξη/καλοκαίρι 2024: γυναικεία μόδα

Η ανδρική φεστιβαλική μόδα χαρακτηρίζεται από μινιμαλισμό που ενισχύεται από αξεσουάρ. Αν προτιμάς το κλασικό στυλ, επίλεξε ένα λευκό αμάνικο μπλουζάκι και ένα μπλε τζιν παντελόνι. Δέσε μια μπαντάνα σε cowboy style στη θηλιά και ρίξε από πάνω σου ένα oversized τζιν μπουφάν. Μην ξεχάσεις τα γυαλιά ηλίου: τα στρογγυλά είναι η πιο μοντέρνα επιλογή.

Σε φεστιβάλ όπως το Coachella, πολλοί μοντέρνοι άνδρες επιλέγουν επίσης ένα boho look. Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα τέτοιο look είναι να φορέσεις ένα μπεζ σύνολο με μια πλεκτή μπλούζα, όπως την πολύ μοντέρνα αυτή τη σεζόν μπλούζα polo. Συνδύασε την με ένα cargo παντελόνι σε αμμώδη απόχρωση, ρετρό γυαλιά ηλίου (με ανοιχτό καφέ σκελετό) και ένα trendy ανδρικό φεστιβαλικό look είναι έτοιμο!

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Amy Sussman via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News