Αναζήτηση...

Η τέλεια χειμωνιάτικη πιτζάμα για εκείνη

1 min.

Ο χειμώνας και τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος, όπου η πιτζάμα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις γυναικείες ντουλάπες. Ζεστή, άνετη και μαλακή… αυτό είναι το τέλειο σετ για μια στιγμή χαλάρωσης στην οικιακή γαλήνη. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό το υλικό της χειμωνιάτικης πιτζάμας να είναι υψηλής ποιότητας – τέτοιες προτάσεις θα βρεις στο MODIVO!

Πολύχρωμα σχέδια, ενδιαφέροντα print, ή μήπως κλασικά, λεία σετ; Οι πιτζάμες χαρακτηρίζονται από το γεγονός, ότι μερικές φορές μας γοητεύουν με την πρώτη ματιά και μας «αναγκάζουν» να τις αγοράσουμε. Ωστόσο, να θυμάσαι ότι το είδος του υλικού από το οποίο κατασκευάστηκαν παίζει βασικό ρόλο κατά την επιλογή μιας γυναικείας πιτζάμας. Το βαμβάκι θα αποδειχθεί τέλειο – είναι ένα φυσικό και μαλακό υλικό με θερμομονωτικές ιδιότητες.

Δεν σου αρέσουν τα σετ με πολύ σχέδια και έντονα χρώματα; Διάλεξε τα αισθησιακά και θηλυκά παστέλ χρώματα! Εμείς επιλέξαμε τις υποτονικές αποχρώσεις του μπλε (το λεγόμενο baby blue) και του ροζ!

423424

Ποιο σετ σου αρέσει περισσότερο; Το διακριτικό «baby blue» ή ροζ;

Το καρό μοτίβο εμφανίζεται στις πιτζάμες κάθε σεζόν (ειδικά τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας). Συνήθως, επιλέγουμε το κόκκινο μοντέλο συνδυασμένο με λευκό και πράσινο χρώμα. Αυτό είναι ένα print που σχετίζεται κυρίως με τα Χριστούγεννα, και επιπλέον – είναι πολύ μοντέρνο! Αυτή τη σεζόν το καρό μοτίβο έχει κλέψει τις καρδιές των σχεδιαστών. Προσκάλεσε μία από τις πιο καυτές τάσεις της χειμερινής σεζόν στην ντουλάπα σου, ετοίμασε μια κούπα ζεστής σοκολάτας, άνοιξε το Netflix και χαλάρωσε βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά!

425

Γυναικεία πιτζάμα Ralph Lauren

«Κάνε μια μικρή τρέλα» επιλέγοντας μια πιτζάμα με σχέδια. Εάν δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες και τα υποτονικά, κλασικά σετ δεν είναι και πολύ του γούστου σου – αυτό το μοντέλο θα είναι ιδανικό για σένα. Εάν είσαι ρομαντικός τύπος, σίγουρα θα σου αρέσει η μαύρη πιτζάμα με καρδούλες. Οι λάτρισσες των πρωτοτύπων σχεδίων θα ερωτευτούν το μοντέλο με ένα ασυνήθιστο, ανατολίτικο print.

426

DKNY / Ralph Lauren

Αν ακόμη δεν βρήκες την ονειρεμένη σου χειμωνιάτικη πιτζάμα, δες το απόθεμα του MODIVO.gr! Ψάχνεις για δώρο για το άλλο σου μισό; Στο κατάστημά μας θα βρεις επίσης πάρα πολλά μοντέλα από ανδρικές πιτζάμες (εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερο σχετικά με τις ανδρικές πιτζάμες), οι οποίες θα αποδειχθούν τέλειες ως χριστουγεννιάτικο δώρο!

τάσεις και συμβουλές
Insta News