ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ: ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ >>>

Αναζήτηση...

Δαντελένιο φόρεμα για δεξίωση γάμου – με τι να το συνδυάσεις;

 

Η δαντέλα είναι ένα από τα πιο χαρακτηριστικά υφάσματα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της γυναικείας ένδυσης. Τα φορέματα τα οποία διαθέτουν τη δαντέλα, έχουν μια νότα ρομαντισμού και κομψότητας, και επίσης θυμίζουν λίγο το στυλ ρετρό. Ακόμη και τα πιο απλά μοντέλα φαίνονται πολύ σικάτα – γι’ αυτό το δαντελένιο φόρεμα είναι μια τέλεια επιλογή για τη δεξίωση γάμου.

SS 24

Αν και αυτό το στοιχείο της γκαρνταρόμπας είναι φανταστικό και ως καθημερινή εμφάνιση – ιδιαίτερα την άνοιξη και το καλοκαίρι, αξίζεις να το έχεις στην ντουλάπα σου και για τις πιο ειδικές περιστάσεις.

Το μαύρο χρώμα είναι διαχρονικό και πάντα της μόδας. Αν ψάχνεις για μοντέλο, που θα μπορείς να το φορέσεις για πολλές περιστάσεις και θα παραμείνει μαζί σου για μερικές σεζόν, επίλεξε ένα δαντελένιο φόρεμα σε αυτό το χρώμα. Το κλασικό, εφαρμοστό μοντέλο είναι μια γυναικεία πρόταση, η οποία είναι κατάλληλη όχι μόνο για τη γαμήλια δεξίωση, αλλά και για ένα ρομαντικό ραντεβού ή στο γραφείο.

47

Φόρεμα Marciano Guess

Για να τονίσεις τον κομψό χαρακτήρα της περίστασης στην οποία σκοπεύεις να πας, μαζί με το μαύρο δαντελένιο φόρεμα φόρεσε τα εξαιρετικά μοντέρνα αυτή τη σεζόν μεταλλικά αξεσουάρ – μια τσάντα φάκελος και πέδιλα με τακούνι. Ωστόσο, αν διαλέξεις αυτό το σετ, θυμήσου να μην βάλεις πολλά μεγάλα κοσμήματα – τα διακριτικά χρυσά ή ασημένια αξεσουάρ θα είναι αρκετά διακοσμητικά.

48

Φόρεμα Tommy Hilfiger

Το μπεζ δαντελένιο φόρεμα σίγουρα θα αρέσει στις γυναίκες, οι οποίες προτιμάνε πιο υποτονικές εμφανίσεις, αλλά το μαύρο χρώμα δεν είναι η πρώτη επιλογή τους. Φαίνεται πολύ όμορφα μαζί με δετά πέδιλα με τακούνι στο ίδιο χρώμα. Το σύνολο φαίνεται ρομαντικό και γυναικείο.

49

Φόρεμα Guess

Παρόμοιο εφέ θα αποκτήσεις επιλέγοντας ένα αέρινο μοντέλο του δαντελένιου φορέματος που ελαφρώς φαρδαίνει προς τα κάτω. Τον κοριτσίστικο χαρακτήρα της εμφάνισης θα τονίσεις με τα ροζ κλειστά παπούτσια με χαμηλό τακούνι και με μια μικρή τσάντα στο ίδιο χρώμα.

50

Φόρεμα Luisa Spagnoli

Αν θέλεις να φορέσεις το δαντελένιο φόρεμα σε χρώμα nude και μετά το γάμο ή άλλη σημαντική περίσταση, συνδύασε το μαζί με δερμάτινο μπουφάν. Με αυτόν τον τρόπο θα σπάσεις το διακριτικό του χαρακτήρα, και όλη σου η εμφάνιση θα αποκτήσει μια επαναστατική νότα.

Προτιμάς να υπογραμμίζεις το ατομικό σου στυλ και να παίζεις με τα χρώματα παρά το κλασικό στυλ; Για τη γαμήλια δεξίωση φόρεσε ένα δαντελένιο φόρεμα σε έντονη έκδοση! Δες και μόνη σου, πόσο εκφραστικά – αλλά και κομψά – φαίνεται ένα σκούρο μπλε μοντέλο με μαύρη δαντέλα, συνδυασμένο με γόβες και τσάντα φάκελος στο ίδιο χρώμα:

51

Φόρεμα Luisa Spagnoli

Το κόκκινο είναι ένα από τα πιο γυναικεία χρώματα. Οπότε δεν είναι κάτι το περίεργο, πως οι γυναίκες πολύ πρόθυμα διαλέγουν φορέματα σε αυτή την απόχρωση – και για τη δεξίωση γάμου. Τα αξεσουάρ που θα φορέσεις μαζί με μια εμφάνιση σε τόσο έντονο χρώμα πρέπει να είναι μάλλον υποτονικά, γι’ αυτό αξίζει να στοιχηματίσεις στα κλασικά χρώματα – το μαύρο ή το μπεζ.

52

Φόρεμα Elisabetta Franchi

Σε έχω πείσει, ότι το δαντελένιο φόρεμα είναι μια τέλεια επιλογή για ειδικές περιστάσεις; Μια ευρεία επιλογή μοντέλων φτιαγμένων από αυτό το ύφασμα θα βρεις στο κατάστημα MODIVO. Και μην αγχώνεσαι, αν το επιλεγμένο προϊόν δεν θα σου αρέσει τελικά – έχεις 30 ημέρες για δωρεάν επιστροφή.

Σου άρεσε το άρθρο; Μοιράσου!
τάσεις και συμβουλές
Insta News