ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Εβδομάδα μόδας του Λονδίνου φθινόπωρο/χειμώνας 2020-2021

Μερικοί, μετά από έναν εντατικό μαραθώνιο μόδας στη Νέα Υόρκη, παραλείπουν το Λονδίνο και εμφανίζονται μόνο στο Μιλάνο και το Παρίσι. Η πιο επίμονη, ωστόσο, φτάνουν στο Λονδίνο. Οι επιδείξεις, που πραγματοποιούνται εκεί δεν είναι οι πιο αναμενόμενες στον κλάδο της μόδας, αλλά δεν αξίζει να τις παραλείψουμε. Η Βρετανοί επικεντρώνονται στη χαλαρότητα και συχνά στις punk εμφανίσεις.Το street fashion του Λονδίνο είναι μια παρέλαση της δημιουργικότητας!

 

SS 24

Οι σημαντικότεροι επισκέπτες της επίδειξης κάθονταν στην πρώτη σειρά – η οικογένεια των Beckham – η Victoria και ο David μαζί με τα παιδιά τους: τον Romeo, τον Cruz και τη Harper, καθώς και ο αρχισυντάκτης του αμερικανικού Vogue, η Anna Wintour.

Η επίδειξη πραγματοποιήθηκε σε ένα κτίριο του 17ου αιώνα στο οποίο η βασιλική οικογένεια διοργάνωνε πολυτελή συμπόσια κατά τη διάρκεια της δυναστείας Tudor. Ένα από τα στοιχεία της σκηνογραφίας αποτελούσαν οι αυθεντικές τοιχογραφίες του Rubens στο ταβάνι. «Για τη δημιουργία της συλλογής αυτής με έχουν εμπνεύσει διάφορες οράσεις της θηλυκότητας» – είπε η Victoria. Στοιχημάτισε στα κλασικά σχέδια. Δεν έχει λείψει ο χαρακτηριστικός για αυτήν μινιμαλισμός και η εκλέπτυνση.

Οι παρουσιαζόμενες εμφανίσεις είναι ιδανικές για την καθημερινή φορεσιά, όσο και για επίσημες ή και βραδινές συναντήσεις. Αξιοσημείωτα ήταν τα μακριά φορέματα με μεγάλα ντεκολτέ, oversize παλτά, πολύχρωμα πουλόβερ και τα πλεκτά φορέματα.

Στην επίδειξη συμμετείχαν μερικά από τα πιο περιζήτητα σούπερ μοντέλα: η Gigi Hadid, η Bella Hadid, η Kendall Jenner, η Irina Shayk και η Joan Smalls.

Η πιο αγγλική μάρκα, η οποία σχετίζεται κυρίως με το καλτ καρό, για αυτή τη σεζόν μας έχει προτείνει διάφορες παραλλαγές της καπαρντίνας, πάνω στις οποίες φυσικά δεν έχει λείψει το διάσημο μοτίβο.

Η συλλογή δημιουργήθηκε σε όμορφα, υποτονικά χρώματα. Τα ρούχα διατίθενται σε όλα τα χρώματα του καφέ: εσπρέσο, καπουτσίνο, αμερικάνο και λάτε. Ο Riccardo Tisci τοποθέτησε το διάσημο καρό κυριολεκτικά σε όλα τα στοιχεία: πάνω στις τσάντες, τα παλτά, τα παντελόνια και τα πουκάμισα.

Ο σχεδιαστής από το Burberry έχει δημιουργήσεις μια cool μάρκα, και στις συλλογές του βρίσκονται τα πιο επιθυμητά στοιχεία των τελευταίων σεζόν. Συνδυάζει έξυπνα την πολυτελής μόδα μαζί με το streetwear, και αυτό μας κάνει να θέλουμε να τα φοράμε!

Η συλλογή που ονομάστηκε «Nouveau Chic» ήταν εκφραστική και ποικίλη. Δημιουργήθηκε για εκλεπτυσμένες γυναίκες που γνωρίζουν και εκτιμούν τη δύναμη της κατάλληλης ένδυσης.

Ο Anderson παρουσίασε δυνατά μοντέλα. Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στα σχέδια των παλτών. Έχει θεωρήσει, ότι ένα καλό παλτό «κάνει την καλύτερη πρώτη εντύπωση». Στην πασαρέλα μπορούσαμε να δούμε μεταξύ άλλων τραπεζοειδή μοντέλα, με φούσκες και με φινετσάτα στοιχεία.

Αυτή είναι η 4η συλλογή όπου πραγματοποιήθηκε η ιδέα : Παρακολούθησε τώρα – Αγόρασε τώρα, σε συνεργασία με τον Lewis Hamilton. Την επίδειξη την άνοιξε η εικόνα του μόντελινγκ – η Naomi Campbell. Στην πασαρέλα είδαμε την επιστροφή της δεκαετίας του ’90 – τη δύναμη των χρωμάτων, την καθημερινή και άνετη ενδυμασία, καθώς και την πλήρη χαλαρότητα και τα φυσικά looks.

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ του Tommy Hilfiger είναι διαθέσιμα στο δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Το κύριο μοτίβο της συλλογής ήταν το τρίγωνο. Σύμφωνα με τον σχεδιαστή, το τρίγωνο είναι το πιο ισχυρό και το πιο δυνατό σχήμα στη φύση. Το έχει ενσωματώσει στα περισσότερα σχέδια του, πράγμα το οποίο έκανε την αισθητική της συλλογής του να μας θυμίζει τη δεκαετία του ’70. Τα μοντέλα έχουν παρουσιάσει τα box coats, δαντελένια τοπ και φορέματα με δαντελένιες και κεντημένες διακοσμήσεις. Όλα αυτά ήταν διατηρημένα σε χρώματα της γης – στις αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου, του μπεζ, του γκρι. Εμφανίστηκαν επίσης κόκκινες και μπλε νότες.

Κύρια φωτογραφία: Photo by Gareth Cattermole/BFC/Getty Images for BFC

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News