ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ έως -30%! Αγόρασε top μοντέλα σε ακόμα χαμηλότερες τιμές. ΔΕΣ
Αναζήτηση...

Ποιο να διαλέξεις και πώς να φορέσεις ένα oversize παλτό; Συνδυασμοί με το κλασικό στοιχείο της ντουλάπας που οι trendsetters έχουν αγαπήσει

2 min.

Αν έπρεπε να αναφέρουμε μερικά πανωφόρια που δεν βγαίνουν από τη μόδα κάθε φθινόπωρο και χειμώνα, ένα από αυτά θα ήταν σίγουρα το oversize παλτό. Κορυφαίες trendsetters, μοντέλα και συντάκτριες μόδας έχουν αγαπήσει τα look με αυτό το κλασικό και καθολικό στοιχείο ένδυσης. Όλα αυτά χάρη στον τέλειο συνδυασμό λειτουργικότητας και εκλεπτυσμένης εμφάνισης. Τα oversize παλτά μπορούν να χωρέσουν πολλά από κάτω (μια απόλαυση για όλες όσες αγαπούν το layering) και δείχνουν υπέροχα σε κάθε σωματότυπο, αρκεί οι αναλογίες να είναι ισορροπημένες.

MSS

Τις τελευταίες εβδομάδες της μόδας, ήταν εύκολο να παρατηρήσουμε ότι οι καμπαρντίνες και τα μάλλινα παλτά σε oversize έκδοση θα είναι τα must της σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2021/22.

Λόγω της κατάστασης με το covid που εξακολουθεί να επικρατεί, οι κορυφαίοι σχεδιαστές φαίνεται να εξακολουθούν να δίνουν περισσότερη προσοχή από ποτέ στη λειτουργική πτυχή των σχεδίων τους στις τελευταίες συλλογές τους. Και δεν μιλάμε μόνο για τα υλικά, όπως για παράδειγμα τα μαλακά πλεκτά υφάσματα, αλλά και για τα χαλαρά σχέδια που δεν περιορίζουν την κίνηση και παρέχουν μεγάλη άνεση σε κάθε περίσταση. Σύμφωνα με αυτές τις τάσεις, οι τελευταίες πασαρέλες ήταν γεμάτες με στοιχεία σε oversize έκδοση. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα oversize παλτά, τα οποία είναι ιδανικά για τη σεζόν φθινόπωρο/χειμώνας 2021/2022. Ποιες μάρκες προώθησαν αυτό το είδος πανωφοριών στις συλλογές τους; Σίγουρα τα brands όπως: Max Mara, Raf Simons, Ambush, Balenciaga, Burberry και Hyke.

Με τι να φορέσεις ένα oversize παλτό; Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι γνωστή στις κορυφαίες trendsetters, που φωτογραφήθηκαν από τον φωτογράφο μόδας του δρόμου Szymon Brzóska κατά τις εβδομάδες μόδας. Χάρη σε αυτό, έχουμε μια γενική εικόνα για το ποια χαλαρά παλτά που «αγκαλιάζουν» το σώμα είναι τέλεια τόσο για το φθινόπωρο όσο και για το χειμώνα.

Αν το παλτό που επέλεξες καλύπτει το σώμα σου από πάνω μέχρι κάτω και είναι δύσκολο να δείξεις το υπόλοιπο του συνόλου σου που βρίσκεται από κάτω, επικεντρώσου στο να φορέσεις ασορτί, ξεχωριστά παπούτσια. Αυτό το κόλπο χρησιμοποίησαν οι trendsetters στην παραπάνω φωτογραφία.

Οι καπαρντίνες από δέρμα, είτε οικολογικό είτε φυσικό, θα είναι το απόλυτο must του ερχόμενου φθινοπώρου. Φέτος, θα τα φοράμε σε total leather look έκδοση, δηλαδή συνδυάζοντάς τα με άλλα δερμάτινα στοιχεία της ντουλάπας.

Θέλεις να ξεχωρίσεις από το πλήθος με ένα oversize παλτό; Επίλεξε ένα μοντέλο σε έντονο χρώμα και φόρεσε το με λευκά πράγματα.

Το καρό μοτίβο έχει κατακτήσει τις πασαρέλες που ανακοινώνουν τις τάσεις για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2021/2022. Αν λοιπόν ψάχνεις για ένα oversize παλτό με σχέδια, διάλεξε ένα μοντέλο με αυτό το μοτίβο.

Φυσικά, στις τάσεις μόδας υπάρχει και ένα αθάνατο κλασικό κομμάτι σε boyfriend έκδοση, δηλαδή μια κλασική μπεζ καμπαρντίνα ή oversize καμπαρντίνα.

Οι πασαρέλες των brands όπως η Miu Miu έχουν αποδείξει ότι μία από τις πιο μοδάτες παραλλαγές πανωφοριών για τις πιο κρύες ημέρες θα είναι τα oversize γούνινα παλτό. Δεν μιλάμε όμως για τα teddy coats που ήταν της μόδας πέρυσι, αλλά για τις τεχνητές γούνες που φαίνονται σαν φυσικές.

Τώρα ξέρεις πού να ψάξεις για έμπνευση για τα πιο μοδάτα παλτά oversize για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2021/2022 και πώς να τα φοράς. Ωστόσο, αναρωτιέσαι ποιες από τις γνωστες μάρκες έχουν τα πιο ενδιαφέροντα μοντέλα στην προσφορά τους; Ειδικά για σένα, ξεχωρίσαμε παρακάτω μερικά από αυτά που θα βρεις στη συλλογή του ηλεκτρονικού καταστήματος MODIVO.

Παλτό NA-KD

Παλτό PINKO

Παλτό TWINSET

Παλτό Laurel

Παλτό Weekend Max Mara

Κύρια φωτογραφία του άρθρου: NurPhoto / via Getty Images

τάσεις και συμβουλές
Insta News