ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Η ιστορία της μάρκας Gestuz – ένα σκανδιναβικό μείγμα γλύκας, κομψότητας και rock ‘n’ roll

Η Gestuz είναι μια σκανδιναβική μάρκα που επικεντρώνεται στη σύγχρονη γυναίκα. Δημιουργεί πάντα πράγματα που ταιριάζουν άψογα στην καθημερινή ζωή μιας γυναίκας και ενσταλάζει την πεποίθηση ότι δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος να είσαι γυναίκα ή να ντύνεσαι με θηλυκό τρόπο. Προσπαθεί πάντα να δημιουργεί σχέδια που τονίζουν τη δύναμη των γυναικών αντί να την επισκιάζουν. Ρούχα που επιτρέπουν την ατομική ερμηνεία, η οποία της επιτρέπει να μεταφέρει αυτό που είναι για εκείνη η δύναμη. Τι άλλο αξίζει να γνωρίζεις για αυτή τη σκανδιναβική μάρκα; Δες παρακάτω.

SS 24

Η μάρκα Gestuz ιδρύθηκε πριν από 14 χρόνια και έκτοτε διευρύνει συνεχώς την ομάδα των πιστών της πελατών. Δεν είναι τίποτα το περίεργο – διότι συνδυάζει υψηλή ποιότητα κατασκευής και πρωτότυπο σχεδιασμό στο πνεύμα του σκανδιναβικού στυλ.

Η εταιρεία Gestuz ιδρύθηκε το 2008 από τη Sanne Sehested, η οποία ήθελε να δημιουργήσει ένα brand εμπνευσμένο από τη δική της γκαρνταρόμπα και την ενέργεια και την αίσθηση που πίστευε ότι η μόδα πρέπει να δίνει στον χρήστη Έμπνευση για τη δημιουργία της ήταν η ζωή πίσω από τα παρασκήνια του rock ‘n’ roll, αλλά με μια πινελιά κομψότητας και γλύκας. Αυτό συμπληρώνεται από δυνατά και καινοτόμα prints και μια μικρή επιλογή από χειροποίητα, εντυπωσιακά στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύμπαν για να ανακαλύψεις στο Gestuz. Δημιουργείται όχι μόνο από τα προϊόντα, αλλά και από τη στάση που τα διέπει.

Φορώντας τα προϊόντα Gestuz, εκφράζεις ατομικότητα, διασκέδαση, λιτότητα και δύναμη. Το brand Gestuz ταιριάζει σε κάθε κατάσταση του νου. Αν θέλεις να είσαι εξωφρενική, σέξι, θηλυκή ή απλά μοναδική με την προσωπική σου έννοια, αυτή η μάρκα είναι κάτι για σένα. Η αποστολή αυτής της σκανδιναβικής μάρκας είναι να επιτρέψει στους καταναλωτές να ανακαλύψουν το δικό τους στυλ. Αυτό γίνεται εφικτό μέσω μιας πρωτότυπης γκάμας που σου επιτρέπει να εκφράσεις τη διάθεση σου με τα ρούχα. Έτσι, δημιουργείται διαφορετικότητα στον κόσμο του Gestuz, κάτι που είναι σημαντικό καθώς στόχος του brand δεν είναι να ταιριάζει με μία προσωπικότητα.

Τι μπορούμε λοιπόν να βρούμε στην πράξη στη συλλογή της μάρκας Gestuz και με ποια χαρακτηριστικά θα μπορούσε να περιγραφεί; Αυτά είναι σίγουρα:

  1. πολύχρωμα ρούχα με απλό σχήμα, για ισορροπία,

  1. διαχρονικά κλασικά κομμάτια της ντουλάπας, όπως μαύρα παντελόνια κοστουμιού, μονόχρωμα τοπ ή λευκά πουκάμισα που ολοκληρώνουν όμορφα το πολύχρωμο μείγμα,

  1. denim – παντελόνια, φορέματα και πουκάμισα -που αναφέρεται στους rock ‘n’ roll πυλώνες της μάρκας,

  1. ρούχα με prints, μεταξύ άλλων animal prints,

  1. πράγματα που αναφέρονται στις τελευταίες τάσεις από τις μεγαλύτερες πασαρέλες.

Κατά τη διάρκεια των εποχιακών εβδομάδων μόδας που διοργανώνονται στις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης, οι trendsetters χρησιμοποιούν συχνά ρούχα Gestuz στις εμφανίσεις τους. Πώς φαίνονται τα look τους; Δες παρακάτω και εμπνεύσου.

Streetstyleshooters via Getty Images

Δεν είναι μυστικό ότι οι σκανδιναβικές μάρκες λατρεύουν να αναμειγνύουν έντονα χρώματα με υποτονικά, και οι trendsetters από αυτές τις περιοχές χρησιμοποιούν πρόθυμα αυτό το κόλπο στα δικά τους outfit. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η influencer στην παραπάνω φωτογραφία έριξε ένα μαύρο παλτό σε στυλ matrix πάνω από το ροζ denim σετ Gestuz.

Christian Vierig via Getty Images

Η Gestuz είναι μια μάρκα που δημιουργεί ρούχα με γνώμονα τη γυναικεία δύναμη, αλλά και την άνεσή της. Στη συλλογή δεν θα βρεις μόνο δερμάτινα σύνολα ή σακάκια με εκτεταμένη γραμμή ώμων, αλλά και ζεστά και άνετα πουλόβερ, που αναφέρονται στις τάσεις μόδας από τις μεγαλύτερες πασαρέλες. Η trendsetter στην παραπάνω φωτογραφία φοράει ζακέτα Gestuz.

Streetstyleshooters via Getty Images

Το τζιν αποτελεί τη βάση του στυλ rock ‘n’ roll, από το οποίο το brand Gestuz αντλεί έμπνευση από την αρχή. Στην παραπάνω φωτογραφία, η influencer φοράει ένα τζιν κορσέ από αυτή τη μάρκα, σε συνδυασμό με φαρδύ ανδρικό τζιν και μαύρα δερμάτινα μποτάκια. Ροκ στυλ σε σκανδιναβική έκδοση.

Streetstyleshooters via Getty Images

Η συλλογή Gestuz περιλαμβάνει επίσης πολλά μοντέλα από οικολογικό δέρμα, όπως το παντελόνι στην παραπάνω φωτογραφία. Μπορείς να φορέσεις τα δερμάτινα σετ μαζί ή να τα συνδυάσεις με υφάσματα που κάνουν αντίθεση, όπως πλεκτά ή βαμβακερά κομμάτια. Οι Σκανδιναβές trendsetters λατρεύουν να κάνουν τέτοιες μίξεις.

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: Streetstyleshooters via Getty Images

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News