ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Νέες ανδρικές μάρκες στο MODIVO: s.Oliver, Criminal Damage, Tom Tailor, Kaotiko – ανακάλυψε τις συλλογές τους!

Το τέλος της άνοιξης και η αρχή του καλοκαιριού και οι επερχόμενες προσφορές είναι η τέλεια στιγμή για να ολοκληρώσεις την ντουλάπα σου με τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ. Μπορείς να το κάνεις όπως πάντα στο MODIVO! Ειδικά για σένα επεκτείνουμε συνεχώς τη γκάμα μας με κορυφαίες μάρκες από όλο τον κόσμο, οι οποίες διακρίνονται για τον πρωτότυπο σχεδιασμό και την υψηλότερη ποιότητα. Ανακάλυψε νέες μάρκες στην προσφορά του καταστήματος MODIVO και κάνε τις αγορές σου σήμερα!

Ψάχνεις για ρούχα σε στυλ smart casual, ή μήπως προτιμάς τη μόδα streetwear; Στις συλλογές των brands s.Oliver, Criminal Damage, Tom Tailor και Kaotiko θα βρεις αυτό που χρειάζεσαι!

SS 24

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Η S.Oliver είναι μια γερμανική μάρκα μόδας με μακρά παράδοση. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1969 στο Rottendorf και σήμερα τα καταστήματά της βρίσκονται σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, μεταξύ άλλων στην Πολωνία, την Αυστρία, την Ελβετία και την Ιταλία. Η S.Oliver είναι ένα παράδειγμα μιας καθολικής μάρκας, στις συλλογές της οποίας ο καθένας θα βρει κάτι για τον εαυτό του – από T-shirts με print, casual πουκάμισα και basic πουλόβερ, μέχρι μοντέρνα αθλητικά παπούτσια. Οι σχεδιαστές καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουν ότι οι συλλογές αποτελούνται από ρούχα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται απόλυτα στις καθημερινές ανάγκες. Τα καλά νέα είναι ότι τα ρούχα s.Oliver πιθανότατα δεν θα βγουν ποτέ από τη μόδα και σε συνδυασμό με αξεσουάρ και παπούτσια, τα καθημερινά σύνολα θα αποκτήσουν μοναδικό χαρακτήρα.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Η Criminal Damage είναι μια μάρκα που ιδρύθηκε το 1991 στο Λονδίνο. Τα ρούχα της είναι ένας συνδυασμός αθλητικής άνεσης με ροκ χαρακτήρα, γι’ αυτό και αποτελούν εξαιρετική επιλογή για άνδρες που δείχνουν τον τρόπο ζωής, την ενέργεια και το πάθος τους μέσα από τα ρούχα. Ανάμεσα στα ρούχα Criminal Damage θα βρεις φούτερ, T-shirts και φόρμες από απαλό βαμβάκι με πολλά prints, απλικέ και μοτίβα. Χάρη σε αυτό, είναι σύμφωνα με το στυλ streetwear και είναι ιδανικά τόσο για καθημερινά σύνολα όσο και για έξοδο με φίλους. Αξιοσημείωτα είναι και τα παπούτσια Criminal Damage, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλών και ψηλών αθλητικών, τα οποία αποτελούν μια υπέροχη ολοκλήρωση για ένα casual look.

Η Tom Tailor είναι μια άλλη γερμανική μάρκα που εντάσσεται στην προσφορά του καταστήματος MODIVO. Το brand ιδρύθηκε το 1962 και το πορτφόλιο του περιλαμβάνει μερικές σειρές ρούχων, συμπεριλαμβανομένων των TOM TAILOR CASUAL και TOM TAILOR DENIM, όπου η βάση είναι φυσικά τα τζιν και άλλα ρούχα σε casual, urban-σπορ στυλ. Η προσφορά της μάρκας Tom Tailor ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των δραστήριων, νέων ατόμων που εκτιμούν τη μοντέρνα εμφάνιση σε καλή τιμή, αλλά και των μεγαλύτερων στην ηλικία – που εκτιμούν τα διαχρονικά κλασικά μοντέλα σε άνετη έκδοση. Στο MODIVO, θα βρεις μονόχρωμα μπλουζάκια polo, T-shirts με print, τζιν και υφασμάτινα σορτς σε casual στυλ, καθώς και παπούτσια.

Φωτογραφία: Υλικό Τύπου

Η μάρκα Kaotiko ιδρύθηκε στην ηλιόλουστη Βαρκελώνη το 1999 ως απάντηση στις ανάγκες των ατόμων για τα οποία τα ρούχα είναι κάτι περισσότερο από ένδυση – είναι τρόπος ζωής. Τα σχέδια της μάρκας είναι εμπνευσμένα από τους δρόμους της Ισπανίας και η προσφορά της απευθύνεται κυρίως στη γενιά Z και άτομα από 15 έως 30 ετών. Στα φούτερ και τα T-shirts Kaotiko μπορούμε να δούμε, μεταξύ άλλων, απεικονίσεις από κάρτες ταρώ, σχέδια πλανητών ή άλλα αστρολογικά prints. Οι ιδρυτές της μάρκας επικεντρώνονται στην υπεύθυνη κατανάλωση, επομένως ο κύριος στόχος τους είναι να αυξήσουν την ποσότητα υλικών από πιο βιώσιμες πηγές και να διατηρήσουν την τοπική παραγωγή.

Φωτογραφίες: Υλικό Τύπου

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News