ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Μπεζ παντελόνι – ανακάλυψε υπέροχες ιδέες για outfits!

2 min.

Η μόδα εξελίσσεται και οι τάσεις αλλάζουν με την άφιξη μιας νέας σεζόν. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια της ντουλάπας που είναι διαχρονικά και μας εμπνέουν με το στυλ τους. Ένα τέτοιο κομμάτι είναι το μπεζ παντελόνι, το οποίο αποτελεί μία από τις πιο καυτές τάσεις αυτής της σεζόν. Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το φορέσεις με έναν πρωτότυπο και μοντέρνο τρόπο; Πάρε έμπνευση από τα it-girls!

MSS

Μπορεί να συνδυαστεί το μπεζ παντελόνι με πουκάμισο ή oversized μπλούζα, ή μήπως με μοκασίναι ή sneakers; Μάθε παρακάτω.

Το μπεζ παντελόνι είναι ένα απόλυτο must-have στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, καθώς αποτελεί την τέλεια βάση για πολλές και διάφορες εμφανίσεις. Το διακριτικό και φυσικό χρώμα του είναι ιδανικό για πολλές περιστάσεις. Όποια κι αν είναι η περίσταση, το μπεζ παντελόνι είναι ευέλικτο και μαζί του θα δημιουργήσεις εύκολα το κατάλληλο outfit. 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι θα δημιουργήσεις μια μοντέρνα και κομψή εμφάνιση. Το μπεζ παντελόνι είναι ένα αξιόπιστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας που θα προσθέσει chic, στυλ και αυτοπεποίθηση στην εμφάνιση κάθε γυναίκας. Στο παρακάτω άρθρο, θα σου δείξω μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το πώς να το φορέσεις.

Γυναίκα με σκούρο μπεζ παντελόνι, λευκή μπλούζα με ντεκολτέ, πέδιλα και παλτό
Photo by Neil Mockford/GC Images

Αν σου αρέσουν οι μοντέρνες τάσεις της μόδας, τότε το μπεζ cargo παντελόνι είναι η τέλεια επιλογή για σένα. Είναι μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά μοντέλα, που θα προσθέσει μια μοναδική πινελιά στο look σου. Το μπεζ cargo παντελόνι διακρίνεται για τη χαλαρή τους γραμμή και τις πολλές πρακτικές τσέπες, που του προσδίδουν μια μοναδική γοητεία. 

Συνδύασε το με ένα τοπ στο ίδιο χρώμα και σαγιονάρες με τακούνι για μια εντυπωσιακή και ταυτόχρονα άνετη εμφάνιση. Το ξεχωριστό στυλ και η άνεσή τους θα σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα από την περίσταση.

Έγκυος γυναίκα με πράσινο μπεζ cargo παντελόνι και παντόφλες με τακούνι
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Διάβασε επίσης: Παντελόνι cargo: από τον στρατό στην πασαρέλα>>>

Όποια κι αν είναι η περίσταση, το μπεζ παντελόνι συνδυάζεται εύκολα και προσφέρει πολλές δυνατότητες. Μπορείς να δημιουργήσεις μια επίσημη εμφάνιση συνδυάζοντας ένα εφαρμοστό μπεζ παντελόνι με ένα χαλαρό λευκό πουκάμισο και ένα σακάκι. Αν προτιμάς ένα πιο casual look, μπορείς να σετάρεις ένα μπεζ cargo παντελόνι με ένα τζιν μπουφάν και αθλητικά παπούτσια για να δημιουργήσεις μια άνετη και ταυτόχρονα στυλάτη εμφάνιση. 

Το μπεζ είναι μια απόχρωση που θυμίζει πολύ τη φύση, γι’ αυτό ταιριάζει όμορφα με γήινους τόνους, όπως το χακί, το γαλάζιο, το κίτρινο, το γκρι και το καφέ. Όσον αφορά τα basic κομμάτια, όπως αυτό το παντελόνι, είναι καλό να πειραματιστείς με τα χρώματα και τα σχέδια για να ανακαλύψεις τι ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σου.

Όσον αφορά τα παπούτσια για το μπεζ γυναικείο παντελόνι, έχεις πολλές επιλογές για να διαλέξεις. Μπορείς να φορέσεις γόβες στιλέτο, δερμάτινα μοκασίνια, sneakers ή μποτάκια σε υποτονικές αποχρώσεις. Όλα εξαρτώνται από την περίσταση και το στυλ που θέλεις να πετύχεις. Να θυμάσαι, ότι τα παπούτσια πρέπει να ταιριάζουν με όλο το outfit και να τονίζουν τον χαρακτήρα του, αλλά πάνω απ’ όλα να είναι άνετα, κάτι που σίγουρα θα σου δώσει αυτοπεποίθηση!

Γυναίκα ντυμένη με casual outfit με μπεζ υφασμάτινο παντελόνι σε συνδυασμό με oversized πουκάμισο, λευκό T-shirt και μοκασίνια
Photo by Streetstyleshooters/Getty Images

Ένα πουκάμισο είναι η τέλεια επιλογή αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα κομψό ντύσιμο με μπεζ παντελόνι. Μπορείς να επιλέξεις ένα μοντέλο σε αντίθετο χρώμα ή σε απαλές παστέλ και λευκές αποχρώσεις, οι οποίες θα εναρμονιστούν τέλεια με το μπεζ. Θυμήσου να ταιριάξεις το κόψιμο του πουκαμίσου με το κόψιμο του παντελονιού σου και το υλικό του.

Γυναίκα με λευκή μπλούζα με κεντήματα, μπεζ παντελόνι και λευκά παπούτσια lords
Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Πάρε έμπνευση από τα παραπάνω outfits των it-girls και δημιούργησε τους δικούς σου υπέροχους συνδυασμούς με μπεζ παντελόνι!

Κύρια φωτογραφίου του άρθρου: Jeremy Moeller/Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News